Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 317 hír

Mozgalmat indított Schobert Norbi, így támogatja a mentősöket!

Ripost
-
  Ma 14:20 Bulvár

Az üzletember a mentősökre is gondolt, hatalmas adag élelmiszerrel látta el azokat, akik éjjel-nappal a frontvonalban küzdenek.

Karanténpályázatot indítanak fővárosi múzeumok

A középiskolás és felsőoktatásban tanuló diákoknak meghirdetett pályázaton irodalom, képzőművészet, zene és mozgókép kategóriákban várnak alkotásokat.

Karanténpályázatot indítanak fővárosi múzeumok

A középiskolás és felsőoktatásban tanuló diákoknak meghirdetett pályázaton irodalom, képzőművészet, zene és mozgókép kategóriákban várnak alkotásokat.

Szupercsapat épül, hatalmas mozgások a Bayern Münchennél

SportPoszt
-
  Ma 13:32 Sport

Nagy jövő állhat a bajorok előtt ezekkel a játékosokkal.

Online húsvéti programsorozatot indít a Várkert Bazár

A tavaszi programsorozatot a korábbi évek hagyományaihoz híven a húsvét köré szervezték. Az első saját tartalom virágvasárnap indul és húsvéthétfőig...

Hatalmas növekedés az internethálózat forgalomban

Egy csütörtökön közzétett elemzés szerint megalapozatlannak bizonyultak azok a félelmek, hogy az internethálózatok nem tudnak majd megbirkózni azzal megterheléssel, amelyet a koronavírus-járvány miatt otthon maradni kényszerült sok millió felhasználó okoz. A hálózati eszközöket gyártó Nokia elemzői a Nokia által biztosított hálózatok…

Két nagy Volkswagent ajánlottak fel a Szent László Kórháznak

HVG
-
  Ma 10:43 Autó-motor

Az autókkal az egészségügyi személyzet és a gyógyító eszközök szállításában nyújtanak segítséget.

Hatalmas torlódás alakult ki a nagylaki átkelőnél

Öt órára nőtt a személygépkocsival utazók várakozási ideje szombat délelőttre a nagylaki közúti határátkelőhelyen - közölte honlapján a rendőrség.

3D-nyomtatott arcvédőkkel segít a Volkswagen a koronavírus elleni harcban

Sok más autógyártóhoz hasonlóan a Volkswagen is igyekszik kivenni a részét a koronavírus-járvány elleni küzdelemből.

Home Office címmel indított új sorozatot az Operettszínház

SzínházOrg
-
  Ma 08:51 Színpad

Április 2-án indult a Budapesti Operettszínház új videósorozata. A Home Office aktuális részeit, melyben a színház művészeinek hétköznapjait követhetjük, a színház Facebook-oldalán láthatják. Az előadások pótlására és jegyek visszaváltására vonatkozó információkat a www.operett.hu oldalon olvashatják.

Szombaton indítja videósorozatát a Tornyai János Múzeum

A hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum a koronavírus miatti bezárás időszakában is tartja a kapcsolatot a közönségével az április 4-én, szombaton induló videósorozata révén, amelynek tematikájáról Miklós Péter, a közgyűjtemény igazgatója adott tájékoztatást.

A Dainese GoFundMe kampányt indított

Motorinfo
-
  Ma 06:07 Autó-motor

A kampány célkitűzése, hogy 200.000 euró orvosi felszerelést biztosítsanak az egészségügyi rendszer számára, a Koronavírus miatt kialakult világjárvány ideje alatt. Elsőre furcsának tűnhet, hogy egy világméretű cég miért indít és kér segítséget egy ilyen felületen, de a Dainese az indulás pillanatában 100.000 euróval támogatta a gyűjtést, ami…

Hogyan indíts webáruházat? Kezdő lépések és buktatók

Mit kell tudnod egy webáruház indításáról? Szakértő segítségével összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat és a lehetséges buktatókat is.

Felajánláscunamit indított el a Digitális Összefogás

A Digitális Összefogás kezdeményezés bejelentése óta eltelt napokban a korábbi nyolcvan digitális felajánlás mellé újabb negyven érkezett – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium. A digitális szektor így mostanáig összesen százhúsz digitális megoldással, alkalmazással, szolgáltatással segíti a veszélyhelyzethez való…

Súlyosabb büntetést indítványozott a fellebbviteli főügyészség az emberkereskedelem miatt elítélt vádlottakkal szemben

A másodfokon eljáró Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a szabadságvesztés büntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés súlyosítását indítványozta azoknak a vádlottaknak az ügyében, akik nehéz körülmények között élő nőket prostitúcióra vettek rá, majd az ebből szerzett jövedelmüket elvették. A Gyulai Törvényszék a 2019. október 14-én hozott…