Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 173 hír

KSH-ingatlan.com: Budapesten és országosan is emelkedtek az albérletárak júniusban

A járvány miatti bizonytalanság csökkenésével, az éledező gazdasággal és az élénkülő kereslettel magyarázható, hogy az országos albérletpiacon egy hónap alatt feljebb kúsztak az árak.

André Kertész különleges ajándéka Budapesten

Telex
-
 Tegnap 22:34Vélemény

A legritkábban látható olyan fotótörténeti jelentőségű kiállítás, ahol a képeket a művész saját maga válogatta ki. A huszadik századi fotóművészet egyik legnagyobb mesterének, André Kertésznek egy ilyen kiállítása látható most Budapesten.

Milyen programok várnak július 30. és augusztus 1. között Budapesten?

Hamarosan véget ér a július is, de persze a nagyszerű programáradatnak nem szakad vége! Ahogyan azt már megszokhattátok, ezen a hétvégén is szuper lehetőségekkel vár a magyar főváros! Lássunk is néhányat ezek közül!

Budapesten is felütötte a fejét a kutyamaffia, ezek a fajok érintettek

Békés megyéből indult a lopások sorozata, de most már elérte a fővárost is. Kistestű kutyákra utaznak a rablók. Érdemes a gazdiknak nyitott szemmel járni.

Budapesten és országosan is emelkedtek az albérletárak júniusban

SzMo
-
 Tegnap 20:56Belföld

Budapesten 1,8 százalékkal, országos szinten pedig 1,6 százalékkal emelkedtek az albérletárak júniusban az előző hónaphoz képest.

Budapesten és országosan is emelkedtek az albérletárak júniusban

Budapesten 1,8 százalékkal, országos szinten pedig 1,6 százalékkal emelkedtek az albérletárak júniusban az előző hónaphoz képest.

Rettegnek az állattartók, kutyamaffia ütötte fel a fejét Budapesten, ezek a fajták a érintettek

Békés megyéből indult a lopások sorozata, de most már elérte a fővárost is. A budapesti kutyás csoportokból ugyanis kiderült, már Budapesten is több eset történt az elmúlt időszakban. Érdemes a gazdiknak nyitott szemmel járni.

Drámai pillanatok: munkások segítettek be az életmentésbe Budapesten

A munkások egyből a mentők segítségére siettek ma a Mester utcában. A férfit végül stabil állapotban szállították kórházba.

Csődbe ment a szilikon szexbabák bordélyháza Budapesten - Pedig beszélő, sikító, vékony, kövér, kismellű, nagymellű r…

Élethű szilikon babákat vásárolt egy férfi, és egy exkluzív budapesti bordélyban állította szolgálatba őket három évvel ezelőtt. Az üzlet egy darabig jól ment, majd a koronavírus-járvány miatt befellegzett a műanyag örömöknek. A bordélyház csődbe ment, és most be is zárt. 

Több mint négyezer új lakás épült Budapesten az első félévben

A csökkentett áfa és az otthonteremtési támogatások hatására látványosan élénkül a fővárosi újlakás-kínálat, s egyelőre a vevők kedvét sem veszi el a drágulás – derül ki az OTP legfrissebb Budapesti Újlakás Értéktérképéből.

Ingyenes közösségi irodát nyitott Budapesten a Telenor

Desk in the city néven ötven fő befogadására alkalmas közösségi irodát nyitott az Astoriánál található budapesti üzletében a Telenor. A koncepció azokat célozza, akik rövid időre vonulnának irodai környezetbe egy könnyen megközelíthető belvárosi helyszínen. A Desk in the city-ben jelenleg bárki ingyenesen foglalhat helyet egy tetszőleges asztalnál

Budapesten és országosan is emelkedtek az albérletárak

A Központi Statisztikai Hivatal és az ingatlan.com lakbérindexe áremelkedést mutat, nem véletlenül.

Ellenzéki képviselők a kormány lemondását követelték Budapesten

Ellenzéki képviselők a kormány azonnali lemondását követelték a Fidesz budapesti, Lendvay utcai székháza előtt tartott hétfő esti tüntetésen.