Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 347 hír

Megfizette az árát: több mint kétszázzal száguldott, a rendőrök lekapcsolták

Hetvenhat km/h-val lépte túl a maximálisan megengedett sebességet az a sofőr, aki Mercedesével 206-tal száguldozott a D1-es autópályán. A rendőrség példás büntetést rótt ki rá.

Rendőrökkel csaptak össze a korlátozások ellen tüntetők Londonban

Telex
-
 Ma 16:43Egészség

A tüntetők szabadságot követelve vonultak. Több mint hatvan embert letartóztattak.

A rendőrök is meglepődtek: drogért mentek, de aligátorteknőst, krokodilt és kígyót találtak egy dunaharaszti házban

Aligátorteknős, krokodil és kígyó – több, engedélyhez kötött veszélyes állat is előkerült abból a házból, amihez egy bejelentés alapján vonultak ki a rendőrök, fő csapásirányként kábítószert kerestek. Nem csak azt találtak.

Drogot kerestek, helyette aligátorteknőst, krokodilt és kígyót találtak a rendőrök

A szigetszentmiklósi zsaruk egy dunaharaszti házhoz vonultak ki november 25-én, mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy az ott élő férfi kábítószer termesztéssel foglalkozik.A nyomozók a házkutatás során nem minden napi körülményekkel találták szemben magukat. A négy kábítószergyanús növényi palántán és egy mérlegen túl,…

Cserbenhagyót keresnek a szolnoki rendőrök

Az autós balesetet okozott, de megállás nélkül továbbhajtott.

Ütött, rángatott egy fiút a trolin – keresik a rendőrök

Garázdaság miatt keresi a rendőrség a képen látható férfit, aki november 12-én délután 3 óra után a Keleti pályaudvar felé közlekedő 78-as trolin szóváltást követően többször megütött, majd megrángatott egy fiút. A fiúnak könnyű, 8 napon belül gyógyuló sérülése keletkezett – tette közzé a BRFK.A VI. kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvé

Tragédia: véletlenül lelőttek egy gyereket a kanadai rendőrök

A kanadai Kawartha Lakes környékén egy családhoz riasztották a rendőröket, ahol a 33 éves apa megfenyegette a feleségét, és még a közös gyermeküket is elrabolta.

Szemtanúkat keresnek a szolnoki rendőrök – a lakosság segítségét kérik

Szemtanúkat keresnek a szolnoki rendőrök – a lakosság segítségét kérik Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 28., szo - 13:21 Balesetet okozott Szolnokon, a Várkonyi téri körforgalomban, azonban megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

85 évesen arra jutott a pozsonyi bácsi, hogy fel kell adnia a rendőröknek kegyetlen fiát

A ružinovi Ostredky lakótelep egyik lakásában él az idős férfi, aki összeszedte minden bátorságát, és feljelentette fiát a rendőrségen. Legalább egy éven keresztül elviselte fia vulgáris sértegetéseit és agresszív viselkedését. A fia félelemben tartotta, emiatt előfordult, hogy be kellett zárkóznia a saját szobájába, mert attól rettegett, hogy bánt

A kaposvári rendőrök befejezték a nyomozást és bíróság elé állítást javasoltak

A kaposvári rendőrök befejezték a nyomozást és bíróság elé állítást javasoltak Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 28., szo - 12:50 Bosszúból tépte le volt barátnője autójáról a rendszámokat egy 26 éves férfi.

Drogot kerestek, aligátorteknőst, kígyót és krokodilt találtak a rendőrök

Több, engedélyhez kötött veszélyes állat is előkerült abból a dunaharaszti házból, ahol egy bejelentés alapján tartottak házkutatást a rendőrök.

Még a rendőrök is meglepődtek attól, amit Dunaharasztin találtak

Aligátorteknőst, krokodilt, kígyót és kábítószergyanús növényi palántákat is találtak a rendőrök egy dunaharaszti házban – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton.