Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 99 hír

Virtuálisan is bejárható kiállításon mutatkoznak be az idei Derkovits-ösztöndíjasok

Zaol
-
 Ma 09:00Kultúra

Idén is 26 fiatal képzőművész pályaműveit mutatják be.

Kiállítás az álarcos felvonulásokról

Március 9-én 12 órakor a Duna utca 35.-ben található Vajdasági Múzeumban ünnepélyesen megnyitják a jelmezbál fényképeiből válogatott tárlatot. A kiállítás az elmúlt 8 évben megrendezett bál fényképeinek válogatásából áll. A fotóriporterek, valamint a fantáziadús álarcos felvonulás fényképeinek szerelmesei mindig inspirációt találtak az érdekes…

Helyi alapanyagokat árusító bolt nyílik Balatonlellén

Március 10-én ismét újdonsággal érkezik a BL Yachtclub csapata. Az egész évben üzemelő BL Delikát megnyitásával régi álmot valósítanak meg, mellyel sok környékbeli, valamint kikötőlakó igényét elégítik ki. Az üzlet különlegessége, hogy 85%-ban Balatonon készült terméket forgalmaznak majd, ezen belül is több mint fele a környékről, a…

Györöki Nyári Tárlat: Siflis András festőművész kiállítása 2021

A Györöki Nyári Tárlat rendezvénysorozat részeként 2021. augusztus 21-szeptember 1. között Siflis András festőművész kiállítását rendezik meg.

Gyimesi Zsuzsa festőművész kiállítása 2021 Balatongyörök

2021. augusztus 16. és szeptember 4. között Gyimesi Zsuzsa festőművész kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők a balatongyöröki Jüngling Zoltán Közösségi házban.

Györöki Nyári Tárlat: Vojnich Erzsébet és Szüts Miklós közös kiállítása 2021

A Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár ad otthont Vojnich Erzsébet és Szüts Miklós festőművészek közös kiállításának 2021. augusztus 7-18. között.

Dencs Judit festőművész kiállítása 2021 Balatongyörök

2021. július 24-augusztus 13. között Dencs Judit festőművész kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők a Jüngling Zoltán Közösségi házban.

Györöki Nyári Tárlat: Várhelyi Tímea kiállítása 2021

2021. július 24-augusztus 4. között a Györöki Nyári Tárlat keretén belül Várhelyi Tímea festőművész kiállítása tekinthető meg.

Györöki Nyári Tárlat: Németh Géza kiállítása 2021

2021. július 10-21. között tekinthető meg Németh Géza, Munkács-díjas Kiváló művész kiállítása Balatongyörökön, a Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtárban.

Hosszabb nyitvatartással vár mindenkit az ország legnagyobb wellness kiállítása és vására vasárnapig

Jön a tavaszi jó idő, de hétfőtől megint országos lezárások érkeznek. A következő pár hétben megint az otthoni kikapcsolódásé lesz tehát a főszerep, alakítsa úgy ki kertjét vagy teraszát, hogy igazi pihenést hozzon a családnak.

Balatongyörök anno kiállítás 2021

2021. május 22 - június 2. között látható a település múltját bemutató tárlat, a Balatongyörök anno kiállítás, a Bertha Bulcsu Művelődési Házban.

Virág helyett – virtuális kiállítás nőkről (nem csak) nőknek

Különleges ajándékkal készül nőnapra a Magyar Nemzeti Múzeum.

Virág helyett – virtuális kiállítás nőkről (nem csak) nőknek

Különleges ajándékkal készül nőnapra a Magyar Nemzeti Múzeum.