Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

"Az internet világában az emberiség olyan lett, mint egy olyan kórus, ahol csak szólisták vannak" – erős beszédet mon…

HVG
-
  Ma 11:09 Kultúra

A mohóság, a természet iránti tisztelet hiánya, az önzés, a képzelethiány, az állandó versengés és a felelősségvállalásra való képtelenség miatt széthullóban van a világ. Ezért hiszem azt, hogy olyan történeteket kell mesélnem, amelyekben a világ egyetlen olyan élő szervezet, amely a szemünk előtt formálódik, s amelynek mindannyian kicsi, de…

A Kedvenc lett idén a legjobb európai film

Négy jelölést kapott Pedro Almodóvar Fájdalom és dicsőség című filmje, de a spanyol rendező önéletrajzi ihletésű munkája csak egy kategóriában nyerte el a díjat.

Négy profi bokszszervezet világbajnoka lett a brit Anthony Joshua

VG
-
  Ma 10:12 Sport

A Boksz Világszövetség (WBA), a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF), a Boksz Világszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) címeit egyesítette.

Mizsei német nemzetközi bajnok lett

Monokli
-
  Ma 09:46 Boksz

Nagyszerű sikert ért el Mizsei!

Ez lett az év legjobb magyar méze

Idén 272 nevezés érkezett 110 méhészetből, az ország 90 településéről.

Boldog iskola lett a Vasvári

Szoljon
-
  Ma 09:30 Belföld

Az előző tanévben hazánk több mint hétezer oktatási intézménye pályázhatott a Boldog Iskola címre.

Szaunázás: ne menjünk, ha betegek vagyunk!

Boon
-
  Ma 08:32 Életmód

Az őszi-téli időszakban a szaunázás kellemes időtöltés, és az élettani hatása is kedvező. De csak egészségesen.

Egyszerre küzd rákkal a család mindhárom tagja

NLC
-
  Ma 08:27 Egészség

Apa, anya és 17 éves fiuk is beteg. Ők maguk sem értik, hogy történhetett ez velük.

A tatár juhar lett a 2020-as év fája

PestBuda
-
  Ma 08:00 Kultúra

A tatár juhart (Acer tataricum) választották a 2020-as év fájának az Országos Erdészeti Egyesület által meghirdetett internetes szavazáson.

Még édesebb lett Mikulás napja

Baon
-
  Ma 07:38 Belföld

Fél mázsa mézet adtak át a Bajai Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben péntek délelőtt. A bajai Szent Ambrus Mézlovagrend képviselői érkeztek a különböző színű és kiszerelésű aranyló finomságokkal. Ezzel a korábbi évek gyakorlatát folytatták, hiszen évek óta hasonló akcióval igyekeznek népszerűsíteni a mézfogyasztást.

Zsigó Róbert: dinamikusan fejlődik a magyar élelmiszeripar

Oldalas
-
  Ma 07:17 Életmód

Az erősödő magyar gazdaság és az emberek növekvő reáljövedelme a hazai élelmiszeripar lehetőségeit is bővítik, ugyanis idén csak az első félévben több mint 5 százalékkal nőtt az értékesítésük. A mezőgazdasági termelők számára ez rendkívül nagy jelentőséggel bír, mivel az erős élelmiszeripar stabil és kiszámítható piacot jelent számukra is –…

Megjelent Papp Róbert nyolcadik gyerekkönyve

Baon
-
  Ma 07:00 Kultúra

Megjelent Papp Róbert kalocsai pedagógus, költő és zenész, a régióban jól ismert Country Road tagjának nyolcadik gyermekkönyve, Macskanyelv címmel.

Szokásaink rabjai vagyunk

Életforma
-
  Ma 07:00 Életmód

Vagy a saját tapasztalat vagy a gyógyszerész véleménye az első, amikor megfázásra, influenzára veszünk valamilyn gyógyszert. Ez derült ki egy friss kutatásból, amit egy több mint 100 esztendős cég végzett, mely éppen e két betegség leküzdéséért dolgozik. Egy hét alatt 400, 20-55 év közötti vásárlót kérdezett meg, akik az elmúlt 12 hónapban…

Kalandos kiruccanáson jártak az Irigy Hónaljmirigy tagjai: egyikük bőröndjéből női hálóingek bukkantak elő

Blikk
-
  Ma 05:00 Bulvár

Kalandos kiruccanáson járt az Irigy Hónaljmirigy csapatának néhány tagja. A festői szépségű Zürichben számos kalandban volt része a Papp Feri (48), Sipos Tomi (45) Uszkó Laci (50) Varga Győző (45) alkotta kvartettnek – már a srácok megérkezése a városba is emlékezetesre és meglehetősen vidámra sikerült.