Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Medvét láttak a Hargita megyei Bencéden

A RO-ALERT rendszeren figyelmeztették a lakosságot a veszélyről.

Családbarát Munkahely és Szolgáltató Hely lett a megyei kamara

Hiros
-
  Ma 08:25 Megyei

Az európai uniós forrásból megvalósuló Családbarát ország projekt nem kisebb feladatot tűzött ki célul, mint a családbarát Magyarország megteremtését. Ennek megvalósításában a munkahelyek és a szolgáltatások kulcsfontosságú szerepet töltenek be. A több, mint ezer pályázó közül a sikeres 180 között van a Bács-Kiskun Megyei…

Harminc határsértőt fogtak el Csongrád megyében

A rendőrök az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Így készültek a moziplakátok megyénkben

Szon
-
  Ma 08:00 Belföld

Felidézzük, miről számolt be a Kelet-Magyarország 60, 40, 30 és 20 évvel ezelőtt ezen a napon.

A világ legerősebb emberei érkeznek a borsodi megyeszékhelyre

Borsod24
-
  Ma 08:00 Sport

A városban rendezik meg jövőre az Erőemelő Világbajnokságot. A viadalon 28 ország, 1200 versenyzője, 21 korcsoportban 6 napon át vetélkedik majd a világ legjobbja címért. Megtudtuk, hogy a miskolci versennyel egy időben, csak az amerikai kontinensen rendeznek nagyversenyt, így garantált, hogy a sportág európai klasszisai szinte kivétel nélkül…

A megyeházán, a közgyűlésen is szállt a dal

Feol
-
  Ma 07:20 Megyei

Közmeghallgatást és karácsonyi közgyűlést tartottak csütörtökön délelőtt a megyeházán. A szokásos napirendi pontokat ünnepi műsor és ajándékosztás előzte meg.

Vas megyében is őrzik a Luca-napi hagyományokat

Kevés olyan jeles nap van, amelyhez annyi szokás, hiedelem, jóslás, tiltás kapcsolódna, mint december 13-hoz, Luca napjához. A szokások egy része régebbi, mint maga a Luca név, más részük ma is formálódik.

Telt házat jeleznek máris az ünnepekre megyénk szállodái

Megtelt. Ezt a táblát kirakhatnák megyénk szinte összes szállásadójánál a karácsonyi és szilveszteri időszakra. A hotelek már ősz elején értékesítették a legtöbb szobát. Sokan a szállodai élményt adják ajándékba.

Telt házat jeleznek máris az ünnepekre Heves megye szállodái

Heol
-
  Ma 07:00 Belföld

Megtelt. Ezt a táblát kirakhatnák megyénk szinte összes szállásadójánál a karácsonyi és szilveszteri időszakra. A hotelek már ősz elején értékesítették a legtöbb szobát. Sokan a szállodai élményt adják ajándékba.

A feldolgozóipar és a kereskedelem húzza Nógrád megye teljesítményét

A feldolgozóipar és a kereskedelem a két húzóágazat Nógrád megyében, dominanciájuk a teljesítménymutatók mellett a jövedelmezőségben és a foglalkoztatásban is megmutatkozik - derül ki a TOP 50 című, a megye múlt évi gazdasági folyamatait elemző kiadványból.

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Police
-
  Ma 06:57 Baleset-bűnügy

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 13., p - 06:57 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba harminc határsértő Csongrád megyében tegnap.

Máris rács mögé került a Szatmár megyei kettős gyilkosság legfőbb gyanúsítottja

Miután először ártatlan embereket vettek őrizetbe – két, roma származású debreceni paplanárust, akik azonban tisztázták magukat, így szabadon engedték őket –, a Szatmár megyei rendőrök most végre vélhetően már a megfelelő gyanúsítottra csaptak le a a hét eleji, felsőberekszói kettős gyilkosság ügyében. A férfit csütörtökön este az illetékes…

A feldolgozóipar és a kereskedelem a két húzóágazat Nógrád megyében

HírTV
-
  Tegnap 19:21 Vélemény

Az egy dolgozóra jutó átlagbér a feldolgozóiparban volt a legmagasabb, évi 3 millió 321 ezer forint.

Átlag felett teljesített megyénk gazdasága 2019-ben

Kisalföld
-
  Tegnap 19:14 Belföld

Megjelent Győr-Moson-Sopron megye legnagyobb vállalkozásait felsoroló TOP 100 magazin.