Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tőzsdei jelképek, hatalmas szobrok kerülnek a Krisztina körútra

Hatalmas, egymással küzdő bika és medve szobrát állíttatja a Magyar Nemzeti Bank, pontosabban az MNB-Ingatlan Kft. a Krisztina körúti volt Telekom-székház elé.Az épület belsejébe is kerül, ugyanattól a művésztől egy nagyméretű alkotás, a képünkön látványterveiben látható, szintén banki jelképeket megjelenítő felhő, melyből oroszlánok…

A járványhelyzetben is segíti a különleges ellátást igénylő gyermekeket a Coop

Csaknem 90 tonnányi, alapélelmiszereket tartalmazó adományt nyújt a Coop Segély Alapítvány és a CO-OP Hungary Zrt. az állami gondozásban nevelkedő 8268 különleges ellátást igénylő gyermeknek. A járványhelyzet a szociális ellátórendszert is új feladatok elé állította, ezek ellátását igyekszik segíteni az összesen 25 millió forint értékű…

Hatalmasat ugrott a kínai szolgáltató szektor aktivitási mutatója

Visszatért a növekedési pályára a kínai szolgáltatóipar májusban az új koronavírus-járvány miatt bevezetett gazdaságbénító intézkedések enyhítése nyomán - derül ki a Caixin Insight Group kínai kutatóintézet és az IHS Markit londoni székhelyű pénzügyi-gazdasági adatszolgáltató közös felméréséből.

Kövér László: A baloldal árulása miatt szabták így a határokat Trianonban

A fideszes házelnöknek úgy tűnik, tényleg mindenről az ellenzék jut eszébe, ezúttal a járvány elleni védekezést kritizálókat hasonlította a két világháború közötti baloldalhoz.

Hatalmas hűtőrács és mögötte egy gyönyörű kupé: itt az új 4-es BMW

HVG
-
  Ma 07:59 Autó-motor

A BMW megtartotta ígéretét: a Studie Concept 4 túlméretezett veséi a sorozatgyártású 4-es szériának is a szerves részét képezik.

Ilyen még nem volt Magyarországon: pár nap alatt megvannak az első nyertesek az új EU-s pályázaton

Megszülettek az első támogatói döntések a több mint 33 milliárd forint keretösszegű, a vállalkozások technológiai megújulását segítő GINOP-1.2.8-20 kódszámú pályázat keretében - tájékoztatta Varga Mihály az MTI-t szerda reggel.

Hat premiert tervez új évadában a Zenthe Ferenc Színház

Emellett egy ifjúsági, egy gyermek- és három felolvasószínházi bemutatót, összesen 11 új darabot láthatnak a nézők. Simon Lajos igazgató a keddi sajtótájékoztatón elmondta: az előadásokat két helyszínen, a nagyszínpadon és a Zenthe Szalonban mutatják be. Szeptember 18-án állítják színpadra a Tanulmány a nőkről című zenés vígjátékot,…

Egy vidám, gyermeknapi karaván Polgárdiban

Feol
-
  Ma 07:45 Megyei

A gyermeknapi karaván egyesületi összefogással valósult meg a városban.

Felfüggesztett börtönt kért az ügyészség a gyermekét megütő oroszlányi apára

A magatartászavarokkal küzdő gyerek kiszökött az iskolából, ezt az apja két ütéssel torolta meg. Az ügyészség vádat emelt a férfival szemben.

„Ahogy a zápor elvonul” – Káprázatos olvasói felvételek Újkér határából

Kisalföld
-
  Ma 07:39 Megyei

„Ahogy a zápor elvonult az Újkér határában lévő mezők felett, gyönyörű látvány fogadott. Rövid ideig megfigyelhető volt dupla szivárvány egy darabja is, amelynél a külső halványabb ív is látható, fordított színekkel” – írta a fotók mellé olvasónk.

Drámai jelenet Debrecenben: szabadnapos mentőtisztnek köszönheti életét egy idős férfi

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán azt írta: a mentőtiszt autózás közben vette észre, hogy valaki a járdán fekszik. Gyorsan leparkolt, és a férfi segítségére sietett, aki ekkor már nem lélegzett.

Szinte azonnal jótékonyan hatottak az osztrák álláspiacra az enyhítések

Az enyhítések a munkaerőpiac alakulására is kedvező hatással vannak - jelentette ki Christine Aschbacher osztrák munkaügyi miniszter Bécsben, amikor Margarete Schramböck gazdasági miniszterrel közösen ismertették a májusi munkanélküliségi adatokat, valamint a munkanélküliség csökkentésére irányuló kormányzati intézkedések…

Háromról hat hónapra nő a TAJ-szám érvényessége

Az idei júliusi inflációval emelik az egészségügyi szolgáltatási járulékot jövőre.

Kisiklott egy tehervonat Hatvannál

A közlemény szerint a tehervonat egyik kocsija siklott ki, a szerelvény elzárja a Miskolc felé vezető vágányokat.

Tanácsokkal látta el a nemrégiben szabadult Kaiser Edét a Viszkis, hogy miként kezdjen új életet a börtön falain kívül

Blikk
-
  Ma 06:58 Belföld

Mint arról már a Blikk is több ízben beszámolt, hosszú börtönbüntetés után pünkösdhétfőn szabadulhatott Kaiser Ede. A férfit korábban tévesen ítélték el a nyolc emberéletet követelő móri mészárlás miatt, ám később felmentették. Más bűncselekmények miatt azonban 18 évet kapott.