Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 342 hír

Varga Judit a GVH elnökével együtt küzd a Facebook és a techóriások „digitális károkozása" ellen

A vállalatok és a magyar emberek is kapjanak védelmet a digitális károkozással szemben - Varga Judit ezért a Versenyhivatal elnökével egyeztetett. Ma már a techóriások, a Facebook, Twitter szolgáltatások gyakorlatilag olyanok, "mint az áram- vagy vízszolgáltatás" a miniszter szerint.

Varga Judit: A tisztességes versenyt és a fogyasztók jogait is sérti a techóriások magatartása

Az igazságügyi miniszter a Gazdasági Versenyhivatal elnökével egyeztetett a nemzetközi digitális vállalatok visszás kereskedelmi gyakorlatáról.

Forgalomkorlátozás mellett dolgoztak a Continental Arénánál a szakemberek

Digitális átjátszó készülékeket helyezett el az egyik internetszolgáltató a Continental Aréna tetején.

Napról napra új szemetet tesznek ki a nemzeti park mellett

Baon
-
 Ma 16:49Belföld

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatósága hiába hordta el az 5 köbméternyi hulladékot, másnapra újabb rakás szemét várta őket.

Lavrov: a Nyugat saját gondjairól próbálja elterelni a figyelmet a Navalnij melletti kiállással

A Nyugat saját belső gondjairól próbálja meg elterelni a figyelmet Alekszej Navalnij ellenzéki politikus letartóztatásának bírálatával – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter moszkvai évértékelő nemzetközi sajtótájékoztatóján. Az online esemény közvetítése alatt Himkiben megkezdődött Navalnij ügyének tárgyalása. “Láttuk, hogy…

Varga Judit: Elejét kell venni a digitális károkozásnak!

A Gvh elnökével egyeztetett az igazságügyi miniszter a nemzetközi digitális cégek visszás kereskedelmi gyakorlatáról.

Édes élet a terített asztal mellett

A „dolce vita”, azaz az „édes élet” kifejezés alatt többnyire az életigenlő, olasz életérzést értjük, amelynek lényeges része az olaszok gasztrokultúrája. Sokan ismerik e nép konyháját, olyanok is, akik sohasem jártak még „a csizma” egyik szegletében sem, hiszen számtalan, hagyományos olasz étel és ital elterjedt az egész világon, milliók…

Varga Judit szerint nálunk korlátozzák a keresztény, konzervatív, jobboldali véleményeket 

Sokkoló hírt kell közölnünk az olvasóval: a keresztény, konzervatív, jobboldali véleményeket a Facebook úgy korlátozza, hogy csökkenti azok elérését. Nem mi találtuk ezt ki, nálunk kompetensebb személy, Varga Judit osztotta meg ezzel kapcsolatos meglátásait a Facebookon. Az igazságügyi miniszter azt állítja, hogy személyes tapasztalata is van…

Rendkívüli katonai és biztonsági intézkedések mellett iktatják be szerdán Joe Bident

Bennfentes támadástól tart az FBI, ezért mind a 25 ezer nemzeti gárdatagot szigorúan átvizsgálják Joe Biden beiktatása előtt.

Egyedülálló zenei együttműködés: ezzel a zenekarral állt össze a nemzetközileg is elismert magyar énekesnő – Mutatju…

Blikk
-
 Ma 15:54Zene

A nemrég nemzetközi elismerésben részesült Lakatos Mónika, valamint a Speranta zenekar közös munkájából keserédes dal született, melynek videoklipje a DikhTV-nek köszönhetően készülhetett el.

A világ 10 legősibb kutyafajtája: már a kezdetektől az ember mellett vannak

Bien
-
 Ma 15:02Életmód

A kezdetek óta hűséges társaink – és bár egy kedves keverék pontosan olyan őszintén tud szeretni, és éppen olyan jó barát lehet, ezek a történelmi időkön keresztül az emberiség mellett álló fajok is lenyűgözőek.

Rovó: csak akkor döntünk a modellváltás mellett, ha garanciákat kapunk függetlenségünkre

„A Szegedi Tudományegyetemen átalakulása és a tervezett fejlesztések az egész régió számára meghatározóak lehetnek, a modellváltás azonban nem eldöntött tény.” Ezt Rovó László rektor kedden mondta sajtótájékoztatóján.

Fontos bejelentéssel állt elő az UniCredit Bank

Napi.hu
-
 Ma 13:30Belföld

Otthonról is elvégezhető most már a számlanyitás az UniCredit Banknál. Még a szerződés aláírásához sem kell bemenni a fiókba.

Csiphiány miatt állt le a termelés a Mercedesnél

A kecskeméti Mercedes-Benz gyár tíz napig szünetelteti a termelését, a győri Audi pedig két héten keresztül csak egy műszakban folytatja a gyártást a globális alkatrészhiány miatt - írja a Világgazdaság. A Suzuki termelésében egyelőre nem okoz fennakadást a hiány.

Épül a PUBG-univerzum: Egy horror mellett két új játék is érkezik a battle royale világából

IGN
-
 Ma 13:24Gaming

Ha létezik játék, amelyről nem gondoltuk volna, hogy akár saját univerzumot is lehet köré építeni, az kétségtelenül a battle royale őrületet kirobbantó PUBG – de hát nem is mi birtokoljuk a licencet.