Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ketten is meghaltak a Törökszentmiklós melletti balesetben

A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését.

Több mint hatszázzal nőtt Ukrajnában az azonosított fertőzöttek száma

Enyhe mértékű lassulást mutat Ukrajnában a koronavírus-fertőzés terjedése, az elmúlt napban újabb 638 új beteget regisztráltak – derült ki Makszim Sztepanov egészségügy-miniszter keddi tájékoztatójából. A tárcavezető által közölt adatok alapján a járvány kitörése óta az új esetekkel együtt eddig 54 ezer 771 fertőzöttet azonosítottak…

Hat dolog, ami minden felvételiző fején átfutott már

Eduline
-
  Ma 16:51 Színes

Közeledik a felvételi ponthatárhúzás, egyre nagyobbak az izgalmak. Itt van néhány mém, ami sokatok érzéseit összefoglalja.

Eltiltás hatálya alatt ittasan szenvedett balesetet a szombathelyi férfi

Vaol
-
  Ma 16:23 Baleset-bűnügy

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte az ügy vizsgálatát.

Minden, amit az új határátlépési szabályokról tudni kell! (videó)

Buhajla József, Magyarország Ungvári Főkonzulátusának főkonzulja részletezi az új határátlépési szabályozást.

Halálos: 14 éves gyerek halt meg a balesetben

Lángoló autó a hodászi utcában - a felvétel tegnap este készült a szabolcsi településen. Ekkor már nem volt benne senki. Ketten kirepültek a kocsiból, a hátul ülő 14 éves fiú beszorult a roncsba. Őt percekkel a tűz előtt szabadították ki az utcabeliek, akik a baleset után azonnal a segítségére siettek. A kocsi a falut átszelő főúton ment, amikor le

Hatalmas dugó az Árpád hídon, brutális baleset történt

Két személyautó és egy kamion ütközött.

Főkonzulátus: Az ingázó vajdaságiak legfeljebb 24 óra időtartamra, a határról 30 kilométeres sávba léphetnek be Magyar…

A vajdaságiak legfeljebb 24 óra időtartamra és a határról 30 kilométeres sávba léphetnek be Magyarország területére – tette közzé az ingázó munkavállalókra vonatkozó technikai információkat Facebook oldalán Magyarország Szabadkai Főkonzulátusa.

A nagykanizsai család- és gyermekjóléti központ a nyári időszakra kínál programokat

Zaol
-
  Ma 16:00 Megyei

Élménypark-látogatás és kézműves foglalkozások. A család- és gyermekjóléti központ a bezártság után az idén nyáron is igyekszik felhőtlen programokkal színesíteni a gyermekek nyári szünidejét.

Ismeri a meggytinktúra hatását?

A meggy hasznos összetevőit tinktúra formájában is megőrizhetjük. Rendszeres fogyasztása egyebek mellett erősíti az immunrendszert, késlelteti az öregedést, jótékony hatással van az emésztésre, és a sor még hosszasan folytatódik.

A magyar férfiak kiemelkedően sok munkaórát vesztettek a járvány miatt

HVG
-
  Ma 15:58 Gazdaság

Európai uniós összehasonlításban csak Máltán veszítettek a férfiak több munkaórát 2020 első negyedévében, mint Magyarországon. A magyar nők viszont alig dolgoztak kevesebbet.

Jelezte utasának, hogy rosszul van ezért félreáll autójával – Kiszállt, majd életét vesztette az idős sofőr

Többen is megálltak segíteni, de a férfi életét nem sikerült megmenteni. A férfi fia mindenkinek köszöni, aki segíteni próbált –…

Maximum két hétre zár be minden óvoda nyáron, segítve a gyermekek szünidei elhelyezését

Nyíregyháza
-
  Ma 15:49 Belföld

Minden önkormányzati óvoda maximum két hétre áll le ebben a nyári szünetben, így a kormányzati szándékokkal összhangban a szülőknek egyszerűbb lesz gyermekeik elhelyezése a saját, megszokott intézményükben a vakáció idején. A pandémia miatti egyedi eljárási szabályok ellenére sikeresen lezárult áprilisban a beiratkozás a…