Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagy változás jön az időjárásban mikulás hétvégéjén

Jelentős enyhülés várható: mikuláskor délkeleten 14-15 fok is lehet.

Időjárás: jön a melegebb idő, de a kellemetlenségből is kijut a következő napokban

Változékony lesz az időjárás pénteken és a hétvégén, de valamelyest felmelegszik az idő. Hétfőn aztán jön a hideg zuhany.

"Több klíma jön be az országba, mint amennyit a szakemberek fel tudnak szerelni"

Magyarországon a meglévő épületeknek úgy a 8-10 százalékában van klíma. Ez az arány Nyugat-Európában 15-20 százalékot tesz ki. Vagyis itthon van tér a bővülésre - mondta el a Növekedés.hu-nak Váradi György a hazai klímatechnológiai piac meghatározó szereplőjének a Columbus Cégcsoportnak a vezetője.

"Több klíma jön be az országba, mint amennyit a szakemberek fel tudnak szerelni"

Magyarországon a meglévő épületeknek úgy a 8-10 százalékában van klíma. Ez az arány Nyugat-Európában 15-20 százalékot tesz ki. Vagyis itthon van tér a bővülésre - mondta el a Növekedés.hu-nak Váradi György a hazai klímatechnológiai piac meghatározó szereplőjének a Columbus Cégcsoportnak a vezetője.

Végre már két zalai város autóbusz-bérleteit is meg lehet vásárolni a MÁV applikációjában

Már Zalaegerszeg és Nagykanizsa helyi autóbusz-bérleteit is megvásárolhatják az utazók a MÁV applikációjában – közölte a MÁV és a Volánbusz elnök-vezérigazgatója. Homolya Róbert, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója felidézte, hogy a MÁV és a Volánbusz fúziójával a legnagyobb magyar helyközi közlekedési szolgáltató jött létre, amelynek…

Hamarosan elbúcsúzik Európától az HBO GO, de jön helyette az HBO Max

Media1
-
 Tegnap 23:37MédiaHBO

Csütörtökön egy nemzetközi internetes konferencián árulta el az HBO Max Global vezetője, hogy mikor érkezik az európai piacra a Magyarországon is népszerű HBO GO szolgáltatást felváltó HBO Max Global. Ez azért lesz érdekes a felhasználók szempontjából, mert változik a tartalomkínálat.

Korlátozás nélkül visszaengedik vasárnap a szavazókat Magyarországra, de Románia kéri a negatív tesztet a beutazásk…

Székelyhon
-
 Tegnap 21:18Határtalan

A járványügyi korlátozások alkalmazása nélkül térhetnek vissza Magyarországra vasárnap és hétfőn mindazok, akik Romániába utaznak szavazni a budapesti hatóságok döntése értelmében.

Jon Fosse: Egy nyári nap

Cseppek
-
 Tegnap 21:07Színpad

December 5-én Gózon Gyula Kamaraszínház stream – Bemutató. Gózon Gyula KamaraszínházFehér IldikóAndai KatiHaik ViktóriaKozma AndrásTakács-Kiss ZsuzsannaIllés Dániel

Hoppá: jön Európába az HBO Max!

Androgeek
-
 Tegnap 21:01Infotech

Nem kellett sok idő addig, amíg az HBO Max európai érkezését is bejelenti a cég, hiszen frissen jött a hír egy hivatalos sajtóközleményen keresztül, hogy 2021 második félévében száguld be régiónkba a kérdéses streaming platform. Andy Forssell, az HBO Max Global vezetője jelentette be ma a Web Summit konferencia keretein bel

Vicces dolog történt Harry herceggel fenyőfavásárlás közben

Starity
-
 Tegnap 20:38Bulvár

Aranyos sztorit osztott meg az ott dolgozó hölgy, aki magát Harry herceget szolgálta ki.

Itthon is jön az HBO Max

Origo
-
 Tegnap 20:24Bulvár

2021-ben is lesz mit nézni.

Tom Felton könnyezve nézte a Harry Potter első részét

Starity
-
 Tegnap 19:35Bulvár

A színész nagyon rég nézte meg a karrierjét beindító filmet, most meghatódott rajta.

Végre mozikban a világ egyik legsikeresebb könyvének adaptációja

ContextUs
-
 Tegnap 19:30Film

Karácsonykor érkezik az észak-amerikai mozikba Matteo Garrone új Pinokkió-feldolgozása.

Ezért változott meg gyökeresen Harry herceg élete

BorsOnline
-
 Tegnap 19:15Bulvár

Károly herceg kisebbik fiának élete 180 fokos fordulatot vett, amikor megszületett első gyermeke Meghan Markle-től. A 36 éves herceg őszintén beszélt arról, 7milyen változásokon ment keresztül a fia miatt. 

Új rendszer jön a hiteleknél januártól, szigorítják a moratóriumot

Jövőre több százezren kezdik fizetni ismét a hitelüket. Vannak persze olyanok, akik jogosultak még fél éven át a moratóriumra, nekik erről az még az év végéig nyilatkozniuk kell a bankjuknál. A lakossági ügyfeleknél már pontosan lehet tudni, mi a teendő, a cégekre vonatkozó szabályok viszont még meg sem jelentek.