Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

Szánalmas számok: itt a pontos adat hányszor hazudott a propagandajató

Persze ezek csak azok a számok, amelyekben a bíróság jogerős ítéletet hirdetett, de azt gondolom ez is árulkodó. A kormánymédia tavaly 57 helyreigazítási pert vesztett Ezzel szemben a független médiatermékek összesen hét helyreigazítási pert vesztettek a Fővárosi Törvényszéktől lekérdezett adatok szerint. A Fővárosi Törvényszéktől kapott…

Itt vannak a számok, kiderült hogy 2020-ban hány pert bukott a Fidesz média

A kormánymédia tavaly 57 helyreigazítási pert vesztett, ezzel szemben a független médiatermékek összesen hét helyreigazítási pert vesztettek a Fővárosi Törvényszéktől lekérdezett adatok szerint. A Fővárosi Törvényszéktől kapott összesítés szerint 57 sajtó-helyreigazítási pert vesztettek tavaly a Fidesz-közeli médiatermékek – írja az Átlátszó,…

A kormánymédia tavaly 57 helyreigazítási pert vesztett

Ezzel szemben a független médiatermékek összesen hét helyreigazítási pert vesztettek a Fővárosi Törvényszéktől lekérdezett adatok szerint.

Krekó Péter pert nyert a Magyar Nemzet ellen

A Magyar Nemzetnek helyreigazítást kell közölnie amiért eltorzítva számolt be a Political Capital vezetőjének, Krekó Péternek egy Politicóban megjelent nyilatkozatáról.

Az Origó bukta el a legtöbb helyreigazítási pert 2020-ban

Magyar Hang
-
 21.02.19 18:39BelföldFidesz

Tavaly a kormányközeli médiatermékek összesen 57, a kormányfüggetlen lapok 7 sajtó-helyreigazítási pert vesztettek.

Hazugság volt a Kreko-lejáratókampány, a Magyar Nemzet újra helyreigazításra kötelezve

A február 17-én kihirdetett elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék helyreigazításra kötelezte a Magyar Nemzet print és online kiadásait a tavaly év végén közölt, a Krekó Péter lejáratását megindító cikk miatt - tudatta közleményében a Political Capital.

Pert nyert Krekó Péter az őt betámadó Magyar Nemzet ellen

Helyreigazításra kötelezték a napilapot.

Jogerős: Ungár portáljának tényállítása valótlan

Vaol
-
 21.02.19 10:58Megyei

Már negyedszer állapította meg a dr. Szendrő-Németh Tamás és az Ungár Péterhez köthető portál közötti helyreigazítási perekben a bíróság azt, hogy az ugytudjuk.hu tényállításokat közölt.

Krekó Péter újabb pert nyert a NER sajtója ellen

Szerdai elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék helyreigazításra kötelezte a Magyar Nemzet nyomtatott és online kiadásait a tavaly év végén közölt, a Krekó Péter lejáratását megindító cikk miatt

Pert nyert Krekó Péter a Magyar Nemzet lejárató cikke miatt

Az elsőfokú ítélet helyreigazításra kötelezte a kormánypárti lapot, amely szerint oltásellenes kampányt javasolt az ellenzéki pártoknak a politikai elemző.

57 helyreigazítási pert vesztett 2020-ban a lakájmédia – az Origo és a Pesti Srácok az élen

A Fővárosi Törvényszéktől kapott összesítés szerint összesen 57 sajtó-helyreigazítási pert vesztettek tavaly a Fidesz-közeli médiatermékek. A rekorder az Origo 20

Pert nyert az Index a Budapesti Operettszínház ellen

Hiába fordult helyreigazítási kérelemmel a laphoz, majd fordult bírósághoz a Budapesti Operettszínház azt állítva, hogy a hírportál valótlanságot állított egy, a színházat érintő zaklatási ügy kapcsán.