Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Irtani kell a sertevadat: Fél disznó maradhat száz hektároként

Akcióterv készült a vaddisznóállomány ritkítására. Fontos határidők és feladatok kapcsolódnak hozzá, amelyek minden vadászra jogosultat érintenek. Az akcióterv egyik legfontosabb stratégiai célja, hogy a vaddisznó-állománysűrűség 2025. február 28-ig 0,5 vaddisznó/km2-re (0,5 vaddisznó/100 hektár) mérséklődjön.

Felvásárolja a TMTN Factory-t a Delta leánycége

VG
-
 Ma 15:13Pénzügy

Szenzorikával, robotikával, automatizálással, programozással foglalkoznak.

Felújításra szorul a mikházi Csűrszínház székely kapuja

Tizennégy évvel ezelőtt állították fel a székely kaput Mikházán a Csűrszínháznak helyet adó telek bejáratához. Azóta a tetején lévő zsindely elkorhadt, a pác megkopott, de a kerítésre is ráfér egy alapos felújítás.

Felfelé araszol a betegszám Maros megyében

Szinte kétszer több koronavírussal fertőzött személyt azonosítottak Maros megyében az elmúlt 24 órában, mint egy nappal korábban.

Feloszlatták a hóemberek tiltakozását Oroszországban

Index
-
 Ma 15:12Külföld

A hóemberek nem voltak hajlandóak vallomást tenni.

Egy éve vezettek be repülési tilalmat Putyin fekete-tengeri palotája felett

Az orosz államfő változatlanul tagadja, hogy bármi köze volna az óriási komplexumhoz.

Felfüggesztett börtönt kér a hajdúszoboszlói ügyész két halászra

Háromszáz ezüstkárászt fogtak ki. A Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség orvhalászat vétsége miatt emelt vádat két férfi ellen, akik 300 kisméretű ezüstkárászt fogtak ki engedély nélkül. Az apa és fia közös megállapodást követően 2020. november 14-én a Keleti-főcsatorna Hajdúszoboszló közelében lévő szakaszához mentek, ahol egy Hajdú-Bihar…

Repülési tilalmat vezettek be Putyin titkos palotája felett

Bár az orosz elnök tagadja, hogy hozzá köthető lenne a Fekete-tenger partján épült, elképesztően drága palota, Oroszország most mégis repülési tilalmat vezetett be. A hírt az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) erősítette meg – írta a 444.hu. A 17 ezer négyzetméteres, 1,3 milliárd dolláros épületkomplexum, különleges védelmére, ami…

Novák: Évi félmillióval nőhet a fiatalok jövedelme

Az szja-mentesség 140 milliárd forintot jelent a költségvetés számára.

Nem csökken az oltás iránti bizalmatlanság egy friss felmérés szerint: ez lehet az oka

A november közepén felvett adatokhoz képest január közepére érzékelhetően növekedett az oltási kedv, ugyanakkor csak a korábban bizonytalanok közül volt átvándorlás az oltáspártiak felé. Az elutasítók ugyanannyian vannak, mint ősszel

Felnőttek a nemzetközihez

Boon
-
 Ma 15:00Sport

Medgyessy Dóra, a diósgyőriek kosárlabdázója májusban játszhat a 3x3-mal az olimpiai kvótáért.

Kaliforniában felfüggesztették a karantént, Nevadában az öngyilkosságok miatt aggódnak

Kalifornia államban felfüggesztették a koronavírus-járvány miatt december elején bevezetett karantént - közölte Gavin Newsom kormányzó.

Február 15-ig lehet jelentkezni a felsőoktatásba

A felvételi eljárás aktuális szabályai, a pontszámításhoz és egyéb, az érvényes jelentkezéshez szükséges tudnivalók a felvi.hu-n olvashatók. A hivatal videósorozattal is segíti a tájékozódást.

Megvan, mit kell tenni a felolvasztott vakcinával, hogy ne vesszen kárba

Az operatív törzs szokásos szerdai tájékoztatóján kiderült, hogyan kerülhető el, hogy kárba vesszen a vakcina, ha nem jelenik meg a rendelőben az oltásra soron következő páciens. Újságírói kérdésre válaszolva Müller Cecília, elmondta, mi a teendő a már kiolvasztott, oltásra szánt vakcinával, ha a páciens nem jelenik meg: akkor járnak el…