Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 40 hír

Justin Bieber dalával teremtenének karácsonyi hangulatot a magyar sztárok

Justin Bieber "Mistletoe" című dalával kívánnak minden zenekedvelőnek karácsonyi hangulatot teremteni a magyar énekesek Tóth Andi és Vastag Csaba főszereplésével.

A nyugalom szigetét teremtette meg a házaspár Komárom belvárosában

Kemma
-
 Ma 20:00Belföld

A családi vállalkozás legfőbb célja, hogy a könyv­eladás mellett közösségi térként őrizzék a számukra fontos értékeket.

„Becsüljük meg mindazt, amit az élettől kapunk” – Murcsik-Pávó Réka a gondolatok teremtő erejéről, a tisztelet és az a…

Murcsik-Pávó Réka számára a karantén-lét nem ismeretlen; három éve leukémiát, azaz vérrákot diagnosztizáltak nála. Szenvedélye és egyben missziós tevékenysége a fotózás, mellyel célja beteg nőtársai életének jobbá tétele, és a kezelésektől megváltozott testtel kapcsolatos tabuk felszámolása. 2018-ban az „Art&Leukemia” című önarcképével…

Elhúzódhat a rendkívüli helyzet a rendezvényiparban, de új lehetőségeket is teremt

Media1
-
 Ma 13:10Média

A szakemberek arra számítanak, még legalább egy évig fennmarad a pandémia okozta rendkívüli állapot, ami lépéskényszerbe hozta az iparág szereplőit. Egyikük épp most indított új üzletágat erre alapozva.

Imákat így még nem hallhattál - Neves színművészek "teremtenek csendet" egy hiánypótló CD-n

Az imádságokat neves színművészek és médiaszemélyiségek mondták fel, Bajza Viktória, Bencze Ilona, Dunai Tamás, Galbenisz Tomasz, Gundel Takács Gábor, Hűvösvölgyi Ildikó, Kautzky Armand, Kiss Mari, Kökényessy Ági, Nagy Sándor és Németh Borbála kölcsönözték hangjukat a felvételekhez. - ’Teremts bennünk csendet!’ címen CD-n és…

Nézők nélkül semmi értelme nincs a téli teremtornáknak

Teol
-
 Ma 09:25Sport

Elmaradnak idén a kedvelt Tolna megyei teremlabdarúgó-tornák. Üres lesz télen a bonyhádi, a bátaszéki és jó eséllyel a szekszárdi városi sportcsarnok is.

561 munkahelyet őriz meg a SEWS a 960 milliós támogatásból

A japán cég 2,75 milliárd forintos beruházást határozott el, ehhez kaptak támogatást a kormánytól – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn a vállalat telephelyén.

Közel 600 további munkahelyet védenek meg nagyvállalati versenyképességi támogatásból

Origo
-
 Tegnap 15:03Gazdaság

A kormányzati támogatás segít új fejlesztések megvalósításában is.

A pápa sem tudott békét teremteni Imre király és lázadó öccse, II. András között

Múlt-kor
-
 Tegnap 14:55Kultúra

A hagyomány szerint 1204. november 30-án halt meg az egyik kevéssé ismert Árpád-házi királyunk, Imre. A nyolc évig regnáló uralkodó - akit apja, III. Béla már gyermekkorában megkoronáztatott - a nála jóval ismertebb és később szintén királyként tevékenykedő II. András bátyja volt. Uralmára árnyékot vetett Andrással való kapcsolata, a két fivér ugya

Közel háromszáz új munkahelyet teremtenek Székesfehérváron

Az IBM 3,5 milliárd forintból, egymilliárd forintos állami támogatással fejleszti a székesfehérvári informatikai központját.

A Tündér-szikla és titokzatos teremtményei

A legenda szerint a Budai-hegység mondabeli tündérei az ég felé nyúló fehér szikláról jutottak át a mesebeli lények földöntúli birodalmába.

Az IT-ágazat biztosította a legtöbb munkahelyet a járvány kitörése óta

Székelyhon
-
 Tegnap 13:27Határtalan

A világjárvány kezdete óta a legtöbb munkahelyet kínáló területet az információs-technológia (IT) vezeti, ezt követi a nagy- és kiskereskedelem, az építőipar és a pénzügyi tanácsadás. Csak az IT cégek 12 ezer munkahelyet biztosítottak a koronavírus kezdeti időszakában az országban.

A koronavírus ellenére is adveti hangulatot teremtett a szombathelyi városvezetés

Ez a lényeg
-
 Tegnap 13:15Életmód

Sajnos a járványhelyzet és a rendezvénytilalom miatt idén nem tudtuk megszervezni a szokásos adventi vásárt, de mindezek ellenére is sikerült ünnepi hangulatot varázsolni a szombathelyieknek - írja Nemény András polgármester. 

Müller Cecília: most teremtjük meg a közös ünneplés lehetőségét

Hétvégén a maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt 683 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök - mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a hétfői online sajtótájékoztatón.