Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyarország hetedik természeti csodája

Az ország legészakibb pontjával is büszkélkedő Füzér község felett 170 méterrel, egy minden évszakban igen látványos bérc tetején áll az ország egyik legszebb vára, melynek a Zempléni-hegység magasabb vonulatai adnak egyedülállóan szép keretet.

Hatósági intézkedés miatt lezárásra számíts a Kőrösi Csoma Sándor úton

A Kőrösi Csoma Sándor úton befelé a Liget térnél lezárták egy rövidebb szakaszon a buszsávot hatósági intézkedés miatt - írja a BKK.Óvatosan közlekedjetek, ha arra jártok!

Több tízezres fogyókúrába kezd egy nagybank a koronavírus miatt

Infostart
-
  Ma 07:48 Gazdaság

Globális leépítéssel és további költségcsökkentő átszervezésekkel menne elébe koronavírus negatív ázsiai hatásai okozta bizonytalanságnak Európa egyik legnagyobb bankja. A tervek szerint 35 ezer embertől válnának meg.

Sorompó-meghibásodás miatt késnek a vonatok a debreceni vonalon

15-20 perces késéssel számol a MÁV. A Mávinform szerda reggel 7:36-kor tette közzé a Facebook-oldalán, hogy  a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon 15-20 perccel meghosszabbodik a vonatok menetideje. Fegyvernek – Örményes állomás és Törökszentmiklós között meghibásodott egy sorompókészülék.

Elnézést kért a Ryanair a fogvatartott utasok miatt

A túltankolt gépen az utasokat nem engedték leszállni, információt sem adtak nekik, a felháborodott utasok lecsillapítására rendőröket is hívott a személyzet.

Visszavonták az eperjesi gázrobbanás miatt hirdetett rendkívüli helyzetet

Vladimír Tomek, a városháza szóvivője úgy tájékoztatta a TASR hírügynökséget, hogy az intézkedés visszavonásának oka az, hogy már nincs veszélyben a polgárok élete, egészsége és vagyona, valamint a környezetet veszélyeztető körülmények is megszűntek.        „Közvetlenül a robbanás után mentési munkák kezdődtek, amelyek…

Panama kiborult az uniós döntés miatt

Panama tiltakozik, amiért az Európai Unió adózási szempontból nem együttműködő országnak nyilvánította.

Több mint 1300 teherautót és autóbuszt vizsgált meg a közlekedési hatóság a múlt héten

A vizsgált járművek jó egytizedésénél találtak valamilyen problémát. Több mint 1300 teherautót és autóbuszt vizsgált meg a közlekedési hatóság múlt heti akciójában – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára az MTI-vel. Mosóczi László elmondta: a február 11-én kezdődött…

Rakétatámadás miatt Líbia felfüggesztette részvételét a béketárgyalásokon

A nemzetközileg elismert, tripoli székhelyű líbiai nemzeti egységkormány kedd este felfüggesztette részvételét a polgárháború lezárását célzó genfi tárgyalásokban, miután rakétatalálatok érték a második számú tripoli kikötőt, meghalt ott három ember, és csaknem meglőttek egy nagy gáztartályt.

Elsőként megyénkbelieknek ítélték oda a rangos elismerést

Szoljon
-
  Ma 07:00 Belföld

Az Értékteremtő Közösségekért díjjal ismerték el egy-egy megyénkbeli személy és szervezet munkáját.

A világ minden pontján van gyára egy magyar cégnek, ami a hóvihar miatt majdnem létre sem jött

G7
-
  Ma 06:49 Cégvilág

Indonézia után többek között Brazíliában, Egyiptomban és Kínában is nyitott üzemet a Diagon, ami mára az ötödik legnagyobb cég a világpiacon véralvadásdiagnosztikában.

Koronavírus miatt hiányzott Orbán a parlamentből

Orbán Viktor kihagyta a hétfői parlamenti ülést, szóvivője, Havasi Bertalan minden kétséget eloszlató magyarázata szerint azért, mert most a koronavírus a legfontosabb probléma, erről pedig Kásler Miklós Emmi miniszter tudja a leghitelesebben és a legszakszerűbben tájékoztatni a közvéleményt. Havasi Bertalannak mostanában nincs…

Koronavírus miatt hiányzott Orbán a parlamentből

Orbán Viktor kihagyta a hétfői parlamenti ülést, szóvivője, Havasi Bertalan minden kétséget eloszlató magyarázata szerint azért, mert most a koronavírus a legfontosabb probléma, erről pedig Kásler Miklós Emmi miniszter tudja a leghitelesebben és a legszakszerűbben tájékoztatni a közvéleményt. Havasi Bertalannak mostanában nincs…

A pénz miatt mégis lehet Canelo – Golovkin 3?

Box TV
-
  Ma 06:39 Boksz

Saul „Canelo” Alvarez és Gennady Golovkin már kétszer is megmérkőzött egymással, az első alkalommal döntetlen lett a mérkőzés, majd másodjára Canelo nyert pontozással és elvette