Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sólymos szerint szlovákiai magyarság hamarosan megérzi, hogy nincs parlamenti képviselete

Parameter
-
  Ma 16:24 Határtalan

Frissen megválasztott elnökként mik lesznek az első lépései? Melyek a legsürgősebb feladatok? Az egész pártban végig kell vinni azt, ami az elnökségben megtörtént. Felállt egy új elnökség, és ezután a választási vereség után ezt a megújulást az egész párton át kell vezetni. Az lesz a legfontosabb dolgunk, hogy stabilizáljuk a pártot, a kerületi és

A magyar hősök előtt tisztelgett Orbán Viktor

Dicsőség azoknak, akik életük árán is megvédték a magyar szabadságot – tette közzé a miniszterelnök a Facebookon.

Éledezik a magyar turizmus, de a budapesti szállodáknak gyászos évük lesz

Portfolio
-
  Ma 16:18 Gazdaság

A koronavírus az utazási és turisztikai szektorra mérte a legnagyobb csapást, a bevételkiesés idén tavasszal drasztikus volt az ágazatban. Úgy tűnik ugyanakkor, hogy a járvány lecsengése és ezzel együtt a korlátozások feloldása felpezsdítette a magyarok utazási kedvét, pünkösdkor a magyar szálláshelyek foglaltsága már közel 50 százalékos, és az…

Most Kecskeméten kerestek egyedi átalakításokat egy éjszakai ellenőrzésen

Totalcar
-
  Ma 16:17 Autó-motor

Forgalmik itt nem repültek, de találtak pár autót, aminek lett egy köre rendkívüli műszaki vizsgára.

Aggasztó képet fest a magyar kamaszokról a WHO felmérése

Infostart
-
  Ma 16:15 Külföld

Megjelent az Egészségügyi Világszervezet legújabb jelentése az európai országokban élő serdülőkorú fiatalok egészségmagatartásáról. A magyar adatokat is elemző kutatás azt mutatja, hogy a négy évvel ezelőtti méréshez képest több serdülő számol be mentális egészséggel kapcsolatos problémáról.

A Magyar Narancs újságírójának udvarába menekült a gyulai késelés sérültje

HVG
-
  Ma 16:15 Baleset-bűnügy

A támadás másik áldozata a helyszínen életét vesztette.

A Trianon utáni magyar fájdalom és reménység szobrai

1921. január 16-án avatták fel az elcsatolt országrészeket szimbolizáló négy szobrot.

A Nike is felszólalt az amerikai rasszizmus ellen: most azt mondják "don't do it"

Noizz
-
  Ma 16:06 Bulvár

A Nike egy új videóval szólít fel rendszerszintű rasszizmus és társadalmi igazságtalanság elleni harcra. A kampányban átírták 30 éves szlogenjüket, a "Just Do It"-et "For once, just don't do it."-re ("Most az egyszer ne csináld"), ami fekete háttér előtt jelenik meg.

Galambokkal harcoltak Hitler ellen

24.hu
-
  Ma 16:01 Tudomány

Egy leleményes brit hadműveletben postagalambok segítségével kíséreltek meg információkat szerezni a németekről. Komoly sikerrel.

Így emlékezett meg a kormány a magyar hősökről

888.hu
-
  Ma 16:00 Vélemény

Vasárnap, a magyar hősök emléknapja alkalmából készített videót osztott meg a kormány a Facebook oldalán.

A magyar hősökre emlékeztek Zalaegerszegen

A haza hősi halottaira emlékezünk május utolsó vasárnapján, az ünnep az első világháborúhoz kapcsolódik, hiszen 1917-ben született határozat arról, hogy minden közösség és város méltó emléket állítva örökítse meg mindazok nevét, aki életüket áldozták a veszélyben forgó haza védelmében.

Varga: a járvány elleni védekezés és a gazdaságvédelem kap elsőbbséget 2021-ben 

A kormány átcsoportosította az erőforrásokat, a járvány elleni védekezés és a gazdaságvédelem kap elsőbbséget 2021-ben – jelentette ki a pénzügyminiszter a jövő évi költségvetésről a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Teniszszervezetek Bardóczky Kornélt javasolják a magyar szövetség szakmai elnökének

Sportkatlan
-
  Ma 15:35 SportTenisz

Bardóczky Kornélt javasolja a magyar szövetség (MTSZ) szakmai elnökjelöltjének a Vidéki Tenisz, a Teniszezők a Teniszért, valamint a Tiszta Tenisz mozgalom.     Az MTI-hez eljuttatott közlemény alapján a mozgalmak szombati közös egyeztetésük alapján “elhatárolódnak a szövetség korábbi, súlyos költségvetési hiányt okozó működési…

Mondjuk a rossz idő elleni varázsigét: süss egy sütit!

Ízesélet
-
  Ma 15:33 Recept

Pünkösd is van, gyereknap is van, hosszú hétvége is van. És mi van még? Kellemetlen, hideg, esős-szeles időjárás. Ha már a lakásban ragadtunk, izzítsuk be a sütőt (egyébként is jól fog esni…), és süssünk valami vigaszt nyújtó finomságot. Bloggereink receptjeiből válogattunk.  Túró Rudi torta  A Pasi Spájz egyik legnépszerűbb…