Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Találtunk egy hatalmas sötét dobozt a skandináv vadonban

Roadster
-
 Ma 03:55Otthon

Japán és skandináv dizájnmegoldásokkal is találkozhatunk ebben a svédországi házban.

Komposztáló telepek fontossága a körforgásos gazdaságban

Komposztáló telepek fontossága a körforgásos gazdaságban A gödöllői komposztáló telep kiváló mintaként szolgál kisebb települések számára és a körforgásos gazdaságban is egyre nagyobb a szerepe. Ez a telep az összegyűjtött biohulladékok és komposztálható műanyagok gyűjtésére, valamint helyben történő hasznosítására…

A járványhelyzet miatt online nyílt napot tart az ELTE Informatikai Kara

Függetlenül attól, hogy már kristálytisztán látod magad előtt jövődet a pályán, vagy még csak a helyedet keresed a világban, az internetre költözött nyílt nap remek lehetőség arra, hogy belepillants az egyetem életébe.

Hatalmas elismerésben volt része Varga Juditnak

Varga Judit igazságügyi miniszter megtisztelőnek tartja, hogy első magyarként vehette át vasárnap Az értékek megőrzője elnevezésű díjat.

Belehalt a bihari idős nő, hogy családja korábban halottnak hitte

Éppen a koporsóba tették volna, amikor magához tért az asszony. A kórházban azonban végleg elhagyta az életereje.

Eljegyezte a barátját a Bajos csajok egykori sármos sztárja

A Bajos csajok című film szívtiprója nemsokára összeházasodik a szerelmével.

Csökkenéssel zárták a mai napot a tőzsdék

Csökkenéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek hétfőn, november utolsó napján, de így is történetük legjobb hónapját tudhatják maguk mögött az új koronavírus elleni védőoltások sikeres fejlesztéséről sorjázó bejelentéseknek köszönhetően.

Autósok, figyelem: fontos határidő jár le

Napi.hu
-
 Tegnap 18:35Belföld

December elseje éjfélig mondhatják fel a kötelező biztosításukat azok, akiknek január 1-jére esik az évfordulójuk. Aki elmulasztja a váltást, a régi biztosítójánál szerződik az új évben is. A biztosítók átlagosan 8,3 százalékkal emelték az áraikat.

Előzetesben marad a NAKA egykori igazgatója

Parameter
-
 Tegnap 18:23Határtalan

Alexandra Važanová, a Legfelsőbb Bíróság szóvivőjének tájékoztatása szerint a bíróság szenátusa arra a következtetésre jutott, hogy az eljárás ezen szakaszában indokolt a gyanúsított őrizetben maradása. A bazini Specializált Büntetőbíróság november 8-án helyezte előzetes letartóztatásba Hraškót, ugyanis fennállt a veszélye, hogy…

Hatalmas energiával érkezik a telihold, jobb, ha felkészül rá!

Milyen energiákat rejt az Ikrek jegyében álló égitest?

Hatalmas ajándékot kapott klubjától az MTK tehetsége

M4 Sport
-
 Tegnap 18:06Foci

Egy év alatt nagyot fordult a világ a 14 esztendős Herczeg Botonddal.

„Szeretnék felnőni a saját egykori álmaimhoz” – Szabadság vagy szabadesés kikerülni az intézetből?

WMN
-
 Tegnap 18:00Életmód

„Szeretném most már nem elszúrni a dolgokat. Szeretnék életeket menteni, köztük megmenteni a sajátomat is. Szeretném elhinni, hogy azt, amim van, beleértve a szeretetet, megszolgáltam, megérdemlem. Ez talán a legnehezebb feladat.” Ismerjétek meg Horváth Leon történetét, aki tinédzserként beperelte a gyámhivatalt.

Fontos döntés előtt állnak Merkelék

Újra találkozik a legyen és magyar kormányfő. A német kancellár szerint mindent megtesznek az EU-s pénzek körüli vita megoldódjon.