Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 136 hír

Itt a hidegfront: délután zápor, zivatar, majd havazás nyugaton!

Itt a hidegfront: délután zápor, zivatar, majd havazás nyugaton! A nyugati területeken már északias a légmozgás és rohamosan hűl a levegő. Néhány perc alatt többfelé 5 fokot zuhant a hőmérséklet.Délután továbbra is folytatódik elsősorban a Dunántúlon a záporos jellegű csapadék, melyek akár vonalba is rendeződhetnek és a főváros térséget is…

Intenzív havazás jön vasárnap éjjel

Holnap estétől egyre többfelé havazás váltja az esőt. Az ország déli és keleti felén hétfőig több centi hó fog hullani – számolt be az Időkép. A szombati hidegfrontot követően vasárnap délután dél, délnyugat felől mediterrán ciklon éri el hazánkat. A nap második felében így egyre többfelé ered el az eső, amit estétől egyre nagyobb területen vált fe

Intenzív havazás jön: tíz centi hó eshet Vásárhelyen!

Vasárnap estétől egyre többfelé havazás váltja az esőt. Az ország déli és keleti felén hétfőig több centi hó fog hullani - írja az Időkép, ami szerint Hódmezővásárhely környékén 7-10 centiméteres hótakaróra számíthatunk. 

Intenzív havazás jön vasárnap éjjel az ország déli és keleti felébe

Holnap estétől egyre többfelé havazás váltja az esőt. Az ország déli és keleti felén hétfőig több centi hó fog hullani.

Zivatar veszélyére és havazásra figyelmeztetnek

Szombaton a Dunántúlon zivatar, akár kisebb jégeső is előfordulhat, vasárnap délutántól kezdődően pedig az ország déli területein komolyabb havazás is kialakulhat.

Ma zivatarok, holnap délutántól jelentős havazás, viharos széllel!

Fejfájos napok elébe nézünk! Záporok, zivatarok a mai napon: Ma még az ország jelentős részén várható csapadék: eső, zápor formájában, de délnyugaton illetve nyugaton akár az ég is megdörrenhet, ezáltal zivatar is előfordulhat a mai nap során. A zivatarokat főként felhőszakadás, jégeső és megerősödő szél kísérheti. Hevesebb zivatarokra nincs…

Pandémia Galéria és online közösségépítés: a Tornyai-múzeum új utakat talált a kultúra közvetítésére

A koronavírus valamilyen módon mindenkinek hatással volt az életére, de jelentősen sújtotta a turisztikai ágazatot és a kulturális intézményeket is. A hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum sincs könnyű helyzetben, ám szerencsére kreatívan birkóznak meg a nehézségekkel.

Eső kísérheti, majd havazás válthatja fel az enyhe időt a hétvégén

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a borult ég mellett eső, havas eső és erős széllökések is várhatók a hétvégén.

Záporok lehetnek Zalában, aztán jöhet a havazás

Szombaton egy hidegfront hatására többfelé kell számítani esőre, záporokra, a Dunántúlon zivatar is kialakulhat, nyugaton estefelé havas eső, hó is eshet.

Jelentős fordulat jön, bekeményít a tél - havazást mutat az előrejelzés

Újabb fordulat várható időjárásunkban, egyre hidegebb levegő áramlik térségünkbe. Szombaton még jórészt enyhe időre számíthatunk, azonban vasárnap és hétfőn fokozatos lehűlés várható, akár nagyobb területen is havazhat - visszatér tehát a tél.

Párbaj: Dávid és Góliát harca az utakon

Mafab
-
 Ma 05:42Film

Régóta terveztem már, hogy megnézem korunk egyik legnagyobb rendezője, Steven Spielberg egyik első rendezését, a Párbajt, de ezidáig elsiklottam felette. Egészen tegnap estéig. Ha röviden és tömören szeretném megfogalmazni a véleményemet erről az 50 évvel ezelőtti filmről, csak annyit írnék, hogy zseniális.Spielberg fényes karrierjét elindító…

Több baleset is történt péntek délután az utakon

Abonynál négy kocsi és egy kamion karambolozott, Jászberénynél frontális ütközés történt, Budapest egyik forgalmas útján hét jármű futott egymásba.

Szokatlanul sok a szabályszegés az utakon

Türelmetlenek az autósok, országszerte egymást érték a szabálytalanságok az utakon. Miskolcon három óra alatt nyolc sofőrt bírságoltak meg, akik figyelmen kívül hagyták a szabályokat, és piros lámpán hajtottak át. Budapesten pedig egy autós a járdán száguldott, hogy kikerülje a dugót.

Ciklon jön: Jelentős havazás, akár 10cm hó hullhat, hófúvásokra is van esély!

Ciklon jön: Jelentős havazás, akár 10cm hó hullhat, hófúvásokra is van esély! Mediterrán ciklon érkezik vasárnap: Vasárnap több hullámban várható csapadék. Eleinte eső, havas eső hullhat, majd egyre nagyobb területen havazhat. Hétfőn a csapadék java a keleti, északkeleti országrészre koncentrálódik, ott okozhat további havazást a cikon!…