Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 340 hír

Döntött a bíróság, újraindul Lovasi András pere

Döntő fontosságú lehet az orvosszakértő véleménye.

Zidane elmondta, mire lett volna szükség ahhoz, hogy a Real Madrid Bl-döntőbe jusson

Player
-
 Ma 08:03Sport

Az edzőként háromszoros Bl-győztes edző szerint mindent megtettek a játékosai, ugyanakkor elismerte, hogy a Chelsea volt a jobb csapat.

Kósa Lajos véletlenül nyíltan kimondta, hogy a sok vitát kiváltó statisztika a vakcinák hatásosságáról teljesen szakmaiatl…

Borsod24
-
 Ma 06:30Belföld

Valószínűleg az ország egyik kedvenc Lajosa nem volt tisztában azzal, hogy ezt a táblázatot nem az ellenzék, hanem a kormányoldal készítette és saját fényezésére használta. Kósa most véletlenül a tökéletes igazságot mondta ki erről az összedobált táblázatról, ezért Orbánék nem fogják megdicsérni. De hát minden csoda három napig tart. A…

Ma újraindul a nagyerdei Ködszínház

Debrecen egyik nevezetessége, a nagyerdei Ködszínház hosszas pihenés után csütörtökön normál üzemben indul el – derült ki Papp László Facebook bejegyzéséből. Debrecen polgármestere arról is beszámolt, hogy szerdán megtartották a sikeres főpróbát, így csütörtökön már normál üzemben működik majd a látványosság a Nagyerdőn.

Ennyi ember teljesen védett most hazánkban

24.hu
-
 Ma 00:00Belföld

Minden tekintetben lehagytuk Máltát, a fiatalok körében pedig gyakoribb az orosz vakcina a kínai oltásnál.

Győri múzeumi éremlopás: 60 millió forintnyi érme tűnt el, gyanúsított van, de nem lopással vádolják

Telex
-
 Tegnap 22:25Belföld

Ötvenkét darab, összesen 60 millió forintot érő érmét loptak a győri Rómer-múzeumból, van köztük 10 millió forintot érő is. Az eset legalább 10 éve történt, de csak 2019-ben derült ki, hogy évekig hamis érméket mutogattak a látogatóknak. Az ügy egyetlen gyanúsítottja nem a lopás miatt került a hatóságok látókörébe.

Zalaegerszegen is újraindul a kulturális élet

HírTV
-
 Tegnap 22:08Kultúra

Valamennyi intézmény kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható.

Elfogták a győri férfit, aki Kálmán Olgát zaklatta

Az 53 éves V.Gábort győri otthonában kapták el, miután édesanyja Facebook-profiljáról írt fenyegető üzeneteket a politikusnak.

Teljesen navalnijmentesítenék az orosz törvényhozást

Index
-
 Tegnap 20:46Külföld

Megakadályoznák, hogy bármilyen Navalnij-szimpatizáns is részt vehessen a közelgő parlamenti választásokon.

Nem ússza meg Lovasi András: újraindul a pere, súlyosabb ítéletre számíthat

Lovasi András ügyében újraindul a per, maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset okozása miatt emeltek ellene vádat. A Kispál és a Borz, illetve a Kiscsillag frontembere még 2019-ben okozott balesetet, amikor a piros jelzés ellenére behajtott egy kereszteződésbe és összeütközött egy autóval, amelyben két rendőr ült. A…

Újraindul Lovasi András pere

A Kispál és a Borz, illetve a Kiscsillag frontembere még 2019-ben okozott balesetet, amikor a piros jelzés ellenére behajtott egy kereszteződésbe, ahol ütközött egy autóval, amelyben a két rendőr ült, akik közül az egyik komolyan megsérült.

Karácsonyig teljesen eltüntetnék a koronavírust a britek - Ez a tervük!

A britek harmadik oltás beadását tervezik szeptemberben a lakosság egy bizonyos csoportjának. Reményeik szerint így karácsonyig teljesen eltűnne a koronavírus.

Döntő fontosságú lehet az orvosszakértő véleménye: újraindul Lovasi András pere

– Döntött a bíróság, újrakezdik Lovasi András ügyét, aki ellen maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset okozása miatt emeltek vádat.