Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 147 hír

Varga Judit: A magyarok többsége nemzetállamokra épülő erős Európát szeretne

Az Európa jövőjéről szóló konferenciasorozatot kísérő vitában Magyarország "továbbra is nemet mond a bevándorláspárti liberális fősodor Európai Egyesült Államokat szorgalmazó zavaros utópiájára."

A magyarok többsége nemzetállamokra épülő erős Európát szeretne

Az európai források ügyében a fő vonalakat már lefektették.

Varga Judit: A magyarok többsége nemzetállamokra épülő erős Európát szeretne

„Magyarország továbbra is nemet mond a bevándorláspárti liberális fősodor Európai Egyesült Államokat szorgalmazó zavaros utópiájára”

Varga Judit: A magyarok többsége nemzetállamokra épülő erős Európát szeretne

Az igazságügyi miniszter szerint az Európai Unióval kapcsolatos bizalmi deficitnek meg kell szűnnie.

Varga Judit: A magyarok többsége nemzetállamokra épülő erős Európát szeretne

Magyarország továbbra is nemet mond a bevándorláspárti liberális fősodor Európai Egyesült Államokat szorgalmazó zavaros utópiájára – jelentette ki az igazságügy-miniszter Brüsszelben.

Varga Judit: A magyarok többsége nemzetállamokra épülő erős Európát szeretne

Varga Judit: Magyarország olyan Európát akar, amely a valós problémák megoldására fókuszál.

Közös uniós szervezéssel hozzák haza Kínából a koronavírus miatt menekülő magyarokat

ATV
-
  Tegnap 20:03 Belföld

Hét, Kínában tartózkodó magyar állampolgár kért segítséget a hazautazáshoz a Külügyminisztériumtól. Hazánkban továbbra sincs koronavírussal fertőzött beteg, a hatóságok azonban konkrét tervvel rendelkeznek a vírus megjelenésére. Néhány vállalatnál karantént vezettek be a Kínából visszatérő munkatársaiknak. A debreceni egyetemen szintén…

Magyarok ezrei változtatták ilyenre a hitelüket: igazuk van?

A banki értesítések eredményeképpen mostanáig már csaknem kétezer ügyfél alakíttatta át fix kamatozásúvá korábbi változó kamatozású jelzáloghitel-szerződését - közölte Binder István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti...

Koronavírus: indul az uniós kimenekítési akció, így jönnek haza a magyarok

Életbe lép az Európai Unió polgári védelmi mechanizmusa azt követően, hogy Franciaország konzuli segítséget kért a járvány gócpontjának számító, kínai Vuhanban rekedtek, köztük a kimenekítésre váró hét magyar megsegítése érdekében.

Kimenekítik a magyarokat Kínából: evakuációs akcióra készül a kormány

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) sem belföldön, sem külföldön nem tud koronavírus-fertőzésben érintett magyar állampolgárról - közölte a KKM-et vezető Szijjártó Péter kedden Budapesten, újságírói kérdésre válaszolva.

Szijjártó: Evakuálják a Hupej tartományban lévő magyarokat

Szijjártó Péter elmondta, hogy heten kérték a kormány segítségét a hazajutásban.

„Kovács Zoltán gúnyt űz a magyarokból”

A magyar kormányszóvivő Soros György által kezdeményezett kampányként állította be az ORF Magyarországról szóló adását. A Riporterek Határok Nélkül ausztriai szervezete szerint a kormányszóvivő gúnyt űz a magyar lakosságból azzal, hogy az Orbán Viktorral szemben kritikus osztrák sajtót eszközként használja fel az antiszemitizmusra való…

Koronavírus: mentést kértek a karanténzónából a magyarok

Hét, Kína lezárt részében rekedt magyar kérte, hogy menekítsék ki őket, egyelőre azonban az a francia gép, amelyre felszállhatnának, nem kapott berepülési és leszállási engedélyt - írja a hvg.hu Szijjártó Péter elmondása alapján.