Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fortuna Liga: másodszor kapott ki, nem tudott élre állni a DAC

FociClub
-
 Ma 17:56Foci

Hatalmas lehetőséget szalasztottak el...

Jávor Benedek: “bizony Tomi, előfordul, hogy valaki nem csak azért jön Brüsszelbe, hogy szénné csapassa a lájfot tesó…

Az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciójában kezdeményezték Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő kizárását, mert “döbbenettel és növekvő türelmetlenséggel figyelik a

Csak tovább kell(ene) lapoznunk

Carrie
-
 Ma 17:55Életmód

Vannak helyzetek, amikor az embernek nagy levegőt

Több tucat fertőzött van egy Malackai járásban található szociális otthonban

38 ügyfél és 14 alkalmazott tesztje lett pozitív. A malackai járásbeli otthonban korábban rendszeresen teszteltek antigén tesztekkel, melyek negatív eredményt mutattak. Az ügyfelek tünetmentesek. A TASR hírügynökséget Lucia Forman, a Pozsony Megyei Önkormányzat szóvivője tájékoztatta szerdán. TASR

Megdöbbentő titkok derültek ki Pablo Escobarról, a Narcos csak súrolta a lényeget

Blikk
-
 Ma 17:47Bulvár

Huszonhét évvel ezelőtt ezen a napon terítették le kolumbiai és amerikai kommandósok golyói a világ valaha élt legrettegettebb drogbáróját. Pablo Escobar egykor valóságos hadseregeket irányított, dollármilliárdok fölött rendelkezett, halála napján azonban már csak egyetlen testőre tartott ki mellette.

20 évet kapott a 6 éves unokahúgát kivégző fiú

K. Dániel sokallja a kiszabott büntetést, ezért fellebbezett.

Lebukott: agrártámogatásért cserébe üzletrészt kapott a minisztériumi tisztségviselő

Korrupciós bűncselekmény gyanúja miatt őrizetbe vettek egy vezető beosztású minisztériumi tisztségviselőt, közölte szerdán a Központi Nyomozó Főügyészség.

Cyberpunk 2077 - Friss előzetest kapott a fotó mód

Gamepod
-
 Ma 17:30Infotech

Lengyel barátaink egy új trailert mutattak be nemrég, ebben kis ízelítőt kapunk arról, hogy mi vár a művészlelkű felhasználókra.

Putyin elrendelte a széleskörű védőoltás jövő heti megkezdését

A koronavírus elleni széleskörű védőoltás – elsősorban az orvosok és tanárok körében történő – jövő heti megkezdésére adott utasítást Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán. "Ha úgy tartja, hogy elérkeztünk ehhez a lépéshez, akkor arra kérném önt, úgy szervezze meg a munkát, hogy a következő hét végén már meg tudjuk kezdeni a széleskörű…

Művészek és kutatók követelték Demeter Szilárd lemondását a Petőfi Irodalmi Múzeumnál

SzMo
-
 Ma 17:21Belföld

A demonstráció résztvevői egyszerre, egymástól távolságot tartva olvastak fel verseket. Többek között elhangzott József Attila „Magyarország messzire van” című verse, Orbán Ottó „Magyarság” vagy József Attila „Levegőt!” című műve is.

Megváltoztatnák a periódusos rendszert: új módszert javasolnak az elemek rendezésére

A tudósok szerint az új elképzelés azért lenne jobb a mostaninál, mert segítene megjósolni azoknak a vegyületeknek a tulajdonságait, amelyeket még meg sem alkottak.

25 év fegyházat kapott Jan Kuciak gyilkosa

Felmentették az újságíró megölésének megrendelésével vádolt Marián Kocnert.