Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 365 hír

Embercsempészt fogtak el a rendőrök az M1-esen, Tata térségében

Embercsempészt fogtak el a rendőrök az M1-esen, Tata térségében Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 02., sze - 17:00 17 illegális migránst szállított gépkocsijában egy román sofőr.

Lázadás szélén a hisztériakeltés célpontjává lett francia rendőrök

Gyanúsan szervezettnek tűnik a Michel Zecler producer rendőri bántalmazását követő, egy törvénymódosítás kiharcolásával összekötött megmozdulás és a rendőrök elleni hangulatkeltés felerősödése Franciaországban

Kedden 267 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök szabálytalan maszkviselés miatt

A maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt 267 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök kedden – közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a szerdai online sajtótájékoztatón. Kiss Róbert alezredes elmondta: a védelmi intézkedésekről szóló kormányrendelet…

Na, kiknek a buszaira vigyáznak a rendőrök Budapest e csodás pontján? Mutatjuk!

Blikk
-
 Ma 16:11Foci

A Barcelona futballistái a Duna-part szépségeiben gyönyörködhetnek, ha kinéznek a szállodai szobájuk ablakából. A futballcsapatot kisérő busz a közelben, a Magyar Tudományos Akadémia előtt parkolt, ezt sikerült lencsevégre kapni kollégánknak.

Mégis fotózhatók az intézkedő rendőrök

Teljesen átdolgozzák a nagy vitát kiváltó francia törvényjavaslatot, amely szerint a rendőri intézkedésről nem lehet tudósítani és a rendőrök képmását nem lehet azonosítható módon közzétenni. A törvényjavaslattal szembeni tiltakozásokat egy fekete férfit ért rendőri bántalmazás váltotta ki.

Rendőrök vittek el egy vezető beosztású minisztériumi tisztségviselőt – na jó, Ő kishal, de azért recseg és ropog a cuc…

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség hivatali helyzettel visszaélésre irányuló hivatali vesztegetés bűntette és más bűncselekmények miatt folytat nyomozást. Tegnap közel

Négyfős migránscsoportot tartóztattak fel a rendőrök Deszk közelében

Négyfős migránscsoportot tartóztattak fel a rendőrök Deszk közelében Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 02., sze - 15:52 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Ismét határsértőket tartóztattak fel a rendőrök

Ismét határsértőket tartóztattak fel a rendőrök Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 02., sze - 15:48 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Néhány ötlet, miként meneküljünk rendőrök elől

24.hu
-
 Ma 15:22Színes

Szájer József ereszcsatornázásának apropóján összegyűjtöttük a legizgalmasabb megoldásokat a hatóságok elől való szökésre.

Sarkadon előállítottak a rendőrök egy férfit, mert a gyanú szerint ismerősével házakból lopott

Sarkadon előállítottak a rendőrök egy férfit, mert a gyanú szerint ismerősével házakból lopott és részt vett egy verekedésben. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. december 1-jén előállítottak egy férfit. A 33 éves H. György a gyanú szerint korábban több házból lopott Sarkadon. Néhány alkalommal vele volt az egyik ismerőse is.…

A rendőrök vádemelést javasolnak

A rendőrök vádemelést javasolnak Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 02., sze - 15:09 A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytatott egy 33 éves kiskorpádi lakossal szemben.

Újabb migránsokat tartóztattak fel a rendőrök Deszknél

Újabb migránsokat tartóztattak fel a rendőrök Deszknél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 02., sze - 15:02 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Rászállnak a büntetőfékezőkre a rendőrök

Szorosabbra fűzi együttműködését a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) annak érdekében, hogy csökkentsék a baleseteket és a szabályszegéseket.

Embercsempészt fogtak el a soproni rendőrök

Embercsempészt fogtak el a soproni rendőrök Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 02., sze - 14:48 A 29 éves német állampolgár megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a mai napon korábban elfogott hét migráns férfit Ausztriába akarta vinni autójával.

Trükkös tolvajra figyelmeztetnek a rendőrök: ez a technikája a most őrizetbe vett férfinak, akinek a társa még szabadláb…

A 40 éves férfi közüzemi szolgáltatók munkatársának kiadva jutott be idős emberek lakásaiba a fővárosban társával.