Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A szlovák külügyminiszter Budapestre utazik, hogy a határkorlátozások feloldásáról tárgyaljon

Ivan Korčok (SaS-jelölt) külügyminiszter kedden (június 2.) először tesz hivatalos látogatást Magyarországon. Erről a Szlovák Kül- és Európai Ügyek Minisztériumának sajtóosztálya tájékoztatott hétfőn.

Nyitva vannak a nyugat-balkáni határok

A nyugat-balkáni országok hétfőtől enyhítettek a korlátozásokon, és megnyitották a határaikat egyes országok állampolgárai számára, Bosznia például csak a szomszédos országokból érkezőket várja, Montenegró viszont mindazon országokból, ahol kevés a fertőzött - írta az MTI.

Kajalon egy szökevényt, Galántán pedig egy drogterjesztőt kapott el ez a két rendőrkutya!

Parameter
-
  Ma 13:46 Határtalan

Az ötéves belga juhász, Cirko Kajalon vezette a rendőröket egy szökevény nyomára. A kutya a keresett személy autójánál, egy Alfa Romeónál fogott szagot, majd egy parkon keresztül egy családi házig vezette rendőrét. Az ott élők megerősítették a rendőröknek, hogy az illető valóban átugrotta a kerítést, majd a telken keresztül menekült tovább.…

Kárpátalján hat egészségügyi dolgozónál mutatták ki a koronavírust az elmúlt nap folyamán

Május 31-én megyénk területén összesen 351 személy fordult orvosi segítségért megyénkben, közülük négyen akut tüdőgyulladásos tünettel, heten pedig koronavírus-gyanúval kerültek kórházba.

Hatalmas karambol lett egy autós-kamionos “csata” vége – de ki volt a vétkes?

Az interneten terjed pár napja egy felvétel, melyet egy személyautóban ülve rögzítettek. Pontos részletekről és előzményekről nincs információnk, de a…

Itt a videó a veresegyházi oroszlánszökésről - hatalmas volt a pánik

Mint ahogyan arról decemberben a Blikk is beszámolt egy oroszlán szabadult el a Veresegyházi medveotthonban. Az oroszlán nagy riadalmat keltett a látogatók körében.

Egy kamionban találtak négy férfit a tompai határátkelőhelynél

Négy afgán férfi próbált meg Tompánál jogellenesen bejutni Magyarország területére. A rendőrök találtak rájuk.

Mielőtt csődvédelmet kért volna a Hertz, hatalmas jutalmakat osztottak ki a vezetőknek

HVG
-
  Ma 13:27 Gazdaság

Az elnök-vezérigazgató 700 ezer dollárt kapott, a pénzügyi vezető pedig 600 ezret.

Elképsztő: hatalmas bejelentést tett a Tv2 felfedezettje

Blikk
-
  Ma 12:54 Zene

A Star Academy tehetségkutatóműsor egykori döntőse stúdióban töltötte a pünkösd hétvégét producerével, ahonnét közösségi oldalán keresztül boldogan üzent rajongóinak. Sokak nagy örömére, érkezik a második Kertész Iván lemez.

A nyugat-balkáni országok megnyitották határaikat

Parameter
-
  Ma 12:19 Határtalan

Szerbiában az utóbbi 24 órában 11 381-ről 11 412-re emelkedett az igazolt fertőzöttek száma. Hétfőtől engedélyezett az ezer fős szabadtéri rendezvények megszervezése, zárt térben azonban továbbra is egyszerre csak százan tartózkodhatnak. A tömegrendezvények megtartása azért is fontos, mert az országban június 21-én általános választásokat…

A szemünk előtt változott hatalmasat a Duna

ATV
-
  Ma 12:18 Belföld

Az emberi beavatkozások nyomán jelentősen csökkent a Duna hordalékmennyisége, rövidebb és keskenyebb lett, a medre lesüllyedt - derül ki egy kutatásból.

Újabb enyhítések a Nyugat-Balkánon: már a határok is nyitva, de nem mindenkinek – részletek

A nyugat-balkáni országok hétfőtől enyhítettek a korlátozásokon, és megnyitották a határaikat egyes országok állampolgárai számára, Bosznia például csak a szomszédos országokból érkezőket várja, Montenegró viszont mindazon országokból, ahol kevés a fertőzött.

Németország is hamarosan megnyitja a határait

Travelo
-
  Ma 12:09 Utazás

Hamarosan az Európai Gazdasági Térség és Svájc állampolgárai utazhatnak az országba.

Megbéníthatja egy háttérkép a mobilokat

Origo
-
  Ma 12:06 Mobiltech

Többek közt a Samsungokat is érinti az Android hibája.

A büféreggeli továbbra is tilos, de Olaszország az egész világ előtt újranyitja határait

Lokál
-
  Ma 12:03 Külföld

Olaszország június 3-tól az EU-tagállamaiból és Nagy Britanniából érkezők, június 15-től pedig az összes többi beutazó előtt megnyitja határait, miközben az óvintézkedések értelmében továbbra sem engedélyezett a kongresszusok rendezése, valamint a büféreggeli sem.