Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Harry hercegék kiválása Ezt okozta a királyi családban - kiszivárgott a dolog

Joy
-
 Ma 06:37Bulvár

Tavaly március óta Harry herceg és Meghan Markle igyekeznek minél távolabb kerülni a királyi családtól - most az is kiderült, hogy viseli ezt a Buckingham-palota.

A sokszor átölelt kisgyermek nem elkényeztetett, hanem boldog

Azok a gyerekek, akiknek a szülő nem csak mondja, hanem sűrűn ki is mutatja a szeretetét, nem elkényeztetettebbek, hanem nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak lesznek.

Nagy-Britanniába nem léphetnek be az Indiából érkezők

A kanadai és a brit kormány is szigorításokat jelentett be a koronavírus indiai terjedése miatt, írja az Mti-re hivatozva a Telex.

Miskolcot is elverte a jég csütörtökön, nem sokkal messzebb pedig tornádó volt

A tegnapi hidegfrontnál Borsodban is megmutatta rosszabbik oldalát az időjárás. Nem kellett sokat várni, kora délutánra megérkezett az előre jelzett hidegfront hazánkba viharral és jégveréssel. Miskolcról már tojás nagyságú jégdarabokról küldtek képes beszámolókat, Kassa mellett tornádó volt. Nem kellett sokat várni, kora délutánra meg is érkezett

Akkorát robbantottak a nembejelentő bulin, hogy többen azt hitték, földrengés volt

444.hu
-
 Ma 06:30Színes

Több mint 36 kilónyi robbanóanyaggal jelentették be a születendő gyerek nemét.

Nem mindegy, mit reggelizel: tippek, hogy energikusan induljon a nap

Só&Bors
-
 Ma 06:30Recept

Kihagyod a reggelit, esetleg épp ellenkezőleg, laktató, meleg étellel indítod a napot? Az egész délelőttödet meghatározza, mivel kezded a reggelt.

Ő lehet az első magyar Bond lány - itthon senki nem ismeri, Amerikában milliók imádják

Femcafe
-
 Ma 06:30Bulvár

Itthon a legtöbb ember soha nem hallotta még a nevét, ám Amerikában több tucat újság címlapján szerepelt már Vass Zita. Nemcsak sikeres modell, de a legmenőbb amerikai sorozatokban is helyt állt, mint színésznő.

Szeresd az exed, baby? – Nem kell, hogy kísértsen a volt barátnők szelleme

egy.hu
-
 Ma 06:30Életmód

Jógaoktató, masszőr, színész, egy nagyvállalat főnöke, izmos, csinos, magabiztos, szőke, barna, gyönyörű – az exbarátnők létezését kénytelenek vagyunk elfogadni. Két dolgot tehetünk, ha a párunk megemlíti valamelyik korábbi kapcsolatát: vagy életünk végéig összeszűkült gyomorral várjuk, hogy végre befejezze a történetet és másról beszéljünk,…

Nem titkolhatják el a polgármesterek elől, hány fertőzött van a településükön

Amennyiben tehát Gyöngyös Város Önkormányzata a város Covid-19 fertőzött lakóinak a számát igényli a Heves Megyei Kormányhivataltól, akkor azt meg kell kapnia – válaszolta a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (Naih) egy helyi férfi kérdésére, aki amiatt fordult a hatósághoz, mert a város vezetése tavaly október óta…

Megvan Tápai Szabina 3. gyerekének a neme

24.hu
-
 Ma 06:25Bulvár

Tápai szinte bevonzotta, hogy két fiú után most már lányuk lesz.

Már nem a Covid–19 a vezető halálok Angliában

Már nem a Covid-19 a vezető halálozási ok Angliában.

A veszélyhelyzet elhúzása az előválasztást nem akasztja meg, de a Fudanról szóló népszavazásnak betehet

Ha őszig kitart a rendkívüli jogrend, addig időközi választásokat és népszavazásokat sem lehet tartani.

Elektromos teherautókkal bővül a Volvo Trucks paletta

A három új, teljesen elektromos nehézgépjárművének piacra dobásával a Volvo Trucks tovább erősíti meggyőződését, miszerint a közúti nehézáru fuvarozás villamosításának ideje gyorsabb tempóra váltania. A svéd gyártó számára e cél elérésében magabiztos hátteret nyújt a tény, hogy a Volvo elektromos teherautók széles körben képesek a…

Az állatainkat a karantén is megviseli, nem csak a vírus

Az elmúlt bő egy évünk folyamatosan a járványról szólt, és hogy teljesen még hosszú ideig nem szabadulhatunk meg ettől, már az is látszik. Az ember közelében élő állatokra is hatással van ez a helyzet, akár pszichésen is.

Érdemes körülnézni hiteligénylés előtt: most több tízezer forint is ütheti a markod

Az év eleji visszaesés után a februári hitelfolyósítási adatok növekvő érdeklődést mutattak a lakosság körében - bár az egy évvel ezelőtti eredményeket még nem sikerült megközelíteni. A hitelkihelyezés élénkítését a hitelintézetek is megcélozták, a lakáshitelek esetében főként jóváírási akciókkal. Ezeket foglaltuk össze az alábbi cikkben.