Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Egyetlen utcára vonult tüntető 50 otthon maradtad képvisel” – Csaknem ezer ember tüntetett Szombathelyen az Orbá…

Kedden csaknem ezer ember ment el arra a tüntetésre, amelyet kedden rendeztek meg Szombathelyen, tiltakozásul a Munka törvénykönyve rabszolgatörvényként ismert módosítása és az Orbán kormány politikája ellen. A demonstráció hivatalosan este hatkor kezdődött, három perccel később, Tóth Kálmánnak, az Éljen Szombathely…

Nobel-botrány: Frostenson tagadja, hogy kiszivárogtatta az irodalmi díjasok nevét

A díjat odaítélő Svéd Akadémia tagjának férjét vádolták meg 18 nő szexuális zaklatásával.

Pintér szerint a rendőrség higgadt maradt, nem alkalmazott túlzó erőszakot

A Belügyminisztérium közleménye szerint a nem békések azok, akik azt skandálják, hogy „égjen a karácsonyfa, égjen a rendőr!”.

A 10 legjobb tipp, hogyan őrizd meg a szenvedélyt a kapcsolatodban

Női NetCafe
-
  Ma 20:00 Életmód

Amikor egy kapcsolat túljut a kezdeti ismerkedési szakaszon és elmélyül, és a felek megnyugszanak, stabilnak és állandónak tekintik a kapcsolatot, akkor a nőkben többnyire felébred az aggodalom, hogy hogyan is tartsák ébren a szenvedélyt,

Két skandináv diáklányt gyilkoltak meg Marokkóban. Elvágták a torkukat

Mindkét diáklány holttestét a Magas-Atlasz hegység egy elszigetelt részén találták meg, tíz kilométerre az Imlíl turistafalutól.

Leopárd ölt meg egy hároméves fiút Indiában

Origo
-
  Ma 19:52 Külföld India

Utoljára a múlt héten egy buddhista szerzetest marcangolt szét egy leopárd a dél-ázsiai országban.

Elemzők: hosszú ideig maradhat még a jegybanki alapkamatszint

Nem módosított az alapkamat 0,9 százalékos szintjén a monetáris tanács keddi, idei utolsó ülésén, és a kamatfolyosó sem változott. Szigorítás jövőre kezdődhet majd a nem konvencionális eszközök visszavételével - mondta Madár István, a Portfolio vezető elemzője.

Kemény lépésre készül a kormány, hogy ne legyünk a levetett német dízelautók temetője

Új autók esetében 37,5, könnyű haszongépjárműveknél 31 százalékkal kell leszorítani az átlagos szén-dioxid-kibocsátást 2030-ra a 2021-es szinthez képest - állapodtak meg az EU társjogalkotó intézményei. Magyarország nem támogatta...

Már foglalkozik az MKP az európai parlamenti választásokkal 

„Azt kívánom, hogy az elnökválasztáson a lehető legjobb eredményt érjük el” – tette hozzá. Ami a jövő májusban esedékes európai parlamenti választásokat illeti, azon valószínűleg indulna Csáky Pál is, aki egyedüli magyarként fütyült megszavazni egy kisebbségi dokumentumot, valószínűleg azért, mert azt a hidas Nagy József dolgoztatta…

Messi soha nem gondolta, hogy ilyen sikeres lesz

M4 Sport
-
  Ma 19:40 Foci

Egyszerűn csak profi futballista akart lenni.

Egérbetegség, amely csak az emberekre veszélyes – Hallottatok már erről?

Blikk
-
  Ma 19:35 Bulvár

Az irodisták egyik rémálma az egérbetegség, amely a napi, több órás számítógép-használat következtében elsősorban a csuklót, a vállat és a könyököket érintheti. Az irodában tehát nem csak a helyes testtartásra érdemes odafigyelni, hanem a lehető legjobb és legegészségesebb kattintgatós pózt is meg kell találnunk.

Meghan Markle Instagramja váratlanul aktív lett

24
-
  Ma 19:30 Bulvár

Váratlanul újra aktív lett törölt profilja.

Verhofstadt megkérte Zuckerberget, hogy szedje le a magyar kormány videóját

Zoom
-
  Ma 19:23 Belföld

A videón a kormány azt adja Verhofstadt szájába, hogy „több bevándorlást akarunk”, miközben ő valójában azt mondta: „szükségünk van a migrációra, de legális migrációra van szükségünk”.