Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 314 hír

Európa fogyasztóinak lelkén szárad, ha eltűnnek az esőerdők

Ideje, hogy Európa egésze is tudatos fogyasztóvá váljon.

Kevésbé hatékony, de elérhető a kínai vakcina

Néhány napon belül több millió kínai vakcina érkezhet Magyarországra. Ha a magyar hatóság engedélyezi, ezzel kezdik el a 60 év felettiek oltását. A kínai vakcinát 1 millió 700 ezer ember kaphatja meg. A szer kevésbé hatékony, mint a már Magyarországon használt oltóanyag, de Kínán kívül több országban is oltottak már vele - az Egyesült Arab…

Ha kávé, akkor igyuk olasz módra

VJM
-
 Tegnap 17:08Színes

Az olasz konyha napja alkalmából ennek is utánajártunk. Mert bár Olaszországban nem terem kávébab, mégis ezt az országot emeljük ki, ha a kávézás hazájára gondolunk. Ha pedig egy gőzölgő presszókávét kívánunk meg, akkor a gyűszűnyi feketék lehörpintésében profi olaszok jelennek meg lelki szemeink előtt.

Mennyivel növelik a fogyasztást a kényelmi extrák?

Amikor egy-egy üzemanyagár-változásról beszámolunk, rengeteg számomra furcsa komment érkezik ezzel kapcsolatban. Sokan csak legyintenek: 2-3 forint ide vagy oda nem

Ez most a legnépszerűbb technika az állásinterjúkon – És így lehetsz nyerő benne

Bien
-
 Tegnap 16:31Életmód

A világjárvány hatására egy olyan interjútechnika kezdett szélsebesen terjedni, ami néhány évvel ez előtt a legtöbb cégnél még elképzelhetetlen volt.

„Te vagy az én szeretett Fiam, benned kedvem telik!”

Magyar Szó
-
 Tegnap 16:25Vélemény

Amikor megkeresztelnek, bennünket mi is megkapjuk a Szentlelket

Melyik hormon segíthet meddőség ellen?

Női NetCafe
-
 Tegnap 16:09Szex

Létezik egy kisspeptin nevű hormon, amely a szerelemért és a szexért felelős, és léteznek bizonyos módszerek, amelyek segítségével a hormon hatása még inkább kiaknázható– derül ki egy friss kutatásból.

COVID-19 - Új brit gyógyszer hatékonysági vizsgálata indult

WebBeteg
-
 Tegnap 16:03Egészség

Nagyszabású klinikai próba kezdődött ezen a héten Nagy-Britanniában annak eldöntésére, hogy egy most indult kezelés mennyiben képes megakadályozni, hogy a COVID-19-páciensek súlyos állapotba kerüljenek.

Mire figyeljünk a hatékonyságnövelésnél? Hogy ki ne maradjunk belőle!

Portfolio
-
 Tegnap 15:57Gazdaság

2020 a jelentős gazdasági visszaesésről szólt globálisan, ám ezzel párhuzamosan a technológiai fejlődés újabb lendületet vett. A kérdés, miszerint a technológiai újítások kiszorítják-e az élőmunka utáni keresletet, már évszázadok óta (az ipari forradalom óta) fennáll. Ennek a kérdésnek ad új keretet az aktuálisan zajló, immár negyedik ipari…

MNB: újabb fogyasztóbarát termékek

Szon
-
 Tegnap 15:47Gazdaság

Az új termékek összehasonlíthatóak, ami megkönnyíti a lakossági döntéseket.

Pellengérre állítják a fogyasztókat átverő szolgáltatókat

Napi.hu
-
 Tegnap 15:34Belföld

Némi szünet után újra nyilvánosak a fogyasztóvédelmi határozatok, most éppen 2947. Van egy másik lista is, a súlyosan vétő webáruházaké, ott most 527 szolgáltató tanyázik.

Sokaknak segíthet a fogyásban: így működik a burgonyadiéta

Blikk
-
 Tegnap 14:44Bulvár

Gyors súlycsökkenést ígér, de legfeljebb egy hétig célszerű követni az ajánlott étrendet.

Home office – hatékony munkavégzés az otthonunkban

Sajnos a koronavírus-járvány az egész világon megnehezíti a munkaadók és a munkavállalók életét. Sokan elveszítik a munkájukat, cégek és vállalkozások mennek tönkre.

Ha megvan benned ez a 6 tulajdonság, nagyobb eséllyel találod meg az igaz szerelmet

Bien
-
 Tegnap 14:31Életmód

Statisztikák szerint a nők átlagosan 7-10 partnerrel élnek hosszabb vagy rövidebb kapcsolatban, mire megtalálják az igaz szerelmet, míg a férfiak valahol 9-12 közötti skálán mozognak.