Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Összeütközött három autó a 7-es főúton

Karambolozott három személygépkocsi a 7-es főút Székesfehérvár és a Gárdonyhoz tartozó Dinnyés közötti szakaszán. A balesetnél a székesfehérvári hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a járműveket. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Megúszta eddig a járványt Baranya, itt van a legkevesebb fertőzött

Müller Cecília elmondta: Magyarországon március 4-től (az első esetek regisztrálásától) november 22-ig 3891-en hunytak el a koronavírussal összefüggésben. A járvány első hullámában 605 igazolt fertőzött hunyt el, az összes elhunyt 15,5 százaléka. 84,5 százalékuk a második hullámban hunyt el. Jelenleg a fertőzöttek átlagéletkora 40 év,…

Lefűrészelte és ellopta a trófeákról az agancsokat, a rendőrök elfogták

Lefűrészelte és ellopta a trófeákról az agancsokat, a rendőrök elfogták Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 03., cs - 12:11 A Veszprémi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított azzal a 43 éves férfival szemben, aki munkaadóját károsította meg.

Bekeményítenek Olaszországban: tartományok között sem lehet majd utazni az ünnepekkor

HVG
-
 Ma 12:11Külföld

Az olasz kormány megpróbálja elejét venni, hogy sokan gyűljenek össze karácsonyozni, szilveszterezni.

Rendőrök és pénzügyőrök tartottak közös, demonstratív ellenőrzést

Rendőrök és pénzügyőrök tartottak közös, demonstratív ellenőrzést Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 03., cs - 12:09 A nyírbátori egyenruhások több, kisebb fokú jogsértéssel találkoztak.

Térképre tette a Volánbusz, hogyan és merre megy majd az autópályás makói busz

Szegeder
-
 Ma 12:08Színes

Hát így, és erre. Nem végig az autópályán közlekedik majd, mindössze Maroslelétől a 47-es útig; a busz a Csanád vezér tértől indul szokás szerint, megáll az ABC-nél, majd elfordul a Maroslelei út irányába, és azon át éri el Maroslelét, ahol megáll, majd 13 kilométeren át halad az M43-ason, egészen a 47-es főútig, ahonnan a hódmezővásárhelyi…

Balázs Fecó dalait játssza majd a zenélő kút

Balázs Fecó emlékére ezen a hétvégén, december 5-én szombaton, valamint december 6-án vasárnap 12-18 óra között a Margitszigeti Zenélő Kút Fecó dalait zengi. Mindazok, akik szeretették, tisztelték és szívükbe zárják emlékét ezen a helyszínen tudnak Tőle búcsút venni, virágot, mécsest elhelyezni – tette közzé a nemrégiben elhunyt zenész…

Három nővér lopott parfümöt Szolnokon

A Szolnoki Járási Ügyészség vádat emelt lopás bűntette miatt egy jászladányi testvérhármassal szemben.

Bajnokok Ligája - Ez itt a folytatás

Alon
-
 Ma 12:04Megyei

Kilenc csapat már biztosította a helyét a labdarúgó Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszára.

Lift kamerája buktatta le a tolvajt Tatabányán

Amikor beszállt, megvizsgálta a telefont, amit ismerőse lakásából lopott el.

Nem kell majd helypénzt fizetni Mezőgyánban

Beol
-
 Ma 11:54Gazdaság

Bár elkészült a piac Mezőgyánban, egyelőre nem költözhettek be az árusok és a vevők, ugyanis az engedélyeztetési eljárás még folyamatban van az épület esetében – mondta Dani Attila polgármester.

Itt a bejelentés a decemberi nyugdíjról

Decemberben korábban, jövő szombat előtt érkeznek az érintettekhez a nyugdíjszerű ellátások és a nyugdíj - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Itthon a mezőgazdaság profitálhat leginkább az 5G-ből

HWSW
-
 Ma 11:39Infotech

Egy tanulmány szerint az 5G-s fejlesztések több mint 800 milliárd forinttal járulnak hozzá a magyar GDP-hez.

Rendőrök tartották melegen a mentő kiérkezéséig

Police
-
 Ma 11:25Belföld

Rendőrök tartották melegen a mentő kiérkezéséig Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 12. 03., cs - 11:25 Egy idős férfi szorult segítségre az I. kerületben, a rendőrök pedig nem késlekedtek.

Csokimikulást osztanak a rendőrök Szegeden

Egy közlekedésbiztonsági akció keretében.