Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 80 hír

A háziorvosok nagyobb szabadságot adnának a szülőknek

Nagyobb szabadságot kellene adni a szülőknek, hogy igazolhassák, ha egy ártatlanabb betegség miatt a gyermek otthon marad – erről Pölöskey Péter, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének (HGYE) vezetőségi tagja, házi gyermekorvos beszélt a Magyar Nemzetnek.

Házilag kialakított rejtekhelyen lapult a drogszállítmány

Több mint 22 kilogramm marihuána-gyanús anyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Röszkén, egy személyautóban felfedezett, házilag kialakított rejtekhelyen.

Igazolhassa a szülő a gyerek betegségét – ezért harcol a háziorvos

Gyakran jelenleg is vizsgálat nélkül, egy telefon után, látatlanban írja meg az igazolást az orvos a gyerekeknek – erről Pölöskey Péter, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének (HGYE) vezetőségi tagja, házi gyermekorvos beszélt a Magyar Nemzetnek. A HGYE friss, októberben készült felmérése alapján a házi gyermekorvosok 95 százaléka úgy…

A háziorvosok látni sem akarják a betegeket

Nagyobb szabadságot kellene adni a szülőknek hogy igazolhassák, ha egy ártatlanabb betegség miatt a gyermek otthon marad - erről Pölöskey Péter, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének (HGYE) vezetőségi tagja, házi gyermekorvos beszélt a Magyar Nemzetnek.

Sajtos-tojásos pulykaburger házi húspogácsával

Mindmegette
-
  Tegnap 19:00 Recept 

A céklákat megmossuk, és alufóliába tekerve a 180 fokos sütőben, kb. 40 perc alatt megsütjük. A húst összegyúrjuk 1 db tojással, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük kakukkfűvel és majoránnával. Belereszeljük a fokhagymát. 4 nagyobb pogácsát formálunk belőle, és forró olajban, a húspogácsák mindkét oldalát pirosra sütjük. A maradék…

Készítsünk házi banánkenyeret!

Ridikül
-
  Tegnap 18:25 Recept 

Ha valami újdonsággal lepnénk meg a családot, készíthetünk a számukra banánkenyeret. Reggelire, tízóraira tökéletes – egy kis teavajjal, kakaóval, esetleg forró kávéval vagy teával. Érdemes kipróbálni, de készüljünk fel, hogy ha egyszer sütöttünk ilyesmit, utána kell még többször is! Videó!

Még mindig a nők végzik a házimunka nagy részét Európában - Itthon az egyik legrosszabb a helyzet

Femina
-
  Tegnap 16:35 Életmód 

Európában csak lassan halad a nemek közötti egyenlőségért folytatott harc a legújabb felmérés adatai szerint.

Minden háziorvosnál van már influenza elleni oltás

Csongrád megye - Szerda óta már minden megyei háziorvosnál elérhető az ingyenes influenza elleni oltóanyag.

Új funkció a Google Photosban: jól jöhet, ha van házi kedvence

HVG
-
  Tegnap 13:00 Infotech 

Frissítette a Google a Photos appot egy különleges arcfelismerési funkcióval.

További háziorvosi rendelők felújítása a cél

Haon
-
  Tegnap 11:51 Megyei 

Újabb három rendelő renoválását kezdeményezi az önkormányzat.

Született túlélők: háziméhek a vadonban

Magyar Mezőgazdaság
-
  Tegnap 11:22 Állatvilág 

Egy amerikai kutatás szerint nincs érdemi változás az Arnot-erdőségben vadon élő háziméh területi elterjedtségében, túlélési rátájában az 1970-es évekhez képest. Viszont a méhek génállományában változásokat lehet megfigyelni, és a varroa atka ellen is új védekezési formák alakultak ki azóta.

Kértek egy Bambit? Így készül a retró üdítő házilag

Vous
-
  Tegnap 07:31 Recept 

Már réges-rég nem kapható és így nem is kóstolható az első hazai szénsavas üdítő, mégis mindenki ismeri, és a címben elhangzó kérdést mindenki érti. Fogalommá vált, megénekelték, hatalmas kedvenc volt, mégis eltűnt. Mi most elhoztuk a receptjét!

A zsemléri fegyverszünet

Felvidék.ma
-
  Tegnap 00:06 Határtalan 

Köztudomású, hogy 1541-ben három részre szakadt a Magyar Királyság, ám az már kevésbé, hogy 1682 őszén egy újabb rész hasadt ki az ország testéből, méghozzá a törökök által Orta Madzsarnak (Közép-Magyarországnak) nevezett északkeleti vármegyék, melyek fejedelmévé késmárki gróf Thököly Imrét tették. A „kuruc király” 1682-ben török…

Házi szerek köhögésre és torokfájásra

HáziPatika
-
  Tegnap 00:00 Recept 

A hidegben szinte senkit nem kerül el a köhögős, torokfájós nyavalya. Ezért most a természet patikáit hívtuk segítségül.

Influenza: 50 ezer vakcina érkezett a megyei háziorvosokhoz

Gyulatelevízió
-
  17.10.17 19:27 Belföld 

A változékony időjárás miatt ugrásszerűen megemelkedett a megfázásos, vírusos megbetegedések száma – mondta el Horváth Imre. Bár influenzás tünetekkel idén ősszel még nem jelentkeztek páciensek, a háziorvos szerint érdemes beadatni a védőoltást.   A vakcinát a krónikus és légúti betegségekben szenvedőknek, valamint 65 éven…