Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 284 hír

Településfásítási programot hirdet az Agrárminisztérium

A programba június 15-től július 31-ig jelentkezhetnek az önkormányzatok.

Brenner Kolomant jelöli parlamenti alelnöknek a Jobbik

Farkas Gergely helyére Csányi Tamást és Magyar Zoltánt választották meg frakcióvezető-helyettesnek.

Régóta működik besúgóhálózat a Jobbikon belül

Volner János arról is beszélt, hogy Jakab Péter vezetésével teljesen alárendelődött a párt a Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldalnak.

A műanyagról készített filmet a Discovery

Ember okozta krízishelyzet a műanyagszennyezés, amely világszerte mindenhol hatással van a környezetre és azokra az emberekre, akik szennyezett területen élnek. Három kontinenst beutazva mutatja be az izgalmas dokumentumfilm a szeméttel teli mezőket, a hulladékhegyeket, a kosszal telt folyókat és állóvizeket, valamint a…

Mirkóczki kilépett a Jobbikból, majd kirúgta MSZP-s alpolgármesterét

ATV
-
  Ma 13:00 Belföld

Eger ellenzéki összefogással jelölt és támogatott, októberben megválasztott polgármestere, Mirkóczki Ádám megvált az egyik alpolgármestertől. Az MSZP-s Mirkóczki Zita (aki egyébként a polgármester másod-unokatestvére) helyett a szintén MSZP-s Farkas Attilát nevezte ki.

Jobbik: miért nem lett rend tíz év alatt?

Demokrata
-
  Ma 11:49 Belföld

A Jobbik felszólalója a „magyarországi no-go zónákról” beszélt napirend előtt, az Országgyűlés szerdai ülésén.

Több száz millió forintos fásítási programot hirdet az agrártárca

Településfásítási programot hirdet 500 millió forintos keretösszeggel az Agrárminisztérium a 10 ezer fő alatti lakosszámú településeknek, amelyek együttesen 12 ezer sorfát igényelhetnek térítésmentesen, jelentette be Nagy István agrárminiszter kedden Kecskeméten, a Kefag Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. Juniperus Parkerdészetében.

Több mint tizenhatezer maszkot készített a gyulai önkormányzati varroda

Beol
-
  Ma 11:21 Belföld

A gyulai önkormányzati varroda dolgozói a veszélyhelyzet idején a közelmúltig összesen 16 ezer 215 maszkot varrtak, ezzel segítették a járvány elleni sikeres védekezést a városban.

Kenyérpirítót készítettek egy üzemanyagtankból

Vezess
-
  Ma 11:01 Életmód

Lassan annyi konyhai eszközt fabrikálnak autóalkatrészekből, hogy egy komplett reggelit el lehet készíteni velük.

Két év alatt darabjaira hullott a Jobbik

Gyakorlatilag már nem telik el úgy hét, hogy ne lépne ki valaki az egykoron 20 százalékot is elérő, ma viszont már az egyre inkább az ötszázalékos küszöbhöz közelítő Jobbikból. A Jakab Péter vezette párt a baloldal részévé vált, Gyurcsány Ferenc utasításait követi. A kilépők szerint Jakab besúgóhálózatot alakított ki, a neki ellentmondókat ellehete

A Jobbik mára egyenlő a széthullás szinonimájával

Magyar Nemzet
-
  Ma 09:58 Belföld

Az ellenzék egyáltalán nem becsüli meg azt, amit a magyar emberek, a társadalom felmutattak.

Robotséf készített omlettet a tudósoknak, jobb lett íze, mint amire számítottak – Videó 

A Cambridge-i Egyetem kutatói, akik a Beko háztartásigép-gyártó céggel együttműködve gépi tanulást használtak a robot kiképzéséhez. A sci-fi írók, futuristák és tudósok évtizedek óta áhítoznak robotséfre. A mesterséges intelligencia fejlődésével különböző cégek építettek már prototípusokat, de egyik sem került kereskedelmi forgalomba, és…

Omlettet készített a robotséf - és finom lett

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.