Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Zebrán gázoltak el egy férfit Nyíregyházán, nem élte túl

Egy haszongépjármű vezetője későn vette észre a zebrán szabályosan átkelő nyugdíjas gyalogost, akit elütött.

Az oroszok lehetnek a skandinávok visszalépésének legnagyobb nyertesei

Eurosport
-
 Ma 19:47Sport

Az elmúlt napokban a skandináv sífutó nemzetek sorozatos visszalépéseitől volt hangos az északi sível foglalkozó világsajtó. "Az oroszok dörzsölik a tenyerüket" - gondolhattuk.

További három hónappal meghosszabbodik a díjmentes kerékpárszállítás tesztidőszaka

A szolgáltatás igénybevételéhez csak a saját utazásukhoz szükséges jeggyel, bérlettel kellett rendelkezniük a kerékpárosoknak.

A Párisi Udvar nyerte a XXII. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat első díját

A Párisi Udvar Hotel Budapest épületének rekonstrukciója nemcsak az abszolút első díjat nyerte el, hanem az Örökségvédelem és a Szálloda kategóriákban is első helyen végzett. A szálloda ezzel elnyerte a jogot, hogy a verseny nemzetközi fordulóján is részt vegyen.

Adolf Hitler nevű jelölt nyert választást Dél-Afrikában

Szokatlan nevű politikust választottak meg Dél-Afrika régió egyik országában, az egykori német gyarmatbirodalomhoz tartozó Namíbiában. Adolf Hitler Uunona a Swapo namíbiai kormánypárt képviselőjeként 84,88 százalékkal jutott be az ország északi részén található Ompundja tanácsába – közölték hírügynökségek csütörtökön.

Még három hónapig ingyen szállíthatunk kerékpárt a BKK-n

Három hónappal meghosszabbodik a díjmentes kerékpárszállítás szeptemberben indult tesztidőszaka - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Három negyeden át jól játszott a ZTE KK, de kikapott

Zaol
-
 Ma 19:29Sport

Ismét egy komoly riválissal nézett farkasszemet a Zalakerámia-ZTE KK NB I A-csoportos férfi kosárlabda csapata, amely csütörtökön este a Falco KC Szombathely együttesét fogadta. Nyugati rangadót rendeztek, de nézők nélkül ennek sem volt ugyanaz a hangulata, viszont élvezetes mérkőzést láthattunk, ám vasi sikerrel.

Adolf Hitler nyerte a 2021-es namíbiai választást!

Elsöprő fölénnyel nyert a helyi választásokon Namíbia, az egykori Német Délnyugat-Afrika északi részén Adolf Hitler, aki azóta már fel is

Női röpi Extraliga: a Kaposvár és a Vasas is idegenben nyert

A Kaposvár és a Vasas is idegenben nyert csütörtökön a női röplabda Extraliga alapszakaszában.

Eltemették Benkő Lászlót

Az Omega legendás billentyűsét, Benkő Lászlót szerdán temették el a Farkasréti temetőben.

Három volt amerikai elnök kamerák előtt adatja be magának a koronavírus-vakcinát

Barack Obama, George W. Bush és Bill Clinton is önként vállalja, hogy a nyilvánosság előtt oltassák be magukat, hogy ezzel népszerűsítsék a védőoltást az amerikaiak körében.

Privát kampány-nyitó (3) A programkészítés programja – Nem csak lenni kell! Látszani is!

A privát kampány-nyitó sorozat fontos rész a programok ismertetése. Néhány ősz hajszálamat alighanem annak köszönhetem, hogy elég sokféle programot olvastam

Elbontanák az Agrárminisztérium épületének egy részét, hogy háromszintes mélygarázst építsenek alá

444.hu
-
 Ma 18:38Belföld

Majd egy korábbi állapot szerint építenék vissza az épületet. A Partizán szerezte meg a terveket, melyek valódiságát a Kossuth tér átépítéséért felelős Wachsler Tamás is megerősítette.

Változatos programok várják Csíkszeredába a Mikulást

Karácsonyi faházikók, gyermekkoncert, Mikulás-kirakodó, illetve Mikulás-vonat teszi bőségessé Csíkszereda hétvégi programkínálatát, melynek zárásaként vasárnap este meggyújtják a második adventi gyertyát is.