Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Azta! Teljesen megváltoztatta külsejét a három sztárfocista testvér

Blikk
-
  Ma 20:13 Sport

Egységes külsőre váltottak az Hazard testvérek.

Sajtó: Három jelölt is van Vettel helyére

Noha a hírek szerint a Ferrari ajánlatot tett a négyszeres vb-győztesnek – jelentősen megvágott fizetéssel –, az olaszoknak állítólag három kiszemeltjük is van a német esetleges távozása esetére.

„Elvitték az első beteget, utána még három napig ment a buli”

444
-
  Ma 19:01 Külföld

Alex idén egy nagyon népszerű síparadicsomban, a tiroli Ischlg egyik legforgalmasabb bárjában dolgozott. Ez az egyik olyan hely, ahonnan számos európai városba szétterjedhetett a koronavírus.

Bejelentették a VALORANT bétát – Mutatjuk hogyan szerezhetsz kulcsot

A Riot Games ledobta az atomot, készüljön fel mindenki, mert érkezik a VALORANT zárt béta. A kiadó csapatorientált FPS-e lenyűgözte az eddigi tesztelőket, most pedig lehetőség nyílik arra, hogy szélesebb körben is kipróbálhassuk. Kanadában, Európában, Oroszországban, Törökországban, valamint Észak-Amerikában lehet majd fejest…

Animált grafikon mutatja, hogyan esnek el sorra az országok a koronavírus-járványban

Qubit
-
  Ma 18:54 Tudomány

Az elmúlt napokban az Egyesült Államok riasztó gyorsasággal kúszott fel a lista elejére. Március elején pedig a járvány olaszországi berobbanása változtatta meg látványosan a sorrendet.

Bankolás és kijárási korlátozás: Mutatjuk mit lehet tenni ezekben a napokban

Továbbra is minden bankban folyik a munka a március 28-tól elrendelet kijárási korlátozások ideje alatt és minden bank elérhető, de amit csak lehet, érdemes elektronikus csatornákon bonyolítani. 

Három pozitív teszt van Szombathelyen

Másodszor tartott online fogadóórát dr. Nemény András Szombathely polgármestere. Most dr. Kecskés Lászlóval, az Egészségügyi Szakmai Bizottság elnökével válaszolt az élő videó alatt feltett kérdésekre.

Három heti tartaléka van a Fidzsin rekedt magyar házaspárnak

RTL Klub
-
  Ma 18:45 Bulvár

Köpködnek utánuk és azt kiabálják a helyiek, hogy takarodjanak haza. Erre panaszkodott híradónknak egy Fidzsin rekedt magyar házaspár. A járvány miatt elvesztették a munkájukat, az utazási korlátozások miatt pedig nem tudnak hazajutni. A pénzük körülbelül 3 hétre elég.

Képen mutatjuk, hogyan állnak a munkálatok a Ferencesek utcájában

Bama
-
  Ma 18:30 Belföld

Olvasóink zöme otthon van, így nem láthatja a belvárosi rekonstrukciót. Már burkolnak.

Három Red Dot díjat kapott a Honda

Rendkívüli elismerésben részesült a Honda e, a kompakt elektromos autó ugyanis elhódította a legjobbak legjobbjának járó „Red Dot: Best of the Best 2020” díjat.

Életünkben csak háromszor lehetünk igazán szerelmesek

Ridikül
-
  Ma 18:18 Életmód

Szociálpszichológusok szerint maximum három nagy szerelem adatik egy ember életében. De ennél többször érezhetjük a pillangókat a gyomrunkban, csak az igazi, mély szerelmet háromszor élhetjük át.

A koronavírus szakította el őket egymástól: már három hete nem ölelhette át várandós feleségét Tokár Tomi

Blikk
-
  Ma 18:17 Bulvár

Jóval a veszélyhelyzet kihirdetése előtt utazott ki Amerikába, ám a kéthetes útja során minden megváltozott. A műsorvezető hazatérte után sem ölelhette át várandós feleségét, Dóri és a pici érdekében önkéntes karanténba vonult.

Orbán a járvány tetőzéséről: három munkacsoport készít előrejelzéseket, amelyek adatai még sosem egyeztek, így óriás…

A miniszterelnök kijelentette, nem tud megnyugtató választ adni a járvány idősíkjáról.

Három hónap szenvedés után elhunyt a monsey-i késelős támadás egyik áldozata

Az ortodox közösség hónapokon keresztül reménykedett benne, hogy a 72 éves Josef Neumann felépül, de most bejelentették, hogy a férfi vasárnap belehalt a sérüléseibe.