Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 458 hír

Egy nap alatt 881-en haltak meg a járványban az Egyesült Királyságban

HVG
-
  Ma 18:56 Külföld

Már kis híján 8 ezer ember életét követelte a COVID-19 betegség.

Hárommilliárdért vásároltak AutoWallis kötvényeket

A tőzsde autós vállalata a kötvényekből befolyt összeget leányvállalati hiteleinek refinanszírozására használja fel.

Két betörés, három fegyver, kilenc gyanúsított

Egy hónapon belül sorra azonosították az esztergomi rendőrök az elkövetőket és a lopott fegyvereket is megtalálták.

1997 Jerez, amikor az első három ugyanazt az időt futotta

Formula
-
  Ma 15:30 Forma1

Parc Fermé: 1997 Jerez, amikor az első három ugyanazt az időt futotta

Ő a tojásfestés magyar királynője

NLC
-
  Ma 15:02 Életmód

Zsigóné Kati, népi iparművész több mint negyven éve hímez tojásokat. Európa legjobb tojásdíszítője elárulta, mivel készül az idei húsvétra, és melyik módszert válasszuk, ha esetleg idén vágunk bele először a tojásfestésbe.

Délután három órára már kifosztották a Spart - legalábbis a kenyérválaszték erősen megcsappant

Nyugat
-
  Ma 14:40 Megyei

Ez látszik olvasónk fotóin, melyet a kenyeres polcokról készített, érezhető felháborodással. Ugyanakkor egy másik olvasónk egészen más hangulatú képet küldött a Tescóból este 6-kor.

Két betörés, három fegyver, kilenc gyanúsított

Két betörés, három fegyver, kilenc gyanúsított Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 04. 09., cs - 14:17 Egy hónapon belül azonosították az esztergomi rendőrök az elkövetőket és sorra a lopott fegyvereket is megtalálták.

Elhunyt két fertőzött Háromszéken, országos szinten 248-ra nőtt az áldozatok száma

Hozzá kellett szoknunk sajnos ahhoz, hogy a délutáni órákban minden nap érkeznek rossz hírek a koronavírus-fertőzés áldozatainak számáról. A Stratégiai Kommunikációs Csoport csütörtökön délután 17 újabb halálesetet jelentett be, ezzel országos szinten 246-ra nőtt az áldozatok száma. Frissítés Az esti órákban két újabb halálesetet jeleztek:…

Lázár János hárommillióval támogatta a kórházat

“Támogatom a kórházunk munkáját, az ott dolgozók hősies küzdelmét. Támogassa ön is! Ma reggel 3 millió forintot utaltam át az Életünkért-Egészségünkért Hódmezővásárhely és Makó Lakosságáért Alapítvány számlájára” – írta Facebook-posztjában Lázár János, miután ő is támogatta a vásárhelyi és a makói kórház működtetését segítő…

Ilyen az, amikor a királyi család videótelefonál: Katalin és Vilmos meglepték az egyik angliai iskolát

A koronavírus-járvány miatt a brit királyi család tagjai is karanténba vonultak, azonban ez sem akadályozza meg őket abban, hogy folytassák munkájukat. Erzsébet királynő például a windsori kastélyban tölti ezt az időt Fülöp herceggel, itt vette fel azt a beszédét is, amivel az Egyesült Királyság lakosait inspirálta arra, hogy tartsanak ki. Most ped

Lázár János hárommillió forintot utalt a vásárhelyi és a makói kórháznak

A térség országgyűlési képviselője csütörtök reggel 3 millió forinttal támogatta az Életünkért-Egészségünkért Hódmezővásárhely és Makó Lakosságáért Alapítványt.

Három milliót utalt Lázár János a vásárhelyi – makói kórháznak

A térség országgyűlési képviselője csütörtökön reggel 3 millió forintot utalt át az Életünkért-Egészségünkért Hódmezővásárhely és Makó Lakosságáért Alapítvány számlájára. "Világszerte az a jelszó, hogy "Maradj otthon!". Mi egészítsük ki ezt egy másikkal is: "Maradj ember!" - írja Lázár János a közösségi oldalán.

Póráz kerül Mátyás király vadászkutyáira

A királyi vár területén eddig is csak pórázon (sőt kötelezően szájkosárrral) lehetett kutyát sétáltani. Vagy inkább visszafordulni a Koldus-kaputól. Most Mátyás király vadászkutyái is pórázt kapnak - ez, és a király kezében lévő íj húrja volt az a részlet, amit a háború után nem állítottak helyre a szobron.Strobl Alajos szobrászművész egyik legisme