Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Európa jövőjéről tárgyalt Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök kedden videokonferencia keretében megbeszélést folytatott a V4-országok kormányfőivel, valamint Charles Michellel, az Európai Tanács (EiT) elnökével. A tanácskozás legfontosabb témája az európai gazdaság koronavírus-járvány utáni újjáépítése volt, különös tekintettel az Európai Bizottságnak a múlt héten…

Az Európai Unió Orbán saját fegyverével durrant egyet Fideszék orra alá

Az Európai Bizottság Orbán saját fegyverével pörköl egyet oda, ugyanis a héten egy  konzultációt hirdetett az uniós források elköltésével kapcsolatban- erre Ujhelyi István, az MSZP képviselője hívta fel a figyelmet, íme: Tudta, hogy az Európai Bizottság a héten egy átfogó konzultációt hirdetett az uniós források elköltésével kapcsolatban, amelyben

A Tankcsapda a rájuk szabott kormányrendeletről: nagyon szépen köszönjük Orbán Viktornak!

Nagyon úgy fest, hogy a kifejezetten a Tankcsapdára szabott egy rendeletet a kormány, írtuk meg néhány napja. Ez ugyanis lehetővé tette, amit addig nem lehetett, két napig szabad volt az országban autós koncerteket tartani, pont azon a hétvégén, amikorra a Tankcsapda már előzőleg meghirdetett két ilyen rendezvényt.

Orban: határozottan oltáspárti vagyok

Maszol
-
  Tegnap 17:43 Határtalan

Ludovic Orbannak meggyőződése, hogy a védőoltások a betegségek elleni harc fő eszközei.

188 milliárdra növelte árbevételét Orbán Viktor kötélbarátjának cége egyetlen év alatt

A magát egy ízben Orbán Viktor kötélbarátjaként bemutató Garancsi István cége, a Market Zrt. 36 százalékkal növelte tovább az árbevételét tavaly: a 2018-as 138 milliárd forint után

Hitlerhez hasonlította Orbán Viktort Márki-Zay Péter

Hitlerhez hasonlította Orbán Viktort Márki-Zay Péter.

Orbán Viktor bízik a mielőbbi személyes találkozókban

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 16:52 Belföld

A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet 83. napja, a videókonferenciák napja.

Rugalmasabbá és igazságosabbá akarják tenni az EU-s helyreállítási alapot Orbán Viktorék

Magyarország, Csehország, Lengyelország és Szlovákia miniszterelnöke közösen törekednek igazságosabbá és rugalmasabbá tenni az Európai Bizottság koronavírusos 750 milliárd eurós helyreállítási alapjáról szóló előterjesztését – foglalta össze a kedd délelőtti V4-szintű kormányfői videókonferencia egyik üzenetét az MTI-nek Havasi Bertalan,…

Így tárgyalt a videókonferencián Orbán Viktor

Mint arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor miniszterelnök kedden videokonferencia keretében megbeszélést folytatott a V4-országok kormányfőivel, valamint Charles Michellel, az Európai Tanács (EiT) elnökével. A kormányfő a megbeszélésről fotókat posztolt közösségi oldalára.

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

Orbán Viktor sajtófőnöke elárulta, miről egyeztetett a miniszterelnök az Európai Tanács elnökével

Orbán Viktor miniszterelnök kedden videokonferencia keretében megbeszélést folytatott a V4-országok kormányfőivel, valamint Charles Michellel, az Európai Tanács (EiT) elnökével - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Lázárt tenné a teniszszövetség élére

A sportolók teniszezőt, a kormány politikust látna szívesen a poszton.

Alapjogokért Központ: Az Orbán-kormány szakított a „merjünk kicsik lenni” politikájával

Mandiner
-
  Tegnap 15:00 Belföld

Az Alapjogokért Központ új kutatási projektjének bemutatóján jártunk, amely a 2010-2020 közötti tízéves kormányzást vizsgálja.