Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A koronavírus miatt nem játszik egymással a Juventus és az Inter

888
-
  Ma 14:40 Sport

Öt élvonalbeli mérkőzést elhalasztottak szombaton az olasz labdarúgó-bajnokságban a koronavírus-járvány terjedése miatt, köztük a Juventus-Internazionale rangadót is.

A koronavírus miatt otthon marad az osztrák kancellár

Meghatározatlan időre elhalasztották Sebastian Kurz osztrák kancellár washingtoni látogatását a koronavírus terjedése okozta helyzet miatt - erősítette meg szombaton a kancellári hivatal a sajtóban megjelent híreket.

Koronavírus - Ismét emelkedett a fertőzöttek napi száma Kínában

Csütörtökön még javulni látszott a helyzet.

Február 29. ajándék, vagy átok? - Íme a szökőév napjának ereje

Femcafe
-
  Ma 14:26 Életmód

Számos babona és hiedelem kötődik hozzá, amikről eddig valószínűleg nem is tudtál. Február utolsó napja mindemellett sok pozitív energiát is hordoz magában, használd ki őket!

176 milliót bukik a MÁV az észak-keleti viszonyok miatt

MFor
-
  Ma 14:17 Belföld

A helyzet (Észak-)Keleten változatlan. A vonatközlekedés már-már kritikán aluli minősége miatt rengeteg bevételtől esik el az állami vasúttársaság. Az összeg évről évre csak emelkedik.

Nyolcéves eltiltást kapott a háromszoros olimpiai bajnok úszó

Promenad
-
  Ma 14:11 Színes

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) bűnösnek találta a doppingvétséget elkövető háromszoros olimpiai bajnok úszót, Szun Jangot, és nyolc évre eltiltotta a kínai versenyzőt.

Tiltakoznak a lakók az újbudai hazug és botrányos vasúti bővités miatt!

OLKT
-
  Ma 14:09 GazdaságFidesz

A Hamzsabégi út és a környező utcák lakói az elmúlt év végén szembesültek azzal, hogy lakóhelyükhöz közel egy megnövelt teherforgalmú vasúti bővítést terveznek. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (Nif) még évekkel ezelőtt állapodott meg a kerület előző, fideszes önkormányzatával a fejlesztésről, anélkül, hogy erről a környéken lakó embereket t

Elhalasztották a Juventus-Inter rangadót a koronavírus miatt

Népszava
-
  Ma 14:08 Sport

Öt olasz bajnoki mérkőzés is elmarad, a találkozókat május 13-án pótolják.

A hároméves gyerekek fele már okostelefont használ a legfrissebb felmérés szerint

Femina
-
  Ma 14:06 Életmód

Az Y generációs szülők féltik a gyerekeiket, mégis mobilt adnak a kezükbe.

Van olyan taxishiéna, aki két fuvarral napi 50 ezret keres

ATV
-
  Ma 14:04 Belföld

Taxishiénák. Szinte mindenki találkozott már velük, hallott rémtörténeteket róluk, és valószínűleg, sokan azt is megtapasztalták már, hogy milyen az, ha átvernek. A Heti Napló riportja.

Itthon nagyobb a pánik a vírus miatt, mint Kínában – Sanghaji magyar egyetemista a Mandinernek

Magyarországon túlzottan félnek az emberek a koronavírustól, és ennek nagyrészt a média az oka – mondja Csaba István, aki az egyik legnagyobb sanghaji egyetem hallgatója. A magyar egyetemista úgy érzi, a rengeteg hír és cikk helyett fontosabb lenne az embereket arról tájékoztatni, hogyan előzhetik meg a betegséget. Interjúnk.

A tél utolsó napján az Évszakokról énekel Balázs Fecó A Dal 2020 színpadán

Life
-
  Ma 14:00 Színpad

A tél utolsó napján az Évszakokról énekel Balázs Fecó A Dal 2020 színpadán

Vasárnap délután és este demonstráció miatt korlátozások lesznek Budapest belvárosában

Vasárnap délután és este demonstráció miatt korlátozások lesznek Budapest belvárosában – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton az MTI-vel. A közlemény szerint vasárnap délután forgalomkorlátozásokra kell számítani a Szabadság hídon, Budán a Szent Gellért tér, a Műegyetem rakpart, a Budafoki út, a Bartók Béla út…

Három újabb modell, ami rosszabb lett, mint elődje

Folytatva sorozatunkat azokról az autókról, amelynek újabb modelljei rosszabbra sikerültek, mint a korábbiak, mindjárt itt egy olyan autó, ami Magyarországon nem is volt nagyon ismert és igazából rosszabbnak a belső értékét tekintve nem nevezhetjük a korábbi változatokhoz képest, viszont a külseje masszívan elriasztotta a vevőket.