Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Íme a hétvége sportműsora

Veol
-
 Ma 07:00Sport

A teremsportokban nincs megállás. Ismét pályára lépnek a megye kézilabda-, valamint röplabdacsapatai is, ahogyan a kosarasok is folytatják majd a bajnoki küzdelmeket.

Ezen a hétvégén sem játszik a Balatonfüredi KSE

Veol
-
 Ma 07:00Sport

A Balatonfüredi KSE az eredeti kiírás szerint ma a Budakalászt fogadta volna, de a járványhelyzettel kapcsolatos szabályok miatt ezt nem teheti meg.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: legyünk egy kicsit megértőbbek

Nézzük, hogy mi ígérnek a csillagok a hétvégére! Íme szerelmi horoszkópunk, ami november 27-től november 29-ig tart.

Továbbra is köd lepi el az országot, a hétvégén megérkezik a hó

Blikk
-
 Ma 06:58Belföld

A mai nap folyamán borult, párás időre kell számítani, már a hegyekben sem bukkan elő a nap, szitálás pedig bárhol kialakulhat.

Téliesebbre fordul az idő hétvégén

Téliesebbre fordul az idő az ősz utolsó hétvégéjén: ónos szitálásra,

Koronavírus: szakértők szerint egy héten belül kiegyenesedhet a járványgörbe Szerbiában

Koronavírus: szakértők szerint egy héten belül kiegyenesedhet a járványgörbe Szerbiában

Koronavírus: Szerbiában már a jövő héten javulást várnak

December elejére kiegyenesedhet a járványgörbe Szerbiában, ha mindenki betartja a szükséges elővigyázatossági intézkedéseket - véli a koronavírus-járvány kezelésével megbízott válságstáb.

Téliesebbre fordul az idő az ősz utolsó hétvégéjén

Ónos szitálásra, havazásra is készülni kell, és hajnalban ismét komolyabb mínuszok lehetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Koronavírus: heteken belül meglehet az engedély a vakcinák gyártásához

Horvátországban december 21-éig bezárnak a vendéglátóhelyek, sportközpontok, edzőtermek, nem lesz esküvő, a temetéseken maximum 25-en lehetnek.

Az Élelmiszerbank hétvégén személyesen és online is várja az adományozókat!

egy.hu
-
 Ma 06:30Életmód

A 2020-as évben talán méginkább szükség van a különböző adománygyűjtésekre, ám az ebben dolgozó önkéntesek munkáját jócskán korlátozta a koronavírus-járvány. Hétvégén az Élelmiszerbankon keresztül segíthetünk a nélkülözőknek, az ország 250 pontján vásárolhatunk nekik tartós élelmiszert. Részletek az interjúban.

Szerbiában egy héten belül kiegyenesedhet a járványgörbe szakértők szerint

December elejére kiegyenesedhet a járványgörbe Szerbiában, ha mindenki betartja a szükséges elővigyázatossági intézkedéseket – véli a koronavírus-járvány kezelésével megbízott válságstáb. A szerbiai közszolgálati televízió péntek reggeli beszámolója szerint Branislav Tiodorovic járványügyi szakértő kiemelte: egy héten belül már kedvezőbb…

Szerbiában egy héten belül kiegyenesedhet a járványgörbe szakértők szerint

December elejére kiegyenesedhet a járványgörbe Szerbiában, ha mindenki betartja a sz�

Jövő hétre megérkezik a tél, addig marad ez az undorító köd

Szombatig még nem változik semmi – ennyi betonbiztos pontja van a prognózisnak még ma is. A hétvége időjárásával kapcsolatos bizonytalanság valamennyit csökkent ugyan, ez inkább a várható hőmérsékletekre igaz. Ami még elmondható: a jövő héten is folytatódik a télies jellegű idő. Túlnyomóan borult, párás időre számíthatunk, már…

Az Országgyűlés a jövő héten ismét szavazhat a családi gazdaságokról szóló törvényről

Az Országgyűlés a jövő héten ismét szavazhat a családi gazdaságokról szóló törvényről, amelyet Áder János államfő a héten megfontolásra visszaküldött a Háznak, miután a törvényalkotási bizottság a csütörtöki ülésén módosító javaslatokat fogadott el az előterjesztéshez. A családi gazdaságok adózását is érintő változtatás így már jövő januártól…

Időjárás: a hétvégén jön a változás

Szombatig nem lesz változás, anticiklon veszi át az uralmat a Kárpát-medence fölött.