Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hat határsértőt tartóztattak fel

Hat határsértőt tartóztattak felCsongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 19:08 A csoport jogellenesen jutott be Magyarország területére. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

A Netflix sorozata a végletekig feszíti a művészi szabadság határait

Librarius
-
 Ma 18:59Film

A brit kulturális miniszter szerint a Netflix streamingszolgáltató A Korona című sorozata készítőinek egyértelművé kellene tenniük, hogy a széria csupán fikció – írja a Bbc hírportálja. “Aggódom, hogy egy nemzedéknyi néző, akik még nem éltek az eseményeknek idején, összetéveszthetik a fikciót a valósággal” – mondta vasárnap Oliver Dowden…

Több mint 100 migránst vettek fedélzetükre francia hatóságok hajói

A francia parti őrség, a vízi rendőrség hajói és civil hajók 121 migránst vettek fedélzetükre.

Két hét alatt heten haltak meg koronavírusban a nagykanizsai idősotthonban

Rosszak az adatok. Csupán két hét alatt heten hunytak el koronavírus-ertőzés miatt a nagykanizsai szociális otthonban – tudta meg az ATV Híradója. Az intézmény fenntartója azt mondta, lassult a továbbfertőzés sebessége. Két hete, hogy a lakók és a dolgozók között is felütötte a fejét a koronavírus az intézményben. Akkor 18 személy – beleértve…

Ritka felvétel a hiúzok párzási időszaka alatti erőfitogtatásáról

Nuus
-
 Ma 18:48Színes

A hangos dominanciaharcot ember egészen ritkán látja, mivel a hiúzok általában rejtőzködnek előlünk. Óriási mázli, hogy itt az út közepén épp sikerült őket egy járókelőnek lefilmezni. A hang egészen elképesztő...

Tragédia: két hét alatt heten haltak meg koronavírusban a nagykanizsai idősotthonban

Csupán két hét alatt heten hunytak el koronavírus-ertőzés miatt a nagykanizsai szociális otthonban – tudta meg az ATV Híradója. Az intézmény fenntartója azt mondta, lassult a továbbfertőzés sebessége.

Zseniális: Így készíts hógömböt befőttes üvegből pillanatok alatt (videó)

Blikk
-
 Ma 18:40Otthon

Egy zseniális ötletet hoztunk el ma is, amelyben egy egyszerű befőttes üveg segítségével készíthetünk hógömböt akár magunknak, akár dekorációnak, de akár ajándéknak is megfelel!

Nagyon értékes dolgokat találtak a felújítás alatt lévő Citadellában

Állapotfelméréssel és régészeti feltárással kezdődtek a Citadella megújításának előkészületi munkálatai.

11 jármű ütközött az M0-son, hatalmas a dugó

Két helyen is baleset történt kedd délután az M0-s autóúton, több kilométeres a torlódás.

Nyomás alatt a Frontex

Az Európai Határőrizeti Ügynökség illegálisan segíti a görög határőrséget a menedékkérők visszafordításában EP-képviselők szerint. A szervezet igazgatója szerint erre nincs bizonyíték.

Szájer József hátizsákjában kábítószereket találtak a belga rendőrök

Szájer József elismerte, hogy részt vett azon a bulin, amit péntekről szombatra virradóra oszlatott fel a brüsszeli rendőrség a járványügyi szabályok megsértése miatt. Belga lapok szexpartinak nevezték az összejövetelt, amin a rendőrök 25 férfit találtak. A belga ügyészség szerint Szájer József az ereszcsatornán át próbált elmenekülni, a rendőrök e

Országos Főállatorvos határozata a baromfik zárva tartásáról

A madárinfluenza terjedésének megakadályozása érdekében az Országos Főállatorvos a 4/2020. számú határozatával elrendelte Magyarország területén található összes állattartóra kötelező érvénnyel a baromfik zártan tartását.

Hat hét alatt építik fel Európa legnagyobb betonból nyomtatott társasházát

A gyors és költséghatékony építési technikát a zsaluzatokkal és állványzatokkal foglalkozó PERI a 3D-s betonnyomtatási technológiával foglalkozó dán COBOD-dal közös vállalkozásuk részeként biztosítja.

Kiderült Kína hatalmas hazugsága: hamis számokat közölt a koronavírusról!

Tényfeltáró dokumentum került nyilvánosságra, most megtudhatjuk a valós adatokat, amit eltitkoltak előlünk!

Videó: Jack Black Pókember-jelmezben riszálja a hátsóját, mert miért ne

IGN
-
 Ma 18:12Film

Mi pedig cikket írunk belőle, mert miért ne. A komikus legutóbbi filmje a 2019-es Jumanji: A következő szint volt, de azért ez sem rossz alakítás tőle.