Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 97 hír

Nyílik a hóvirág Békéscsabán

Beol
-
 Ma 16:56Belföld

Több mint egy hónap választ el minket a meteorológiai tavasztól, de néhány hóvirággal találkozhatunk úton-útfélen.

Már nyílik a hóvirág Nagykanizsán

Nyílik a hóvirág (Galanthus) a nagykanizsai Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés Alapfokú Művészeti Iskola udvarán 2021. január 24-én (vasárnap). Tavaly télen már január 6-án lefotózták az első hóvirágokat a városban. Fotók: MTI/Varga György. The post Már nyílik a hóvirág Nagykanizsán first appeared on Dél-Zala Press.

Nyílik a hóvirág

Nyílik a hóvirág egy nagykanizsai iskola udvarán.  Nyílik a hóvirág a nagykanizsai Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés Alapfokú Művészeti Iskola udvarán 2021. január 24-én. A kikeleti hóvirág 2005 augusztusában, az uniós jogszabályváltozásoknak köszönhetően lett az Európai Közösségben természetvédelmi szempontból jelentős növényfaj…

Már nyílik a hóvirág

Nyílik a hóvirág egy nagykanizsai iskola udvarán.

Közel 300 kiállítás van a hátuk mögött

Boon
-
 Ma 13:30Kultúra

Negyvenöt éves a diósgyőri alkotóközösség. A képzőművészek nemcsak Magyarországot járták be, de a világ számos országába is elvitték hazánk és Miskolc kulturális jó hírnevét.

Nyílik a hóvirág

24.hu
-
 Ma 13:23Időjárás

De ma estétől havazás kezdődik, főként a nyugati országrészben.

Négy gól, egy kiállítás és döntetlen a Budafok és az Mtk összecsapásán

Budafokon találkozott egymással a két újonc a labdarúgó NB I 17. fordulójában, de amíg az MTK az élbolyban tartózkodik, a Budafok a tabella alján. A remek első félidőben az MTK szerzett előnyt, de megtartani nem tudta, így döntetlennel ért véget a találkozó.

Nyílik a hóvirág a zeneiskola udvarán

Nyílik a hóvirág Nagykanizsán. Varga György fotói.

Új Tourinform-iroda nyílik tavasszal Debrecenben

Az új iroda – melyet 25 millió forintos kormányzati támogatásból alakítanak ki – a Magyar Turisztikai Ügynökség szakmai felügyelete alá tartozó Tourinform-hálózat egységes arculatát kapja, s a turisztikai információszolgáltatás mellett a Debrecen városkártya ügyfélszolgálataként is működik majd.

Nyílik a téltemető a Nagyerdőn, pedig jön még a hideg

Haon
-
 Tegnap 21:01Belföld

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Békás-tónál előbújt néhány, most viszont elég sok virágot lehet lencsevégre kapni.

Eucharisztia kiállítás Magyarkanizsán

Magyar Szó
-
 Tegnap 18:59Kultúra

A magyarkanizsai Regionális Kreatív Műhely szervezésében január 26-tól Eucharisztia címmel kiállítás látható a Dobó Tihamér Képtárban (Fő tér 9.). A múlt 

Sorra érkeznek a felajánlások a retró kiállításhoz

Hódpress
-
 Tegnap 16:54Kultúra

Mióta bejelentették, hogy az Emlékpontot egy interaktív, '70-es és '80-as éveket idéző kiállítással bővítik, sorra érkeznek a felajánlások, amiket egy raktárban gyűjtenek - derül ki a polgármester közléséből.