Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A 10 leggyakoribb ok, amiért a legtöbb ember utálja a hétfőt

Mindenki ismeri az érzést, amikor az ébresztő kinyomása után keservesen ráeszmél, hogy már megint hétfő van. De miért nem szeretjük a hétfőt? Logikusan miben nehezebb ezen a napon dolgozni, mint a többi munkanapon? A munka és a magánélet

Ezeket a recepteket szerettétek legjobban a múlt héten

Zseniális stíriai metélt Mostanában méltatlanul mellőzött desszert a stíriai metélt, pedig a békeidőkben minden valamirevaló étterem elképzelhetetlen volt nélküle. Rengeteg zseniális túrós desszertet adtunk a világnak – magáról a túróról nem is beszélve -, de ez talán mind közül a legjobb. Eszterházy pite Nem fogunk hazudni, ha abszolút…

Újra szólnak Dombóváron a harangok hétfő esténként

infoVáros
-
 Ma 16:27Megyei

Újra szólnak Dombóváron a harangok hétfő esténként 18.00 órakor a város templomaiban, hogy otthoni imádságra hívjanak.

Leleplezés: Szita megint nyilvánosan kamuzott

Azt mondta, hogy nem emelkednek a kaposvári helyi adók. A valóságban a legfontosabb adót nem is tudja már emelni, mert a maximumon van évek óta.

Még két hétig viszik a zöldhulladékot Egerben

Heol
-
 Ma 15:56Belföld

Meghosszabbított ideig, december 4-ig elszállítja a zöldhulladékot az Egri Hulladékgazdálkodási Kft.

Megyénkben hetente tizenegyezer embert tesztelnek

Megkezdődött a pedagógusok koronavírus-szűrése. November 23-án 52 csapat indult tesztelni az iskolákban, óvodákban és a bölcsődékben dolgozókat – közölte Alakszai Zoltán. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja tudatta, öt nap alatt 651 helyre jutnak el a megyében, jelen állás szerint közel 11 ezer ember…

Indul Sárközi Ákos hete A Konyhafőnök VIP-ben – videó

Rácz Jenő középdöntősei már megvannak, de most Sárközi Ákoson lesz a sor.

Megint gyomrost adnak a német gazdaságnak a szigorítások

Az újabb járványvédelmi korlátozások a negyedik negyedévben is gazdasági visszaesést okozhatnak Németországban vezető német közgazdászok szerint.

Tűzesetek: egy hét krónikája

Szemét égett hétfő délután Győrben a Déryné utcában néhány négyzetméteren. A város hivatásos tűzoltói gyorsan eloltották a lángokat.  Kigyulladt egy kétszintes lakóépületben lévő lakás kedden délelőtt Sopronban a Batsányi utcában. A város hivatásos tűzoltói több vízsugárral fékezték meg a lángokat, majd átvizsgálták és átszellőztették az épületet.

Így változott megyénként a koronavírus-fertőzöttek száma hétfőre

Liner
-
 Ma 15:26Életmód

Habár hétfő reggelre a regisztrált COVID-19 fertőzöttek száma csökkenést mutatott, az elhunytak aránya továbbra is magasnak bizonyult.

Az utolsó héten még 40 ezer kgfb-szerződésváltás várható

Alig több mint egy hete maradt az év végi évfordulós kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással (kgfb) rendelkező autósoknak arra, hogy eldöntsék: elfogadják-e jelenlegi biztosítójuk ajánlatát a következő éves időszakra, vagy inkább szerződést váltanak.

Intézmények fertőtlenítése, lombgyűjtés – a Városüzemeltetés elmúlt 2 hete

obkf.hu
-
 Ma 15:06Belföld

Az egyre gyorsabban terjedő járvány miatt eddig hét önkormányzati intézménynél végeztek teljes körű vegyszeres és ózonos fertőtlenítést Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet Városüzemeltetési és Köztisztasági Osztályának munkatársai.

Több hétre kidőlt Zlatan Ibrahimovic!

FociClub
-
 Ma 15:00Foci

Nehéz lesz pótolni őt.

A figyelmeztetések ellenére több mint kétmillió amerikai ült repülőre a hétvégén

Az amerikai televíziók tudósításai szintén zsúfolt légikikötőkről számoltak be.