Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 330 hír

Meggondolták magukat a riválisok, továbbra is kérdéses a Red Bull F1-es jövője

Origo
-
 Ma 08:02Forma1

Nem történt meg a motorfejlesztés befagyasztásáról szóló szavazás, a jó szándék pedig elillant.

Bővült a helyi értékek köre Hévízen: egy életmű, a polgári kör és egy különleges edényke a listán

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

Tovább bővült a helyi értékek köre. Az értéktár bizottság Vértesaljai Antalné munkásságát, a Széchenyi István Polgári Kört, továbbá egy 1957-ben napvilágra került népvándorlás kori edénykét vett fel a listára.

Bayer Zsolt: Háromba vagy négybe?

A krónikus gazemberség legfőbb terjesztői a szocialista (hibridjei: dékás, momentumos, párbeszédes, valamint továbbszaporodásra képtelen, zsákutcás: jobbikos) politikusok.

A komolyabb tél továbbra is várat magára

A következő napokban nemhogy lehűlés, de inkább fokozatos enyhülés várható, a hőmérsékletek már ismét az átlagos felett alakulnak. Időnként vegyes halmazállapotú csapadék is előfordulhat.

Újabb elektromos töltőkkel bővült a Mol Plugee hálózata

A Mol 14 elektromos töltővel – köztük három balatonival – bővítette hazai töltőhálózatát, így a vállalat már 71 elektromos töltőt üzemeltet országszerte. A társaság keddi közleménye szerint a NEXT-E projekt részeként az elmúlt hetekben a legforgalmasabb autópályák mentén telepítettek elektromos töltőket, így az M1-M7 bevezető szakaszán…

Továbbra is egy elhúzódó munkaerőpiaci válsággal számolnak a magyar munkavállalók

Általánosságban elmondható, hogy bizonytalanul érzik magukat a magyar dolgozók, ugyanakkor némi optimizmusra adhat okot, hogy az elmúlt hónapokban komolyabb romlás nem tapasztalható a saját egzisztenciális helyzetük megítélésével kapcsolatban. A bizonytalansággal párhuzamosan a munkavállalók erősödő motivációját jelzi többek között,…

Továbbra is rács mögött marad a nő, aki koreaiakat fosztott ki Komáromban

Az ügyészség indítványa alapján meghosszabbította a bíróság a nő letartóztatását, aki munkásszállásokról lopott.

Chelsea: Lőw Zsolt is tagja lesz Tuchel szakmai stábjának

Mint ismert, a Chelsea FC labdarúgócsapata hivatalos honlapján adta hírül, hogy Frank Lampard menesztése után a legutóbb a Paris Saint-Germainnél dolgozó német szakember, Thomas Tuchel veszi át az együttes irányítását. Bár a Chelsea közleménye nem tesz róla említést, a Nemzeti Sport úgy tudja, Tuchel szakmai stábjának Lőw…

Fodor Pál – Molnár Antal: De tényleg, ki?

Mandiner
-
 Tegnap 21:01Vélemény

Viszontválasz Horváth-Lugossy Gábor és társai válaszára.

A cigarettabotrány után Legény Zsolt egy 150 milliós villában próbál elrejtőzni

Nyíregyháza egyik legdrágább negyedében próbál elrejtőzni a nyilvánosság elől az Mszp cigarettacsempészéssel lebukott képviselője.

Továbbra is a Barcelona a leggazdagabb futballklub

Jelentős bevételkiesések nehezítik a csapatok helyzetét.

Ezúttal Dél-Szlovákiában a legrosszabb a fertőzöttségi helyzet, a Dunaszerdahelyi járás az ötödik ezen a lehangoló listá…

Parameter
-
 Tegnap 20:26Határtalan

A Nyitrai járásban sokat javult a helyzet az elmúlt napokban, de a régió környékén kialakultak a fertőzöttség új gócpontjai. Bár a legújabb, 9 napig tartó szűrés csak kedden este ért véget, a délután 17 órakor ismertetett előzetes adatok szerint a következő régiókban a legrosszabb a helyzet: A Nagytapolcsányi járás a tömeges tesztelés  legújabb…

Újabb töltőkkel bővült a MOL Plugee hálózata

A MOL újabb 14 elektromos töltővel bővítette hazai töltőhálózatát, a vállalat így immár 71 elektromos töltőt üzemeltet országszerte, amelyből 7 gyors-, 58 nagyteljesítményű villám-, és 6 ultragyors töltő, vagyis döntő többségük mindössze fél óra alatt képes menetkészre feltölteni egy átlagos elektromos autó akkumulátorait.

Új operációs vezérigazgató-helyettest nevezett ki a Waberer's

Portfolio
-
 Tegnap 19:40Gazdaság

A Waberer’s Barna Zsoltot nevezte ki a magyarországi központú nemzetközi fuvarozási üzletágért felelős operációs vezérigazgató-helyettesévé, aki Olivier Van Houtte-t váltja a poszton. Ezzel egyidőben Tóth Szabolcs pozíciójának magyar elnevezése gazdasági vezérigazgató-helyettesre változik.

Paks: kölcsönvették a Mol Fehérvár védőjét

NSO
-
 Tegnap 19:33Foci

A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a 2020–2021-es idény végéig kölcsönvette a Mol Fehérvár 19 éves védőjét, Tamás Olivért. A tolnaiak emellett azt is bejelentették, hogy szerződést hosszabbítottak Lenzsér Bencével és Rácz Gergővel.