Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 220 hír

Mobilokra is jön a Forza

Nuus
-
  Ma 11:18 Gaming

Május 5-én debütál az okostelefonok alkalmazásboltjában a Forza Street, természetesen ingyen.

Ingyenes parkolás: már hétfőn is több mint 5 százalékkal nőtt a hidak forgalma

Napi
-
  Ma 11:09 Belföld

A koronavírus-járvány előtti állapothoz képest még mindig alig van autóforgalom Budapesten, de most hétfőn - az ingyenes parkolás első napján - már több mint 5 százalékos volt az emelkedés az egy héttel korábbihoz képest. Azóta pedig a különbség egyre csak nő.

Ártakarékos és 5G-s a TCL legújabb mobilja

TechWorld
-
  Ma 09:15 Mobiltech

A TCL márkanév Európában még nem túl ismert, de a gyártó azon van, hogy elterjedjen. Ezért most újabb saját márkás okostelefonokat mutatott be, ráadásul mindegyikbe saját kijelzőt is rakott a cég.  A TCL 10 Pro 6,47 hüvelykes, full HD+ AMOLED képernyőt kapott, beágyazott ujjlenyomat-olvasóval. A HDR10-képes panel alatt Snapdragon 675 chip…

Mobil lokalizációs adatok alapján modelleznék a vírus terjedését

Az Európai Bizottság intézkedéseket javasol a mobiltelefon adatok és alkalmazások közös uniós megközelítésének kidolgozására.

Az olimpikon sífutó hétfőn kezdi a felkészülést

Veol
-
  Ma 07:00 Sport

Felemás szezont tudhat maga mögött Kónya Ádám, a Veszprémi Sí Egylet olimpikon sífutója.

Mobilapplikációk segítségével lazítana a korlátozásokon az EB

Az Európai Bizottság intézkedéseket javasol a mobiltelefon adatok és alkalmazások közös uniós megközelítésének kidolgozására, mivel a digitális eszközök fontos szerepet játszhatnak a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozási intézkedések fokozatos lazításában - olvasható a brüsszeli testület szerdai sajtóközleményében.

Mobil egészségügyi központot állítottak fel a beérkező bitcoin adományokból

Az elmúlt hetekben két olyan adománygyűjtő akcióra is felhívtuk a figyelmeteket, amelyekben kriptopénzzel járulhattatok hozzá a koronavírus-járvány elleni hazai és nemzetközi küzdelemhez. Az első élére a hazai közösség jól ismert szereplői, a Coincash, az Inlock és a MrCoin álltak. Amint…

Törölje ezt az appot, ha ott van a mobilján!

24
-
  Ma 05:40 Mobiltech

Régóta figyelmeztettek rá a szakértők, hogy baj van a SuperVPN-nel.

A Siemens Mobility megkapta az első megrendelést akkumulátoros vonatra

A Landesanstalt Schienenfahrzeuge Baden-Württemberg (SFBW) 20 Mireo Plus B vonatot rendelt a Siemens Mobility-tól. A két kocsiból álló 120 üléses vonatok minden vasútvonalon képesek közlekedni, akár van felső vezeték, akár nincs, mivel akkumulátoros hibrid meghajtással működnek, és Ortenau regionális rendszerében a 8-as…

Az Európai Bizottság mobilapplikációk segítségével lazítana a korlátozásokon

Az Európai Bizottság intézkedéseket javasol a mobiltelefon adatok és alkalmazások közös uniós megközelítésének kidolgozására, mivel a digitális eszközök fontos szerepet játszhatnak a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozási intézkedések fokozatos lazításában – olvasható a brüsszeli testület szerdai sajtóközleményében. Thierry Breton…

Az EU mobilapplikációk segítségével lazítana a koronavírus miatti korlátozásokon

Az Európai Bizottság intézkedéseket javasol a mobiltelefon adatok és alkalmazások közös uniós megközelítésének kidolgozására.

Mobilapplikáció is segíti a XIII. kerületieket – A gyors kommunikáció most komoly segítséget jelent

168 Óra Online
-
  Tegnap 21:40 Mobiltech

Világszerte új infokommunikációs megoldások kifejlesztését és megjelenését gyorsította fel a COVID19-koronavírussal kapcsolatos eddig soha nem tapasztalt rendkívüli helyzet. Különösen fontos a lakók biztonsága, informálása, a gyors segítségnyújtás: mindebben a digitális eszközök hatékony támaszt jelenthetnek.

Sokan töltötték le a mobilra készült streamcsatornát

Origo
-
  Tegnap 20:38 Gazdaság

Több mint 300 ezer letöltéssel indult a csak mobilon nézhető amerikai streamingszolgáltatás.

Az Európai Bizottság mobilapplikációk segítségével lazítana a korlátozásokon

A mobilalkalmazások közös uniós eszköztára lehetővé teszi a vírus terjedésének hatékonyabb megfigyelését.

A bizottság mobilapplikációk segítségével lazítana a korlátozásokon

A bizottság szerint a digitális eszközök fontos szerepet játszhatnak a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozási intézkedések fokozatos lazításában.