Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Most már hivatalos: Megállapodtak a britek kiválásáról!

NLC
-
  Ma 12:53 Külföld

„Ahol akarat van, ott megállapodás is van.”

Ha imádod a munkahelyed, akkor jelöld most erre a díjra!

Style
-
  Ma 12:53 Életmód

Durván hangzik, de gondolj csak bele: minimum az életed harmadát munkával töltöd – már akkor, ha épp nem egy gondtalan életet élő milliomos vagy. Ez utóbbi kiváltság elég keveseknek adatik meg, a többség bizony napi legkevesebb nyolc órát bent gályázik a melóhelyen, persze, hozzá kell azt is tenni, hogy egyre többeknek lesz ebből elegük, s…

A biometrikus azonosítás növelheti a repülőterek hatékonyságát

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség 4 százalék körüli átlagos forgalomnövekedést prognosztizál a következő 10-15 évre.

Idős debreceni autós miatt sérült meg súlyosan egy motoros – fotókkal

Dehir
-
  Ma 12:47 Megyei

Debrecen - A 83 éves férfi nem figyelt a STOP-táblára, úgy kanyarodott ki a 35-ös főútra, ahol azonban érkezett egy motoros.

Hat új karakter csatlakozott a Gears 5 küzdelmeihez

Game Channel
-
  Ma 12:44 Gaming

Máris elérkeztünk a Gears 5 roadmap első állomásához, aminek jóvoltából összesen hat új karakterrel bővült a játék felhozatala, méghozzá az Operation 1 és a Terminator: Dark Fate Character Pack jóvoltából. A két bővítmény közül az Operation 1 négy karaktert adott hozzá az alapokhoz, így név szerint COG Gear, DeeBee, Warden ...

A férfi és a nő egyenlő. De a házimunka azért a nők dolga

Dívány
-
  Ma 12:40 Életmód

A férfiak egynegyede még mindig úgy gondolja, hogy csakis a nők feladata a háztartási teendők ellátása.

Megkezdődött az egységes kérelmekhez kapcsolódó adategyeztetés

A Magyar Államkincstár (MÁK) 2019. október 14-én megkezdte a területalapú egységes kérelmeket érintő adategyeztető végzések kiküldését. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászai és szaktanácsadó által beadott kérelmeknél alacsonyabb volt az adategyeztetésben érintett kérelmek aránya, mint az egyénileg benyújtott kérelmeknél.

Kubatov az ellenzéki összefogásról: számukra a hatalom a lényeg, szélsőbaltól az antiszemitákig

„Senkinek ne legyen kétsége: mi itt maradunk, és továbbra is szolgálni fogjuk a várost és a szegedieket. Az én számításaim szerint nagyjából 40-45 ezer jobboldali értékeket valló választó él a csongrádi megyeszékhelyen. Nekünk az a dolgunk, hogy mindenkit meggyőzzünk arról, hogy képesek vagyunk egy lendületes, fejlődő várost építeni, ami…

A The Body Shop itthon is elindította flakon újrahasznosító programját

Krémmánia
-
  Ma 12:36 Divat

The Body Shop történetében nem ismeretlen a kiürült termékcsomagolás visszagyűjtése és újrahasznosítása.

Egy új elemzés szerint rekordtávra is hajlandóak eladósodni a lakáshitelesek

Player
-
  Ma 12:36 Otthon

Az idén is folytatódott a bővülés a lakáshitelek piacán, amelyen a bankok egyre élesebb versenyben vannak – derül ki az ingatlan.com csoporthoz tartozó money.hu legfrissebb elemzéséből, amely az első féléves hivatalos lakáspiaci adatokat dolgozta fel.

Együttműködések a magyar öntözésfejlesztésért: több országgal is tárgyalt Nagy István

Együttműködési megállapodást írt alá Magyarország agrárminisztere és Ciprus földművelésügyi, vidékfejlesztési és környezetvédelmi minisztere. A megállapodás fontos alapot szolgálhat a két ország közti kölcsönös mezőgazdasági és környezetvédelemi kölcsönös együttműködéséhez, amelynek keretében Cipruson korszerű, webalapú magyar…

Orbán már megígérte, most megkapják a morzsákat a nyugdíjasok

Népszava
-
  Ma 12:34 Belföld

Megjelent a kormányrendelet a nyugdíjasoknak járó idei nyugdíjprémium és egyszeri nyugdíjkiegészítés mértékéről.

Testkamerával rögzítette egy Nógrád megyei férfi, hogy iszik, majd a motorjával balesetezik

Blikk
-
  Ma 12:32 Belföld

Testkamera rögzítette, ahogy egy férfi vezetés előtt alkoholt iszik, aztán felpattan motorjára, majd balesetezik. A hatóság egy 37 éves karancsberényi férfi ellen folytatott eljárást.