Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A gyalogosokat is figyelmeztették a háromnapos akció

Három napon keresztül figyelték megkülönböztetett figyelemmel a zebrákat, a rendőrök Kecskeméten. A kiemelt akció során nem csak az autósokat, de a járókelőket is figyelmeztették.

Közel kétezer embert büntettek meg a rendőrök egy három napos akció során

Járművezetőket és gyalogosokat is megbüntettek a rendőrök a héten tartott többnapos, "gyalogosokra fókuszáló" baleset-megelőzési ellenőrzés során – közölte a rendőrség pénteken a honlapján. Az Országos Rendőr-főkapitányság (Orfk) kommunikációs szolgálatának közleménye szerint a "Zebra terv" elnevezésű, keddtől csütörtökig tartó akció…

Nem járnak a villamosok a Katinyi mártírok parkja és a Bécsi út között a hétvégén

Vágányfelújítás miatt szombaton és vasárnap a 17-es, a 19-es és a 41-es villamosok csak a dél-budai végállomásuk és a Katinyi mártírok parkja között járnak - írja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).A Katinyi mártírok parkjától a Kolosy tér és a Bécsi út-Vörösvári út között közlekedő 17-es villamospótló autóbusszal vagy a Kolosy térig…

Egy év után visszatér az Mtv Movie & Tv Awards: a hétvégén a Fekete Özvegy és Borat is megkapja a magáét!

Egyéves kihagyás után, magyar idő szerint május 17-én és 18-án visszatér az MTV Movie & TV Awards, hogy együtt ünnepeljük az év kedvenc filmjeit, sorozatait és valóságshow-it.

Három fejlesztést adtak ma át Jután

Bővült a bölcsőde, tetőt kapott a közösségi tér és egy edzőtermet is birtokba vehetnek a településen élők.

Péntektől ingyenesen letölthető a védőoltást igazoló mobilalkalmazás a szolgáltatóknak és az oltottaknak is

Péntektől már ingyen letölthető az a jelenleg tesztüzemmódban működő mobilalkalmazás, amely igazolja az oltás tényét, ezzel képes a védettségi igazolvány kiváltásra. A Google Play áruházban „EESZT alkalmazás” nevű, az App Store-ban pedig „EESZT Lakossagi” nevű applikáció nagyban megkönnyíti mind az oltottak, mind a sok embert…

Egy a háromszázhoz, avagy „gender-alapú” aránytalanságok a műkereskedelemben

Önarckép nyaklánccal – Női alkotók a műkereskedelemben címmel jelent meg Martos Gábor művészeti író legújabb könyve, amelyben ezúttal a női alkotóknak a műkereskedelemben betöltött szerepét járja körül – a műtárgy.com készített ajánlót a könyvről.

Péntektől ingyenesen letölthető a védőoltást igazoló mobilalkalmazás a szolgáltatóknak és az oltottaknak is

Az alkalmazás tehát azoknak is nagyban megkönnyíti az életét, akik már megkapták az oltást, de valamilyen oknál fogva a védettségi igazolványt még nem. Az alkalmazást használó szolgáltatók pedig nem csak a beléptetést tudják így egyszerűsíteni, hanem jelentősen tudják vendégkörüket is növelni.  Az alkalmazás az első védőoltás rögzítése…

Nyolc ország elfogadja a védettségi igazolványt, de kiskorúval csak három helyre utazhatunk

Ha valaki 16 éven aluli gyerekkel utazna, és szeretné elkerülni a karantént, egyelőre csak ezen országok közül választhat.

Játékbeli tartalmat kapnak ingyen a PlayStation felhasználók

Folytatódik a Sony Play At Home nevű akciója, azonban ezúttal nem teljes játékokat, hanem in-game tartalmakat ad ajándékba a cég.

BKK: ezen az útvonalon nem járnak hétvégén a villamosok

Vágányfelújítás miatt szombaton és vasárnap a 17-es, a 19-es és a 41-es villamosok csak a dél-budai végállomásuk és a Katinyi mártírok parkja között járnak - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-t.

A történetet állítja középpontba az Epic ingyenjátéka

Origo
-
 Ma 16:07Infotech

Szokatlan módon titkolja a következő heti ajándékát a bolt.

Zivatarokra készülhetünk a hétvégén

Környezetükben a szél viharossá is fokozódhat.

Már este 11-ig a gyalogosoké hétvégente a pesti rakpart

Ettől a hétvégétől hosszabb ideig lesz nyitva a gyalog vagy kerékpárral közlekedők előtt a pesti alsó rakpart. A kijárási tilalom éjféli kezdetéhez igazodva a mozogni vágyók szombat reggel 6 óra és vasárnap este 23 óra között vehetik birtokba a Margit híd és Közraktár utca közötti szakaszt.

Három kolléganőnek is segített a lombikprogramban: az autóiparban épít családbarát vállalkozást Barta Anita

Vajon a család és a karrier egymás ellenpólusai? Az épp az ötödik diplomája megszerzésére készülő Dr. Barta Anita szerint nem kell lemondania a családról egy nőnek, ha karriert akar építeni, sőt ebben a helyzetben még egy egyetem is belefér. Az autós cégvezető szerint a növekvő vásárlói igények egyértelműen az életszínvonal javulást tükrözik…