Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 400 hír

És akkor indítsuk egy hetet ezzel az orosz repülő autóval

Player
-
  Ma 03:30 Infotech

A kor kellő technikai és tudományos kíváncsisággal felruházott embere mindig is sokat törhette a fejét a jövő járművein.

Színváltó oroszlán árulkodik majd az elektromos Expertről

Akkumulátortól függően 230 vagy 330 km-es hatótávolsággal rendelkezik a Peugeot e-Expert.

Oroszországban csaknem 8600 új fertőzést mutattak ki

Oroszországban egy nap alatt 8599-cel, 344 ezer 481-re nőtt a SARS-CoV-2 vírussal megfertőződött emberek száma a vasárnap közzétett hivatalos adatok szerint. A napi növekmény 2,6 százalékos, az újonnan diagnosztizált személyek 43,9 százaléka tünetmentes. A halálozások száma 153-mal 3541-re, a gyógyultaké pedig 5363-mal, 113 ezer…

A János kórház dolgozói a veszélyhelyzet idején sem parkolhatnak ingyen a kórház területén

Napi
-
  Tegnap 21:45 Belföld

A veszélyhelyzet idején is kell parkolási díjat fizetniük a budapesti János kórház dolgozóinak, amennyiben az intézmény területén parkolnak.

Űrbeli riválissal mérkőzik meg az orosz sakkvilágbajnok

Beol
-
  Tegnap 19:38 SportSakk

Szergej Karjakin június 9-én online meccset vív honfitársával, a Nemzetközi Űrállomáson lévő Anatolij Ivanyisin kozmonautával.

Űrbeli riválissal mérkőzik meg az orosz sakkvilágbajnok

Bama
-
  Tegnap 19:38 SportSakk

Szergej Karjakin június 9-én online meccset vív honfitársával, a Nemzetközi Űrállomáson lévő Anatolij Ivanyisin kozmonautával.

Űrbeli riválissal mérkőzik meg az orosz sakkvilágbajnok

Parameter
-
  Tegnap 19:17 Határtalan

A 30 éves Karjakint bemutatva a TASZSZ hírügynökség kiemelte: 12 esztendős és 211 napos korában a történelem legfiatalabb nagymesterévé vált, 2012-ben a gyorssakk, 2016-ban pedig a villámsakk világbajnoka lett, 2015-ben világkupát nyert. Az orosz nemzeti válogatott tagjaként kétszer - 2013-ban és 2019-ben - csapat-világbajnoki címet…

Űrbeli riválissal mérkőzik meg az orosz sakkozó

Mandiner
-
  Tegnap 19:09 KülföldSakk

A mérkőzésre júniusban kerülhet sor.

Űrbeli riválissal mérkőzik meg az orosz sakkvilágbajnok

Közszolgálat
-
  Tegnap 19:04 Színes

Egyedi sakkjátszmáról tett bejelentést Szergej Karjakin orosz nagymester, aki Twitter-bejegyzésben tudatta, hogy június 9-én online meccset vív honfitársával, a Nemzetközi ...

Vektorvakcinát fejlesztettek ki az orosz kutatók

Magyar Szó
-
  Tegnap 17:16 Külföld

Önmagukon próbáltak ki egy vektorvakcinát a Nyikolaj Gamaleja nevű Nemzeti Járványügyi és Mikrobiológiai Kutatóintézet (NICEM) munkatársai, a kísérlet sikerrel járt, alanyaiban negatív mellékhatások nélkül alakított ki immunitást – tájékoztatta Alekszandr Gincburg akadémikus, a központ igazgatója pénteken.

Hogyan lehet segíteni a menhelyi állatokon a világjárvány idején?

Glamour
-
  Tegnap 16:48 Életmód

A PetChef és az ACG összefogott a gazdátlan állatokért

Online ismerkedés a pandémia idején

mindset
-
  Tegnap 15:38 Életmód

Koronavírus, pandémiás helyzet, social distance, online randizás, szex-techforradalom – nem kevésszer olvashattunk ezekről az elmúlt pár hétben. Kényszerrel ugyan, de visszatértünk a távolságtartó, udvarlással teli randevúzáshoz. Hogyan alakítja át a koronavírus a randevúzást, az internetes ismerkedést, az egyéjszakás kalandokat? Mi lett a…

Trump többé nem hagyná, hogy orosz felderítőgépek szabadon repkedjenek az USA felett

444.hu
-
  Tegnap 15:29 Külföld

A döntés a NATO-szövetségesek felderítési képességeit is érinti, a Nyitott Égbolt Egyezmény fontos hozzáférést biztosított lényegi katonai információkhoz.

„A Hezbollah nem terrorszervezet, hanem a terrorizmus ellen harcol” – bizonygatja a libanoni orosz nagykövet

Neokohn
-
  Tegnap 15:08 Külföld

Alexander Zasypkin többek között az Egyesült Államokat is bírálta az iráni támogatást élvező síita szervezet elleni szankciók miatt.