Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Próbálna 360 felé araszolni a forint, de egyelőre falként tornyosul előtte

Továbbra is a 360-as lélektani szint határozza meg a forint árfolyamát, egyelőre felette jár az euró jegyzése. Az utóbbi napok azt bizonyították, hogy nincs elég erő a magyar devizában ennek a falnak az áttöréséhez. Várhatóan a hírek függvényében ma is maradhat a lassú oldalazás először, külföldről most elsősorban az uniós költségvetési vitával…

A rendőrök ébresztették a kiskorúakról intim fotókat gyűjtő férfit

Egy 25 éves budapesti férfi az utóbbi években több tucat hamis álláshirdetést adott fel kizárólag abból a célból, hogy fiatal nőkről és kiskorú lányokról szerezzen meg intim képeket. Ehhez álnéven hozott létre több száz e-mail-címet, és az így megszerzett képeket rendszerezve tárolta számítógépén. A rendőrség most rajtakapott.

Kigyulladt egy szajlai épület hajnalban, egy személy életét vesztette

A péntek hajnalban keletkezett tüzet az egri és a pétervásárai hivatásos tűzoltók eloltották, de egy ember életét már nem sikerült megmenteni.

Kémkedés miatt négy év börtönbüntetésre ítéltek egy tajvani tudóst Kínában

Kémkedés miatt négy év börtönbüntetésre ítéltek egy tajvani tudóst Kínában – adta hírül a kínai kormányzat tajvani ügyekért felelős irodájának szerdai közlésére hivatkozva a China Daily című kínai pártlap. A 60 éves Tony Si, a Nemzeti Tajvani Tanárképző Egyetem nyugalmazott docense az ítélet szerint a kínai szárazföldön folytatott tudományos…

Tudatformálás elemi fokon: áttolja a tanítóképzőket az állam az egyházaknak

Meglehetősen fontos, mit tanul egy kisdiák a létező társadalmi rendről.

Árokba hajtott egy nyerges vontató a 3-as főúton

Árokba hajtott egy nyerges vontató a 3-as főúton, Csobád és Forró között. A helyszínre műszaki mentés céljából az encsi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A balesetnél a forgalom félpályán halad.

Januártól megszűnik az Egyenlő Bánásmód Hatóság

Januártól megszűnik a diszkrimináció elleni küzdelem egyik leghatékonyabb szerve, az Egyenlő Bánásmód Hatóság. Feladatait az alapvető jogok biztosa veszi majd át.

Bambuszból és cukornádpépből készülhet az egyszer használatos tányér, pohár

Környezetbarát alternatíva. Hongli (Julie) Zhu nagyon megdöbbent, amikor az USA-ba érkezve meglátta a rengeteg egyszer használatos műanyag poharat, tányért, evőeszközt, amik egytől-egyig a kukában landoltak alig pár perces használatot követően. A fejlesztőmérnök persze nem volt egyedül a felismeréssel. A kutatók számára egy ideje már…

Kizökkent világ – konferencián elemezték a járvány hatásait Győrben

Kisalföld
-
 Ma 08:30Megyei

„Kizökkent világ – Szokatlan és különleges élethelyzetek” címmel rendezett tudományos konferenciát a koronavírus-járvány hatásairól a győri Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kara a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat keretében. Az előadók a humán- és társadalomtudományok szemszögéből vizsgálták a jelenségeket.

Fizetnél 30 milliót egy Citroënért? Már, ha így néz ki?

Lassan már egy évtizede, hogy nem vásárolhatunk újonnan egy igazi, nagyméretű, ízes francia szedánt. A Citroën C6 gyártása 2012-ben állt

Kámaszútra-ábécé egy zseniális illusztrátortól

Forrón egymásba tekeredő, minimalista figurák formázzák az ábécé betűit Malika Favre kámaszútra újraértelmezésében.

Csaknem 600 ezerrel nőtt a világon a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma

A szakértők szerint a regisztrált esetek száma nem tükrözi a valós fertőzöttséget, mert az egyes országban korlátozott a tesztek száma.

Együttműködik a megyei önkormányzat és a Vöröskereszt

SzegedMa
-
 Ma 08:22Belföld

Egyebek mellett az egészségtudatosság növelése érdekében.

Egy ukrán infektológus szerint a gyermekek a “koronavírus motorjai”

Liner
-
 Ma 08:19Külföld

Egy ukrán infektológus úgy fogalmazott, a tünetmentes hordozók okozzák a legnagyobb fenyegetést világszerte

Letépte egy rabbi kipáját egy nő, és késsel megfenyegette őt Bécsben

Nyilvánvalóan antiszemita támadás történt, amelyet Sebastian Kurz osztrák kancellár elítélt.