Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megint rengetegen haltak bele a koronavírusba

Ma sem jöttek jó hírek. Meghalt harmincnyolc, többségében idős krónikus beteg, és újabb ezernyolcszázhúsz magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést. A kormányzati portálon azt írták: 56 098-ra nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma 1390-re emelkedett, 16 007-en már meggyógyultak.Közben…

A Bayern München játékosa a megjelenés előtt megkapta a PS5-öt

Leet
-
  Ma 14:00 Gaming

Még a legnagyobb PlayStation rajongóknak is még legalább egy hónapot kell várniuk arra, hogy kézhez kapják az áhított PS5 konzolt. Ahhoz is nagy szerencse kellett az utóbbi időben, hogy valaki sikeres előrendelő legyen. Persze erre semmi szükség, ha mondjuk híres focista vagy. A Bayern München játékosa, Robert Lewandowski már megkapta…

Menet közben kapott defektet, majd okozott balesetet egy kürti lakos

A megyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén pénteken egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Álarcos énekes: Hargitai Bea megint új nyomozati technikával készül

Filmsor
-
  Ma 13:57 Film

Még Sebestyén Balázs is úgy gondolja, hogy Hargitai Bea annyi munkát tesz bele az Álarcos énekesbe, hogy megérdemelne már egy találatot.

Nem megfélemlíteni, csak ellenőrizni akarnak - hangoztatja a rendőrség

A rendőrség továbbra is ellenőrzi a kormány által meghozott rendelkezések, így a kijárási tilalom betartását. Nem büntetések osztogatása, hanem a rend felügyelete az elsődleges céljuk - írja a rendőrség.

180 milliárd forint kölcsönt kapott a kormány az EU-tól

HVG
-
  Ma 13:46 Gazdaság

Az Európai Unió Tanácsa is jóváhagyta Magyarországnak a munkahelyvédelmi program (SURE) keretében benyújtott 504 millió eurós hitelkérelmét - közölte a Pénzügyminisztérium (PM). Korábban a dupláját igényeltük.

Csúcsot döntött a vírus Heves megyében: soha nem volt még ennyi új fertőzött

A koronavirus.gov.hu október 24-i adatai szerint rekordszámú, 90 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Heves megyében.

Tíz határsértőt adtak át a Békés megyei rendőrök a román hatóságnak

Police
-
  Ma 13:36 Baleset-bűnügy

Tíz határsértőt adtak át a Békés megyei rendőrök a román hatóságnak Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 24., szo - 13:36 A magukat irakinak valló külföldiek Románia felől illegálisan lépték át az államhatárt.

Korlátlan tiltást kapott a Hetek lapszerkesztője a Facebooktól

Mandiner
-
  Ma 13:35 Vélemény

A Facebook indoklás és jogorvoslati lehetőség nélkül letiltotta Kulifai Mátét, a Hetek lapszerkesztőjét.

Misina Ötletbörze: megvan az öt befutó pályamunka

Kiválasztotta a szakmai zsűri azt az öt legjobb pályamunkát, melyek a pécsi önkormányzat által meghirdetett Misina Ötletbörzére érkeztek be. Alkotóik 100 ezer forintnak örülhetnek, az ötletekből három koncepció készül, a megvalósítandóról szavazás dönt majd.

Újabb 5,7 milliárdot kapott Pécs a kormánytól

A legfrisebb Magyar Közlönyből lehet tudni, hogy újabb milliárdos támogatást kapott Pécs. Ezúttal 5,7 milliárd forint érkezik az egyetemhez a már folyó Modern Városok Programban. A pénz három részletben jön, mégpedig így: Vagyis még idén 2,7 milliárd, 2021-ben 2,5 milliárd és 2022-ben további 533…

Szakmai kitüntetést kapott a Tettye munkatársa

A Magyar Víziközmű Szövetség idén is díjazta a víz- és csatornaszolgáltatásban hosszú idő óta tevékenykedő, kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakembereket. A Tettye Forrásház Zrt. egyik munkatársának munkáját is elismerték: Novotny Bálintoz, a társaság tervező informatikai mérnökét Víz Világnapi emlékéremmel tüntette ki az ágazat szakmai…

Így változott a Békés megyei fertőzöttek száma az elmúlt két hétben

Beol
-
  Ma 13:20 Belföld

Az utóbbi időben Békés megyében is megugrott a fertőzöttek száma. Cikkünkben összeszedtük az elmúlt két hét adatait, és végeztünk egy kis elemzést.

Egy híján 100 új koronavírus-fertőzést igazoltak Hargita megyében

Székelyhon
-
  Ma 13:18 Határtalan

A korábbi napokhoz képest kevesebb, de még mindig magas számú, 99 új koronavírus-fertőzést igazoltak szombaton Hargita megyében, illetve két haláleset is történt az elmúlt 24 órában.