Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 459 hír

Jó hír a nyugdíjasoknak: három hét múlva jön a 13. havi pénz

Február 12-től kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét – jelentette be Zsigó Róbert, a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára szerdai sajtótájékoztatóján. 2021-ben egy átlagos összegű (150 600 forintos) nyugdíjban részesülő csaknem 37 650 forintot kap – a 13. havi nyugdíj első részleteként –…

Három napig tavasz lesz

Telex
-
 Ma 13:38Belföld

Délen, délnyugaton 14-15 fok is lehet.

Úgy néz ki, három hónap után előkerült Jack Ma

Három hónap után egy online ünnepségen került elő Jack Ma, az Alibaba alapítója, Kína leggazdagabb embere. The post Úgy néz ki, három hónap után előkerült Jack Ma first appeared on Forbes.hu.

Gyorsan elkészülő fánkgolyó három összetevőből

Origo
-
 Ma 13:33Recept

Tökéletes megoldás, ha valami édesre vágyunk.

Három hét múlva fizetik a 13. havi nyugdíj első részletét

Három hét múlva, február 12-től kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét - jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

Három hét múlva fizetik a 13. havi nyugdíj első részletét

Három hét múlva, február 12-től kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét – jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján. Zsigó Róbert hozzátette: 2021-ben egy átlagos összegű (150 600 forintos) nyugdíjban részesülő csaknem 37 650 forintot kap – a 13.…

Két nap alatt háromszor is betört egy idős nő otthonába a vádlott

A Hevesi Járási Ügyészség vádat emelt azzal az azóta letartóztatásban lévő, büntetett előéletű 22 éves...

Három hét múlva jobban duzzad majd a nyugdíjasok pénztárcája

Az átlagnyugdíjban részesülők 37 650 forintot kapnak.

Három hét múlva érkezik a 13. havi nyugdíj első részlete

Február 12-től kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét - jelentette be Zsigó Róbert, a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára szerdai sajtótájékoztatóján.

Háromszor drágább a jack russell terrier Angliában a karantén óta: megnőtt az igény a kutyákra

A koronavírus alatt megnövekedett a kereslet a kutyákra. Egyre többen szeretnének maguk mellé egy négylábú társat. Egy felmérés alapján ez az áraikon is megmutatkozik.

Három hét múlva fizetik a 13. havi nyugdíj első részletét

Február 12-től kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét – jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

Három útvonalat törölt a Wizz Air

Három nyugat-balkáni járatot kivett a menetrendjéből a Wizz Air. Ez azt jelenti, hogy az állami támogatás áprilisi kifutása után jó esetben is csak kettő üzemel majd tovább piaci alapon - írja a Forbes.

Háromszáz év után zavarták haza őket

Tömegesen telepítettek ki hazánkból dunamenti svábokat, poncichtereket, cipszereket.