Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Siralmasan kevés játékosa maradt az Anthemnek

Game Channel
-
  Ma 13:00 Gaming

Sajnos nem tudható be meglepetésnek, hogy egyenesen siralmas játékosszámmal operál az Anthem, lévén egész egyszerűen nincs kontent a játékban, nincsenek frissítések, és ami hab a tortán, a fejlesztők nem kommunikálnak. Egy hónapja ugyanis, hogy utoljára került volna ki poszt a játék hivatalos Twitter-csatornájára, érthető m...

Ha nem lesz már Harrison Ford, vele együtt távozik Indiana Jones is

Androgeek
-
  Ma 13:00 Infotech

Harrison Ford neve lényegében egybe olvadt Indiana Jones-szal, így nem igazán tudjuk elképzelni, hogy a jövőben képes lenne-e valaki átvenni tőle a legendás kalapot, és úgy fest, maga a színész is ezen az állásponton van. Érkezőben van ugyanis az #link#http://androgeek.hu/hir/csuszik-az-indiana-jones-legujabb-resze#linknev#...

2 biztos módszer, hogy az új cipő ne törje fel a lábadat

Blikk
-
  Ma 12:56 Bulvár

Megdöbbentő, hogy mennyire egyszerű is ez.

Már több mint 587 kilométeren van árvízvédelmi készültség

ATV
-
  Ma 12:56 IdőjárásDuna

Már több mint 587 kilométeren van árvízvédelmi készültség a magyarországi folyókon, a Duna Budapestnél vasárnap délután tetőzik, a Tisza Záhony alatt még árad - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) vasárnap az MTI-vel.

Kiska: "Sorrendben a negyedik választás mutatta meg, hogy az emberek változást akarnak!"

Parameter
-
  Ma 12:44 Határtalan

Mint Andrej Kiska írja, immár sorrendben a negyedik (megyei, helyhatósági, elnök- és EP-)választás mutatta meg, hogy az emberek változást szeretnének. Gratulált a PS/Spolu nem hivatalos győzelméhez. Véleménye szerint ugyan meglepetés, de a politikában az új arcok győzelme a "régi politikai matadorok" felett nemcsak inspiráló, de örvendetes…

Az aszály után itt az árvízveszély, már majdnem 600 kilométeren van árvízvédelmi készültség

Már több mint 587 kilométeren van árvízvédelmi készültség a magyarországi folyókon, a Duna Budapestnél vasárnap délután tetőzik, a Tisza Záhony alatt még árad – közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) vasárnap az MTI-vel.

Több tízmillió forint értékű marihuánát foglaltak le a rendőrök

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói együttműködve elfogtak négy férfit, akik többféle kábítószert árultak Budapesten. A BRFK és az NNI nyomozói 2019. május 25-én 1 óra után Pomázon egy műhelyben fogták el a 44 éves budapesti K. Norbertet,…

Ja, hogy teljesen elborult sör? Akkor kettőt kérek

Index
-
  Ma 12:39 Életmód

Arcletépős savanyú sör, mindent elborító kókuszos stout, és a söröket az anyjával főző holland srác – a Budapest Beer Week fesztiválon nemcsak láttunk, de meg is ittunk mindent, aminek semmi értelme.

Ma tetőzik a Duna a fővárosban, már közel 600 kilométeren van árvízvédelmi készültség

Már több mint 587 kilométeren van árvízvédelmi készültség a magyarországi folyókon, a Duna Budapestnél vasárnap délután tetőzik, a Tisza Záhony alatt még árad - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) vasárnap az MTI-vel.

Sok volt az eső, már több mint 587 kilométeren van árvízvédelmi készültség

Dehir
-
  Ma 12:30 IdőjárásDuna

Budapest - A Tisza árhulláma Záhony térségében az OVF szerint az elsőfokú készültségi szintet meghaladó értékkel tetőzik.

Már több mint 587 kilométeren van árvízvédelmi készültség

Már több mint 587 kilométeren van árvízvédelmi készültség a magyarországi folyókon, a Duna Budapestnél vasárnap délután tetőzik, a Tisza Záhony alatt még árad - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (Ovf) vasárnap az Mti-vel.

Domoszlón három Szabó szabta a rangadó fazonját

Heol
-
  Ma 12:28 SportMagyar foci

A megyei II. osztályú bajnokság 28. fordulója szombati mérkőzéseinek tudósításai.

Már kétmillió játékos játszhat a Dead Cells DLC-jével

GameStar
-
  Ma 12:26 Gaming

Konzolokon is megkapta az ingyenes csomagot a Motion Twin egyre nagyobb sikert arató játéka.