Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Női kézi-vb: montenegrói siker a svédek ellen; norvég továbbjutás

A Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában Montenegró 26–23-ra legyőzte Svédországot, ezzel eldőlt, hogy a magyar válogatott az Európa-bajnoki 7. helyén köszönhetően csak akkor vehet részt az olimpiai selejtezőtornán, ha a svédek legyőzik a németeket a vb-7. helyért rendezett helyosztón.

A kormány és az ellenzék is elítéli Burány Sándor kijelentését

A Párbeszéd frakciójában ülő szocialista képviselő együttműködési kényszernek minősítette az utóbbi hetekben nagy vihart kavart zaklatási ügyeket.

Okoskarkötője miatt bukott le egy hűtlen férfi

Noizz
-
  Ma 13:33 Bulvár

Nem hétköznapi esetet mesélt el egy nő, amiből kiderült, hogy nem csupán egészségügyi szempontból hasznos ajándék egy okoskarkötő.

Maszkokkal tiltakoztak ellenzéki képviselők a színháztörvény szavazásakor

Teljes sötétség az álarcos bálban így kommentálta a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán az ellenzéki akciót.

Közlekedésbiztonsági ellenőrzés – holnap különösen figyelnek a rendőrök Nyíregyházán

Szon
-
  Ma 13:32 Baleset-bűnügy

Megjárhatja aki nem köti be magát, esetleg telefonál a volánnál.

Dúró Dóra: Hiteltelen a színháztörvény elleni balliberális tiltakozás

Mandiner
-
  Ma 13:26 Belföld

A Mi Hazánk Mozgalom kulturális életteret követel a nemzeti elkötelezettségű színházaknak és művészeknek is – jelentette ki a párt elnökhelyettese.

Vízilabda: csütörtöki rajt a spanyolok ellen a junior-vb-n

NSO
-
  Ma 13:23 Sport

Hétfőn elutazott Kuvaitba a férfi junior vízilabda-válogatott, hogy csütörtökön a spanyolok elleni mérkőzéssel megkezdje korosztálya világbajnokságát. A magyar csapat becsülettel felkészült idei fő eseményére, az utolsó napokra már csak a szellemi és fizikai felfrissülés maradt.

Mianmar Nobel-békedíjas vezetője szerint nem történt népirtás a rohingyák ellen

Aung Szan Szú Kjí a 90-es évek balkáni háborúival példálózott Hágában.

Fekete maszkban tiltakozott az ellenzék az új kulturális törvény ellen

115 igennel, 53 nem és 3 tartózkodás ellenében átnyomta szerdán a kétharmad a kormány nagy felháborodást kiváltó törvénycsomagját, melynek értelmében a jövőben minden önkormányzati színháznak egyedi megállapodást kell kötnie a kormánnyal, ha központi állami támogatásra is igényt tart. A pécsi városvezetésnek nem tetszik az új törvény…

A házszabály módosítása nem érinti az ellenzéki képviselők szólásszabadságát

A parlamenti házszabály kedden elfogadott szigorítását az ellenzéki képviselők „provokálták ki”, de a módosítás semmilyen értelemben nem korlátozza majd szabadságukat a szólás- és véleménynyilvánítás terén – mondta Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője szerdán az M1-en.

“Teljes sötétség” - Kocsis Máté durván beleszállt az ellenzékbe

ATV
-
  Ma 12:40 Belföld

A fideszes politikus Facebook-oldalán fejezte ki nemtetszését az ellenzéki politikusok parlamenti akciójával kapcsolatban, amellyel a színháztörvény megszavazása ellen tiltakoztak.

A házszabály módosítása nem érinti az ellenzéki képviselők szólásszabadságát

A Nézőpont Intézet elemzője szerint szükséges volt a törvénymódosítás, mivel tavaly december óta az ellenzéki képviselők botránypolitizálást próbálnak megvalósítani az Országgyűlésben.

Az ellenzék fekete maszkkal tiltakozott a kulturális törvénycsomag átnyomása ellen ezért a Fidesz izomból megszavazta…

A mai napon 115 igen, 53 nem szavazattal és 3 tartózkodással elfogadta az országgyűlés azt a kulturális törvénycsomagot, amely alapján a színházaknak közös fenntartási megállapodást kell kötniük a kormánnyal, illetve létrejön a Nemzeti Kulturális Tanács intézménye is. Az eredeti törvénymódosításban a Nemzeti Kulturális Alap drasztikus…