Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A digitális oktatás egyik veszélye: a rengeteg videóbeszélgetés túlterheli az agyunkat, ne csodálkozzunk a hatalmas fára…

Most már az általános iskolákban is digitális módon folytatódik hétfőtől az oktatás, a rengeteg videós óra azonban aránytalanul szokatlan terhelést ad a szervezetnek… még a felnőttek számára is. Naponta több százmillió virtuális meetinget tartanak világszerte, vannak, akik nap mint nap több órát töltenek el ezeken. A járványhelyzet miatt a videóhív

Angelica Larsson gyönyörű sminkben vezeti hatalmas síkplatós kamionját

A gyönyörű svéd kamionsofőr most a téli utakon bizonyítja be, hogy nőként is megállja a helyét a szakmában. Néz meg a legújabb videóját!

Vészes földközelségbe kerülhet hamarosan egy hatalmas aszteroida

Liner
-
 Ma 07:23Tudomány

A NASA mérnökei szerint a bolygónk mellett pénteken elsüvített űrszikla 2029-es visszatérésekor az sem elképzelhetetlen, hogy károkat okozhat a Föld körül keringő műholdakban.

Gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatású illatanyag? Létezik!

Krémmánia
-
 Ma 07:14Divat

Ez Eucerin újdonságok tartalmazzák az illatanyagot, utánanéztünk, mit érdemes tudni róla.

Herry herceg: Soha nem támadtam hátba a királynőt

Magyar idő szerint hajnali 2 órakor adásba került Oprah Winfrey exkluzív interjúja Meghannel és Harry herceggel, melyben a hercegi pár kitálalt kapcsolatukról, az uralkodócsaláddal való viszonyukról, és az utóbbi évek nézeteltéréseiről. Úgy, ahogyan ők látták.

Hatalmas siker: Liu Shaoang világbajnok lett!

Joy
-
 Ma 07:07Bulvár

A 22 éves gyorskorcsolyázó Hollandiában győzedelmeskedett.

Átrajzolják a szavazókörzetek határait

Rendeletet írt alá a szavazati jog gyakorlásának megkönnyítéséről vasárnap Joe Biden amerikai elnök, a véres vasárnap néven elhíresült tragikus esemény 56. évfordulójának alkalmából tartott megemlékezések részeként.

Ilyen hatással van rád a telihold a csillagjegyed alapján

Telihold idején a Föld a Nap és a Hold vonalában tartózkodik és ebben az időszakban erős érzelmi energiákat élünk meg.

Pusztító hatása lett volna egy újabb hitelválságnak

A 2008–2009-es gazdasági összeomlás után megtapasztalhatta Magyarország, milyen következményekkel jár egy hitelválság – véli Tállai András. A moratóriumot ennek elkerüléséért vezette be a kormány.

Hatalmas balesetet okozott a jogsi nélkül száguldozó sofőr Csobánkától nem messze

Tegnap a délutáni órákban összeütközött két kocsi a Pomáz és Pilisszentkereszt közötti útszakaszon. A mentéshez több tűzoltó és mentőegység is a helyszínre érkezett és hosszabb időre teljes szélességében lezárta az utat a rendőrség.  Információk szerint a BMW nagy sebességgel előzte a folyamatosan haladó kocsisort, amikor a…

Németh Zsolt: Nem fogunk kapkodni, de nem is hátrálunk meg!

Amíg a Fidesznek van beleszólása, addig a visegrádi együttműködés erős marad.

Hosszú távon a járványnak nincs hatása a klímaváltozásra

Hosszú távon a pandémiának "elég kicsi" vagy "kimutathatatlan" a hatása a klímaváltozásra egy új kutatás szerint.

Harry herceg Oprah Winfrey-nek: "Nem támadtam hátba a királynőt!"

Vasárnap este végre adásba került a várva várt Oprah interjú, melyben Harry és Meghan őszintén mesélnek az elmúlt időszakról, például arról is, hogy Harry a királynő háta mögött intézte-e a királyi családból való kilépésüket.

A Tyrannosaurus rexnél mintegy hatszor erősebb a harapása ennek a veszedelmes műcápának

Player
-
 Ma 05:04Infotech

A zsenit az őrülttől csak egy hajszál választja el, tartja a mondás. Hogy Colin Furze pontosan melyik világot gazdagítja, azt nehéz eldöntenünk – de ha kvantumpéldával szemléltetve egyszerre két helyen is lehetünk, vagy önmagunkkal interferálva átléphetünk két különböző ajtón is ugyanabban a pillanatban, akkor engedjük meg hősünknek,…