Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

„Helyreigazítás: Gréczy Zsoltról valótlanságokat híreszteltünk”:

888.hu
-
  20.10.15 23:31 Vélemény

Helyreigazító közlemény: 2019. december 13. napján a www.888.hu online felületünkön közzétett „A DK-s Gréczy Zsolt hónapok óta zaklatja a Mi Hazánk egyik fiatal munkatársnőjét” című online cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy Gréczy Zsolt hónapok óta zaklatja a Mi Hazánk egyik fiatal munkatársnőjét.

Álhírt terjesztett az RTL Klub a karácsonyi vásárokról

888.hu
-
  20.10.15 13:20 Vélemény

Helyreigazítást követel az Emmi az ellenzéki csatorna kamuhírét átvett médiumoktól is.

A Jobbik-média megpróbálta menteni a varrónős botránya miatt Gyurcsányék borsodi jelöltjét, helyreigazítás lett a vége

Origo
-
  20.10.15 11:34 Belföld

A választás után kénytelenek voltak elismerni, hogy gyakorlatilag végighazudták az egész cikket.

Megszólalt a Kétfarkú Kutyapárt elnöke a Hegyvidéki Önkormányzat az Ezalényeg.hu ellen megnyert sajtópere kapcsán

Kovács Gergely, a MKKP elnöke a Media1-nek küldött levelében azt állítja, tévesen írta a Hegyvidéki Önkormányzat, hogy a Kétfarkú Kutyapárt elnöke volt a bíróság által hozott keddi ítéletben helyreigazításra kötelezett cikk forrása. A helyreigazíttatott Ezalényeg.hu-s írás eleje azonban a Kutyapárt nyilatkozatával indult, benne a bíróságon valótlan

Helyreigazítási pert nyert a XII. kerület parkolási ügyben

Helyreigazítási pert nyert a XII. kerületi Hegyvidéki Önkormányzat az Ezalényeg.hu oldal ellen.

Sajtópert nyert az EzaLényeg.hu ellen a Hegyvidéki Önkormányzat

Media1
-
  20.10.13 20:15 MédiaÖnkormányzatMSZP

Az MSZP-közeli lapnak helyreigazítást kell közölnie.

Szele Tamás: Miért sírt Kim?

Huppa
-
  20.10.13 10:03 Vélemény

Kezdjük rögtön azzal, hogy tévedni emberi dolog, csak állati kellemetlen – tévedtem már én is épp eleget, nem is szeretném azt a látszatot kelteni, hogy soha nem kellett sajnálnom, amit leírtam. Volt, mikor kellett, akkor helyre is igazítottam, most nem én követtem el a tévedést és annyira enyhe, hogy alig szorul helyreigazításra – mégis meg…

Jogerősen is kimondták, hogy az Origo hazudott egy DK-s politikusról

Jogerősen is helyreigazításra kötelezte a Fővárosi Ítélőtábla a portált, miután az valótlanul híresztelte, hogy Gréczy Zsolt zaklatna valakit. Újabb sajtópert nyert a DK-s Grézcy Zsolt – írja a Media1. A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint az origo.hu valótlanul híresztelte, hogy úgymond „Gréczy Zsolt hónapok óta zaklatja Palányi Nórát.” A

Újabb sajtópert nyert a DK-s Grézcy Zsolt a lakájmédia ellen

Jogerősen is helyreigazításra kötelezte a Fővárosi Ítélőtábla az Origot, miután az valótlanul híresztelte, hogy a DK-s politikus zaklatna valakit. Újabb sajtópert nyert a DK-s Grézcy Zsolt – írja a Media1. A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint az origo.hu valótlanul híresztelte, hogy úgymond „Gréczy Zsolt hónapok óta zaklatja Palányi Nórát.

Jogerős: újabb Fidesz médiának kell helyreigazítani, azt amit Gréczy Zsoltról hazudott

Jogerősen is helyreigazításra kötelezte a Fővárosi Ítélőtábla az Origot, miután az valótlanul híresztelte, hogy a DK-s politikus zaklatna valakit. Újabb sajtópert nyert a DK-s Gréczy Zsolt – írja a Media1. A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint az origo.hu valótlanul híresztelte, hogy úgymond „Gréczy Zsolt hónapok óta zaklatja Palányi Nórát.

Jogerős: az Origo hazudott Gréczy Zsoltról

HVG
-
  20.10.10 18:41 Belföld5 hír a témában

Jogerősen is helyreigazításra kötelezte a Fővárosi Ítélőtábla az Origot, miután az valótlanul híresztelte, hogy a DK-s politikus zaklatna valakit.

Jogerősen is elvesztette az Origo a Gréczy-pert

Media1
-
  20.10.10 14:55 Média5 hír a témában

A Fővárosi Ítélőtábla jogerősen is helyreigazításra kötelezte a kormányközeli médiaterméket.

Helyreigazításra kötelezték a szeged.hu-t

Szegeder
-
  20.10.06 19:52 Belföld

Az említett cikk már nincs fent a neten, de a szeged.hu által közölt helyzreigazításból kiderül, hogy az „Egykori munkásőrrel kampányol a Fidesz Brüsszelért” címre hallgatott, és Belénessy Csabáról, az MTI volt vezérigazgatójáról, az MTV, a közrádió, a Duna TV egykori munkatársáról állítottak benne, a bíróság szerint, valótlanságokat, Belénessy Csa

Győri Ítélőtábla: kerékpározhatunk a dozmati víztározónál

Vaol
-
  20.10.06 12:10 Megyei

Már biztos: kerékpározhatunk a dozmati víztározónál – erről is szól a Győri Törvényszék jogerős ítélete, amivel dr. Szendrő-Németh Tamás civil blogger az Ungár Péter érdekeltségébe tartozó, Czeglédy Csaba által képviselt portállal szemben jogerősen helyreigazítási pert nyert.