Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 407 hír

Parancsnak nevezték az amerikai külügyminiszter levelét az afgánok

Blinken javaslatokat tett a kabuli vezetés és a tálib lázadók között megrekedt békefolyamat újraindítására.

Így gyorsulhatna az oltás: diákok dolgoztak ki fejlesztéseket

Felsőoktatásban tanuló diákok és fiatal fejlesztők részvételével rendezték meg az online Hack&Heal Programozói Versenyt. A Janssen és a Dél-pesti Centrumkórház közösen fogalmazta meg a kérdést:„Hogyan lehetne gyorsítani a koronavírus vakcinációt?”

"Erősnek tartom magam, de kezdek nagyon elfáradni" – nőket kérdeztünk a járványról

Egyikük, aki a legveszélyeztetettebb korosztályba tartozik, a barátok, a szemekben bujkáló mosoly után vágyik a legjobban. Másikukat anyagilag szinte lenullázta a járvány, míg gyermekeit egyedül nevelő társuk úgy érzi, az ereje végén jár, és már semmilyen befolyása nincs az eseményekre.

Diktátumnak nevezte az amerikai külügy levelét az afgán elnök

Felháborodással fogadták hétfőn Afganisztánban Antony Blinken amerikai külügyminiszter Asraf Gáni afgán elnöknek címzett levelét, amelyben javaslatokat tett a kabuli vezetés és a tálib lázadók között megrekedt békefolyamat újraindítására.

Démoninak nevezte a transznemű pedofilt

Origo
-
 Ma 15:11Külföld

A transznemű nő azt szeretné, hogy bejárásuk lehessen a gyerekek vécéibe, zuhanyzóiba.

Tartósan drágulhat a hús és a tej ára

A fogyasztói árak fokozatosan nőhetnek a következő hónapokban, amihez az energiahordozók drágulása, valamint az afrikai sertéspestis, és a baromfiinfluenza hatása is hozzájárulhat.

Életfogytiglanig tartó fegyházbüntetést kért az olasz bíróság a két rendőrgyilkos amerikai férfira

Az olasz legfelsőbb ügyészség szombaton arra kérte az amerikai hatóságokat, hogy zárják börtönbe egész életükre azt a két huszonéves elkövetőt, akik egy kábítószer-ügylet közben öltek meg egy rendőrtisztet.

Több mint 7000 diákot teszteltek gargalizálással, mind negatív lett

Gröhling kifejtette, hogy az elmúlt héten négy iskolában összesen 7 100 diákot teszteltek gargalizálással, és mindegyik teszt negatív lett. Az effajta teszteket azoknál az iskoláknál vetik majd be, amelyek azt kezdeményezik. Beszélt arról is, hogy mostanra az iskolák mintegy 50 700 alkalmazottját oltották be, ez a szám ugyanakkor nem tartalmazza a

Operatív törzs: hatályba léptek a március 22-éig tartó szigorított védelmi intézkedések

 Kiss Róbert alezredes elmondta, hogy az intézkedéseket - a járvány harmadik hullámában a fertőzésszám csökkentése érdekében - az operatív törzs javaslatára hozta meg a kabinet.     A Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet szerint az üzleteket be kell zárni - közölte.     Kivételt képeznek ez alól az élelmiszerüzletek, a…

Operatív törzs: hatályba léptek a március 22-éig tartó szigorított védelmi intézkedések

Operatív törzs: hatályba léptek a március 22-éig tartó szigorított védelmi intézkedések  

Curtis teljesen kiakadt: senkiházinak nevezte a követőit

A rapper ezúttal sem bírta türtőztetni az indulatait, így egy Instagram-posztban osztotta ki a rágalmazókat.

Magfúziós meghajtással a Marsra

Egy magfúziós meghajtású rakéta koncepcióját dolgozta ki az amerikai energiaügyi minisztérium (DoE) egyik fizikusa.

Bocsánatkérést vár az MKP Martin Klus külügyi államtitkártól, mert biztonságpolitikai kockázatnak nevezte a szlovákiai …

Kérjen bocsánatot Martin Klus (SaS) külügyi államtitkár, mert múlt héten biztonsági kockázatnak nevezte a szlovákiai magyarokat a kettős állampolgárság felvétele kapcsán, jelentette ki Forró Krisztián, az MKP elnöke. „A Szlovákiában élő magyarok a legfelősségteljesebben viselkednek – jelentette ki Forró. – Felháborító, hogy a kormány külügyi…

Rémisztőnek nevezte Zacher, hogy komplett családok kerülnek kórházba

A toxikológus szerint teltház van a hatvani kórház covid-osztályán, egyre több a 30-40 éves beteg.