Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 26 hír

A barcelonai polgármester és a Pikó-kampány

Mérce
-
  Tegnap 17:25 Vélemény

Az Ada Colauról szóló népszerű dokumentumfilmet január 28-án, kedden, a Pikó Andrást támogató civilekkel közösen lehet megnézni, akik a filmet követően kampányértékelést tartanak.

Zenés versekkel léptek fel Simontornyán

Teol
-
  Tegnap 10:30 Kultúra

Ünnepi műsornak adott helyt a simontornyai Temi Fried Művelődési Ház a magyar kultúra napján. A zenés összeállítás címe A magyar irodalom gyöngyszemei volt.

Magyar zászlók lepték el a pultokat

Éves szinten 250 milliárd forintot költ sertéshúsra a magyar lakosság. Bár továbbra is árérzékenyek a fogyasztók, a húsjelölés hatására nőhet a hazai termékek részaránya.

Életbe léptek az új kedvezmények: végre kedveznek a nyugdíjasoknak, nagyszülőknek

Pénzcentrum
-
  20.01.23 18:02 Gazdaság

Az idei adójogszabályi változásokat nem mennyiségi, hanem inkább minőségi jellemzőkkel lehet leírni. A módosítások javarészt finomhangolásokat jelentenek: egyszerűsödik az adórendszer, csökkennek a közterhek és megpróbálják hatékonyabban...

„Fogyassz mértékkel, környezeti léptékkel” – Készül Kecskemét új környezetvédelmi programja

Hiros
-
  20.01.23 13:25 Megyei

Elindul Kecskemét új, öt évre szóló környezetvédelmi programjának és cselekvési tervének társadalmi egyeztetése – ezt csütörtök délelőtti sajtótájékoztatóján jelentette be Szemereyné Pataki Klaudia polgármester. Mint elhangzott, az önkormányzat már eddig is jelentős lépéseket tett a zöldebb város érdekében, de a jövőben még több…

Rendőrök lepték el éjjel a ferencvárosi klubot, döbbenet mit találtak

Ripost
-
  20.01.23 12:30 Belföld

Hétfő éjjel csaptak le egy drogtanyára, két embert el is fogtak.

Taxisok mindennapjai a volán mögött

NLC
-
  20.01.23 12:18 Autó-motor

Te mit gondolsz a taxis szakmáról? Milyennek képzeled el utasként a másik oldalt? Videónkból megismerheted ennek a szakmának a mindennapjait a sofőrök szemszögéből. Nézz be kulisszák mögé!

Filmbe illő módon terjed az új vírus, világszerte léptek a hatóságok

Kínai tudósok elemezték az újonnan azonosított koronavírus létező szekvenciáit, és kiderítették, a denevér helyett mi lehetett a gazdaállata. Időközben filmekből ismert intézkedéseket vezettek be: lezárt tömegközlekedés, karantén, áthelyezett olimpiai versenyek, reptéri vizsgálatok szerte a világban.

Indul a munka: a kormánypárti városvezetők lazsálnak, az ellenzékiek a tettek mezejére léptek

Egyelőre úgy tűnik, hogy elég lassan indul a 2020-as év, már ami a vidéki nagyvárosok önkormányzatainak munkáját illeti. A legtöbb városban még nem tudni, hogy mikorra tervezik összehívni a közgyűlést, viszont néhány testület már a héten megkezdi a munkát. Megnéztük, miről lesz szó az év első ülésein.

Japán veteránok lepték el az autósok kedvenc oroszlányi vendéglőjét

Kemma
-
  20.01.22 20:00 Belföld

Szusimentes, de Toyotában gazdag falatok várták az ínyenceket az oroszlányi rendezvényen, ahol még a kávét is márkajellel ellátva ihatták.

A kenyai motoros taxisoktól eldobod az agyad!

Nuus
-
  20.01.22 15:48 Autó-motor

Valahogy ki kell emelkedni a konkurenciából, ezért durván tuningolták a gépeik kinézetét.

Alig maradt idejük, de a szülők fele még mindig nem kapott tájékoztatást a beiskolázáshoz

ATV
-
  20.01.22 09:40 Belföld

Már csak néhány napjuk van kérvényt írni azoknak a családoknak, akik nem szeretnék iskolába küldeni a hatodik évet betöltött gyereküket.

Újabb akadály, alig marad idejük a pihenésre a magyar kéziseknek

Ripost
-
  20.01.22 07:00 Sport

Ma, Portugália ellen zárja a középdöntőt a férfi kézilabda Európa-bajnokságon a magyar válogatott, amelynek szinte semmi ideje nem marad a pihenésre. Ez már a sokadik akadály, amit meg kell oldania az együttesnek.

Az ország több bírósága sztrájkba kezd a különnyugdíjak tervezett eltörlése miatt

A képviselőház hamarosan megvitatja a különnyugdíjak eltörlését célzó jogszabálytervezetet – ennek hírére pedig az ország több bírósága is felfüggeszti tevékenységét szerdától. A bírói közgyűlés döntése értelmében a bukaresti ítélőtáblán, a fővárosi törvényszék, a Kolozs, a Temes, a Suceava, a Craiova és a Fehér megyei ítélőtábla,…

„Na mi van te kurva?” – Balhé a taxisok és a ferihegyi biztonsági őrök között

BudaPestkörnyéke
-
  20.01.21 15:19 Megyei

Balhé van a ferihegyi repülőtér biztonsági szolgálat és néhány taxis között. A biztonságiak azt mondják, hogy törvénytelen eszközökkel akarnak utasokat szerezni a problémás taxisok, ők pedig azt állítják: feleslegesen vegzálják őket a biztonságiak. „Na mi van te kurva?” – hallatszik a felvételen, már Youtube csatornát is indítottak a taxisok. Ahogy