Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 41 hír

A mintavételi helyek listája Rozsnyón

Rozsnyó városa is közzétette azoknak a helyeknek a listáját, ahol a hétvégén elvégzik a koronavírus-járvány terjedése miatt elrendelt országos tesztelést. A városban 14 mintavételi helyet alakítanak ki.

2020 - Az Xbox Live novemberi Gold játékok listája

Gamepod
-
  Tegnap 16:30 Gaming

A következő hónapban többek között a Full Spectrum Warriort kapjuk meg.

Budapest is szerepel az Iron Maiden 2021-es turnéjának listáján

MyMusic
-
  Tegnap 16:01 ZeneAnglia

Az IRON Maiden bejelentette, hogy többek között egy magyarországi fellépés is bekerült a 2021-es Legacy Of The Beast európai turné utolsó szakaszába, a banda 2021. június 9-én ad koncertet a Groupama Arénában. Előzenekarként a Lord Of The Lost www.lordofthelost.de melegíti majd be a közönséget.

Az utolsó klasszikus hét? Íme a Week 10 küldetések listája!

Metabro
-
  Tegnap 15:00 Gaming

Vajon mivel készül még a cég?

Mutatjuk a mintavételi helyek listáját Somorján

ma7.sk
-
  Tegnap 13:28 Határtalan

A csallóközi nagyobb városokban is érezhető a feszültség, az önkormányzatok megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy zökkenőmentesen alakuljon a lakosok hétvégi tesztelése. Dunaszerdahely és Somorja város polgármesterei elmondták, mire kell még ez alkalommal odafigyelniük.

Új vadfajjal bővült a vadászható vadfajok listája

Az október 27-ei Magyar Közlöny 231. számában megjelent az egyes vadgazdálkodással összefüggő miniszteri rendeletek módosításáról szóló 52/2020. (X. 27.) AM rendelet. A Vadászati törvény módosuló végrehajtási rendelete alapján változott a vadászható vadfajok listája és egyes vadfajoknál a vadászati idény is.

“A miniszterelnök részéről egy jobb ajánlatról érkezett hír” – Márki-Zay Péter 2018-as győzelme katalizálta Orbán Vikto…

Legalábbis ilyen információkhoz jutott hozzá Magyari Péter, a 444.hu újságírója, aki tízrészes riportban írta meg a 2018-as választást övező titkos tárgyalások történetét. Arra kereste a választ, miért hiúsult meg az ellenzéki összefogás a 2018 április országgyűlési választásokon. Ebben lehetett fontos szerepe a 2018. február 25-i…

Kiszivárgott a Black Ops Cold War scorestreak listája

Leet
-
  Tegnap 10:00 Gaming

Természetesen korábban is hallottunk már arról, hogy a hamarosan megjelenő Black Ops Cold War-ban nagy szerepe lesz a scorestreak rendszernek. Ahogy arról korábban is írtunk, szivárgások már utaltak arra, hogy régi, jól ismert fegyverek scorestreak-ként tér vissza a játékba. Most egy szivárgásnak köszönhetően 21 scorestreak neve bukkant fel.…

Huszonéves autók is szerepelnek a Takata-légzsákbotrány miatt visszahívandó autók listáján

Bp-i Autósok
-
  Tegnap 00:13 Autó-motor

Szinte mindenki hallott már az elmúlt évek egyik legnagyobb autóipari-botrányáról, ami miatt több, mint 100 millió autót kellett visszahívni, mert…

Pdsz: a kormány a pénz miatt nem hozza nyilvánosságra a fertőzött intézmények listáját

Ugytudjuk
-
  20.10.28 18:29 Megyei

Mivel, ha a fertőzés munkahelyi eredetű, 100 százalékos táppénz jár, máskülönben csak 60.

Íme a 2021-es hosszú hétvégék listája

ATV
-
  20.10.28 15:07 Belföld

Hat háromnapos, és egy négynapos hosszú hétvégét tartogat számunkra 2021.

Nem akar egy korrupt kormányt vezetni, de Bíró ügye nem zavarja Márki-Zayt

Nem szeretne egy korrupt kormány miniszterelnöke lenni - erről beszélt az Indexnek adott interjúban Hódmezővásárhely polgármestere.

Müller Cecília szerint szerepel az elhunytak listáján a 68 éves férfi, de nem árulta el, hol

444.hu
-
  20.10.28 13:18 Egészség

Kedden írtunk a koronavírusos férfiról, aki áprilisban halt meg, de alapbetegségei és életkora alapján nem található a hivatalos nyilvántartásban.

A DXOMARK listájának csúcsán landolt a Mate 40 Pro

iPON!
-
  20.10.28 11:26 Infotech

A szakemberek úgy találták, hogy az előlapi kamerája és a hátsó modulja is ennek a legjobb jelenleg a világon.