Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Tiodorović: A hazatérő vendégmunkások tovább ronthatják a járványhelyzetet

Branislav Tiodorović epidemiológus kijelentette, hogy a válságstáb hétfői ülésén a karácsonyra és újévre hazatérő vendégmunkásokkal kapcsolatos újabb intézkedésekről esett szó. Tiodorović szerint Szent Miklós napjától

Karantén a hazatérőknek?

Magyar Szó
-
 Tegnap 19:36Határtalan

Nem hangzott el túl sok biztató kijelentés a hét első napján a járványhelyzettel kapcsolatban: a szakértők egyébként is a számok felfelé kúszására számítottak, a hazánkban is lezajlott Black Friday (fekete péntek) árengedmények miatt bekövetkezett vásárlási láz pedig csak tovább ront a helyzeten, a héten észlelhetjük a következményeit.

Hazatértek Kanadából és karanténba kerültek a „kölcsönadott" pandák

Két óriáspanda tért haza a délnyugat-kínai Csengduba Kanadából, mivel a kanadai állatkert, ahol éltek, nem tudta biztosítani számukra a táplálékot a koronavírus-járvány miatt – írja az MTI.

Hazatértek a kölcsönadott pandák

Két óriáspanda tért haza a Kínába, mivel a kanadai állatkert, amelyben éltek, nem tudta biztosítani számukra a táplálékot.

Már közel jár a Földhöz a Hajabusza-2 űrszonda, mikuláskor dobja le különleges csomagját

HVG
-
 Tegnap 07:03Infotech

A Föld felé közelít a Ryugu aszteroidáról mintát hozó Hajabusza-2 japán űrszonda, az általa gyűjtött talajminták és adatok fontos információt nyújthatnak a Naprendszer eredetéről.

Hazafelé tart a Hajabusza-2 űrszonda, egy óriásteleszkóp le is fotózta

A Ryugu nevű kisbolygóról 2019-ben gyűjtött mintával igyekszik hazafelé a japán Hajabusza-2 űrszonda, az érkezés december 6-án várható.

A Föld felé közelít a Ryugu aszteroidáról mintát hozó Hajabusza-2

Várhatóan december 6-án dobja le az értékes mintát tartalmazó kapszulát a Földre.

„Velence nekem a minden” – A világ- és Európa-bajnok kenus, Lakatos Zsanett újra hazatért

Feol
-
 20.11.26 17:30Sport

Az olimpiai szereplést célozza meg a Vvsi-be visszatért világ- és Európa-bajnok kenus, Lakatos Zsanett. Győrben tizenkettő, Újpesten közel három évet töltött, mígnem hazatért.