Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 495 hír

Újra nyitva a Škoda Múzeum és Ferdinand Porsche szülőháza

Május 3-án ismét megnyitotta kapuit a nyilvánosság előtt a Škoda Múzeum, egyelőre az egyéni, illetve kis csoportban érkező és családi látogatók számára. Az érkezőket arra kérik, tartsák be a vonatkozó higiéniai intézkedéseket, a száj és az orr elfedését is beleértve. A Škoda Múzeum állandó kiállításának egyik új tematikai súlypontja az…

Megkezdték az egykori télikert felújítását a Zempléni Múzeumban

ma7.sk
-
 Tegnap 22:44Határtalan

Nagymihály. A télikert felújításával folytatják az egykor a Sztáray családnak otthont adó Zempléni Múzeum teljeskörű felújítását Nagymihályban. A barokk-klasszicista stílus jegyeit őrző kastély főépületének teljeskörű rekonstrukciója megyei támogatással 2015-ben kezdődött el, majd 2019 szeptemberében nyitották meg a látogatók előtt. A…

Magyarország cigány hőseiről rendeztek kiállítás a Terror Háza Múzeumban

ContextUs
-
 Tegnap 22:00Kultúra

A Terror Háza kiemelt feladatának tekinti a cigányság hőseinek felkutatását és történetének bemutatását.

Kitöréstúrás jobbikost indít a Momentum, izraeli „illiberalizmust” kritizáló baloldalit a Párbeszéd és az MSZP

Újabb ellentmondásos jelöltekkel bővült az ellenzéki összefogás kínálata az előválasztások során.

Karbonmentes, villamosenergia-többlet tárolását segítő pályázatokat indított az ITM

NRGreport
-
 Tegnap 19:15Gazdaság

Pályázatokat hirdetett az Innovációs és Technológiai Minisztérium a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innováció Hivatal útján, karbonmentes, többlet villamos energia innovatív elektrokémiai tárolására, a hulladékhő hasznosítására, tárolására, illetve piaci alapú felhasználására.    

Már nagymamát is lehet kölcsönözni a tapolcai könyvtárban!

RTL Klub
-
 Tegnap 18:54Bulvár

Kölcsönözz könyvtári nagymamát! Ezzel a szlogennel indított kezdeményezést a tapolcai könyvtár, hogy a kísérő nélkül érkező 18 évnél fiatalabbak is olvasnivalóhoz juthassanak. Délután 2 és 4 óra között egy védettségi igazolvánnyal rendelkező önkéntes nagymama kíséri be őket a könyvtárba, ahol ezután kedvükre…

Újranyitott az Aquincumi Múzeum és Régészeti Park

Óbuda
-
 Tegnap 18:39Belföld

Május 8-án fél év szünet után újranyitott az Aquincumi Múzeum és Régészeti Park.

Dorosz Dávidot indítja az előválasztáson Dunakeszi körzetében a Párbeszéd és az MSZP

Vajon a Párbeszéd kampányfőnöke lesz Tuzson Bence köztársaságpárti kihívója 2022-ben? A döntés az előválasztáson szavazók kezében van.

A pécsi múzeumok új és megújult tárlatokkal várják a látogatókat

Bama
-
 Tegnap 15:29Kultúra

A kultúrában igen visszafogott hónapok után újra felvirágzik a művészet minden ága. A Janus Pannonius Múzeum osztályai például e héten kedden nyitották meg a kapukat és több újdonsággal fogadják az érdeklődőket, tudtuk meg Kőhalmi Andreától, a Janus Pannonius Múzeum kommunikációs igazgatójától.

Dorosz Dávidot indítja az MSZP és a Párbeszéd az előválasztáson

Dorosz Dávidot indítja a Párbeszéd és az MSZP az előválasztáson Pest megye 5. számú választókerületében – jelentette be Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, illetve Kunhalmi Ágnes az MSZP társelnöke vasárnap Dunakeszi főterén.

Mesélő múzeum: Oskó Lajosról és Munkácsy Mihályról

Behír
-
 Tegnap 14:55Kultúra

Gyarmati Gabriella, a Munkácsy Mihály Múzeum művészettörténésze írásából ezúttal arra derül fény, milyen kapcsolatban állt a fenti miniatúra pár festője, az orosházi Oskó Lajos, Munkácsy Mihállyal.

Dorosz Dávidot indítja az előválasztáson a Párbeszéd és az Mszp Dunakeszin

Ezért mondott le novemberben főpolgármester-helyettesi megbízatásáról.

Ethereum ETF-et indítana a VanEck

Kriptoworld
-
 Tegnap 14:15Gazdaság

Jóváhagyása esetén ez lenne az első kripto-ETF az Egyesült Államokban. A VanEck vagyonkezelő is benyújtotta kérelmét egy Ethereum-ETF (tőzsdén kereskedett alap) indítására az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (SEC). A