Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 87 hír

15 év börtönre ítéltek egy újságírót a donyecki szakadár "népköztársaságban"

Az önkényesen kikiáltott Donyecki Népköztársaság (DNR) "legfelsőbb bírósága" kémkedés vádjával ítélte el Sztanyiszlav Aszejev ukrán újságírót és bloggert - közölte kedden a Hromadszke ukrán hírportál, a DAN donyecki szakadár hírügynökségnek az ottani "főügyészségre" hivatkozó jelentése alapján.

15 év börtönre ítéltek egy újságírót a donyecki szakadárok

Az önkényesen kikiáltott Donyecki Népköztársaság (DNR) "legfelsőbb bírósága" 15 év börtönbüntetésre ítélte kémkedés vádjával Sztanyiszlav Aszejev ukrán újságírót és bloggert - közölte kedden a Hromadszke ukrán hírportál, a DAN donyecki szakadár hírügynökségnek az ottani "főügyészségre" hivatkozó jelentése alapján.

Szlovák újságíró-gyilkosság: Benyújtották a vádiratot Ján Kuciak ügyében

A vádirat összesen hat vádpontot tartalmaz, köztük kétrendbeli bérgyilkosságot, a fiatal szlovák tényfeltáró újságíró és menyasszonya meggyilkolásán kívül egy másik, még 2016-ban elkövetett gyilkosságot is.

"Máshol miniszteri levelezést olvasnak, nálunk karanténba teszik az újságírókat"

ATV
-
  Ma 15:21 Belföld

A MÚOSZ elnöke szerint a hazai közéleti sajtó egésze gyakorlatilag közpénzből működik, ami pedig a kormányoldalon tornyosul – egyebek mellett ezt mondta Magyar Újságírók Szövetségének elnöke az ATV Start című műsorban. Hargitai Miklósék – a Nyomtass te is! Mozgalommal együtt – ennek ellensúlyozására virágoztatnák fel a vidéki sajtót,…

Újabb japán repülőgép-hordozó roncsát találták meg a Csendes-óceán mélyén

Második világháborús japán repülőgép-hordozó hajó roncsaira lelt egy amerikai mélytengeri kutatóexpedíció. A Papahanaumokuakea Tengeri Nemzeti Emlékhely területén, 5490 méteres mélységben megtalált roncs az 1942-ben Midwaynél lezajlott tengeri ütközetben elsüllyedt Akagi hajóé a szakemberek szerint.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia inkább mélyen hallgat Borkai Zsolt botrányáról

Mivel  2018 májusában Orbán Viktor még azt mondta, hogy régi vágású kereszténydemokráciát akar építeni Magyarországon, a hvg.hu gondolt egyet, és megkérdezte a Magyar Katolikus Püspöki Kart (MKPK), hogy mit gondol a győri polgármester, Borkai Zsolt körül gyűrűző szex- és korrupciós botrányról. Az MKPK elnöke éppen Veres András…

Kövér László parányi területre korlátozta az újságírók által használható területet

Media1
-
  Tegnap 21:37 Média

Két képviselő fotót is készített a Képviselői Irodaházban a terület adottságairól, az Index videóban mutatta meg, hogyan akadályozzák a munkáját a Parlamentben. A DK eközben levélben tiltakozik az újságírói jogok korlátozása miatt Kövér Lászlónál.

A Fidesz kiherélte a parlamenti újságírói munkát

Index
-
  Tegnap 19:22 Színes

Az újságírók kordonok mögül figyelhetik a munkába igyekvő képviselőket. Mutatjuk, hogy működik élesben Kövér László szüleménye.

Kordon mögül kérdezhetnek az újságírók a Képviselői Irodaházban

Népszava
-
  Tegnap 17:09 Belföld

Kövér László megmutatta, hogy a keresztény szabadság korszakában hol a helye a sok kérdezősködő firkásznak.

Örülhetnek a képviselők, tényleg "újságíróktól elzárt terület" lett a parlament

HVG
-
  Tegnap 16:54 Belföld

Egyes kormánypárti képviselőknek régóta csípte a szemét, hogy a nem kormánypárti orgánumok munkatársai nem átallnak kérdéseket feltenni nekik a parlamentben. Most megvalósult az álmuk: az újságírók a lábukat sem tehetik a vörös szőnyegre.

Benyújtották a vádiratot a szlovák újságíró-gyilkosság ügyében

A jelenleg vizsgálati fogságban lévő Marián Kocner ellen komoly jelentőségű gazdasági bűntényekkel kapcsolatban is eljárás folyik.