Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szanyi István lett a KWS új ügyvezető igazgatója

A cég ügyvezető igazgatói pozícióját 2020. október 26-tól Szanyi István tölti be. A kereskedelmi igazgatói feladatokat Pallós Mihály látja el.

Megjelentek a lakásfelújítási támogatás pontos részletei, amelyekre nagyon sokan kíváncsiak

Még beépített háztartási gépekre is igényelhető lesz január 1-jétől az otthonfelújítási támogatás, és azok a családok is jogosultak, amelyekben az egyik szülő külföldön dolgozik – jelentette be Novák Katalin családügyi miniszter, miután megjelent a felújítási támogatásról szóló rendelet a mai Magyar Közlönyben. Az érintett lakásban legalább egy éve

Megújul két utca Körmenden

Vaol
-
 Ma 15:04Megyei

Bebes István, Körmend polgármestere osztott meg egy bejegyzést közösségi oldalán, amelyből kiderül, hogy újabb két utca újul meg városban.

Messi és Ronaldo idén is az év játékosa lehetne. De nem lesz

Player
-
 Ma 15:02Sport

Megvannak a Best Fifa Football Awards idei jelöltjei: meglepetés nincs, csak a megszokás.

Brit pénzügyminiszter: három évszázada nem tapasztalt recesszió lesz az idén a brit gazdaságban

A brit pénzügyminiszter szerint három évszázada nem mért mélységű recessziót okoz a brit gazdaságban a koronavírus-járvány. Rishi Sunak a költségvetésről és a gazdaság állapotáról szóló, szerdán tartott szokásos őszi parlamenti beszámolóban elmondta: a kormány számára hivatalos előrejelzéseket készítő és a felelős költségvetési politika…

Áthelyezett állomás, új megállóhelyek, újabb vágányépítés: így változik meg a Kőbánya felső - Rákos - Rákosliget vasúti …

Megjelent szerdán a Kőbánya felső - Rákos - Rákosliget vasúti szakasz felújításáról és vasúti kapacitásának bővítéséről szóló tervezői tender az Európai Unió hivatalos lapjában.A Keleti pályaudvar és Kőbánya felső, valamint Rákos és Hatvan között már zajló, illetve a jövő tavasztól kezdődő pályarekonstrukciós munkák között…

Megromlott a házassága, depressziós lett - Kiderült, hogy az orvosával csalta a felesége

Egy oregoni férfi szakemberhez fordult, mert úgy érezte, depressziós a széthulló há

Javulnak a mutatók, kevesebb az új fertőzött

Az uniós országok többségénél nagyobb mértékben csökkent Magyarországon az új fertőzöttek száma.

Változás a KWS Magyarország élén: Szanyi István lett a vállalat új ügyvezető igazgatója

A KWS Magyarország Kft. örömmel jelenti be, hogy a cég ügyvezető igazgatói pozícióját 2020. október 26-tól Szanyi István tölti be. A kereskedelmi igazgatói feladatokat Pallós Mihály látja el.

Idén is lesz szeretet.éhség. adománygyűjtés

Adventkor ismét elindul az Ökumenikus Segélyszervezet országos pénzadománygyűjtő kampánya, amelyhez a Tesco idén is csatlakozik. A vásárlók 250 forintos kuponok vásárlásával támogathatják a segélyszervezet munkáját, amire idén talán még nagyobb szükség van a járvány miatt, mint valaha. 

Irtózatós mennyiségű illegálisan lerakott szeméttől szabadítják meg nemzeti parkjainkat

Az 1 millió forint eszmei értékű délvidéki földikutya legnépesebb populációjának otthonából közel 1500 köbméter építési-bontási hulladékot szállítottak el. A Irtózatós mennyiségű illegálisan lerakott szeméttől szabadítják meg nemzeti parkjainkat bejegyzés először VIP-én jelent meg.

A bejárati ajtót ütötte, de szabadbattyáni ismerősét akarta – vádemelés lett a jussa

A Székesfehérvári Járási Ügyészség minősített zsarolás bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki úgy szerzett pénzt egy ismerősétől, hogy bántalmazással fenyegette.

Megbukott a Tisza kenyérgyára az ellenőrzésen

Súlyos, élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő hiányosságok miatt azonnali hatállyal felfüggesztette egy Csongrád-Csanád megyei sütőipari üzem működését november közepén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, a bírság megállapítása folyamatban van.

Palácsik Lilla csalás áldozata lett

iFaktor
-
 Ma 14:30Bulvár

Lilla örömhírt közölt az Instagramján, hiszen újszülött kisbabájuk szűrővizsgálatán mindent rendben találtak az orvosok. Ennek ellenére a posztban – sajnálatos módon – másra is fel kellett hívnia a figyelmet.